ПЛЕВЕН 152

• 71 423
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, моля ви, ако някой има телефонен номер на д-р Пандурска да го сподели Praynig

# 436
Biserka_a, ясно, благодаря ти. )

Кажете ми къде е магазина на Тес за матраци?. ) Че ще ходя да поръчвам нещо, пък съвсем изключих че до сега никога не съм ходила и не знам къде се намира. )))))

# 437
  • Плевен
След магазин/търговия "Дино" на ул. "Дойран", точно до сервиза за касови апарати"Зьомтрон".

# 438
valка, и двете нищо не ми говорят. )))) За голямата търговия за детски дрехи ли говориш? защото пък до него не се сещам да има сервиз за касови апарати.

# 439
Mirama до мебелен магазин,  дойран 168

# 440
Мира, магазина се намира в дългата сграда, където е Завой клуб, като подминеш пресечката за НТС и продължиш към Регионалния исторически музей от дясната страна - има магазин за касови апарати от едната страна, а от другата - мебелен магазин.

# 441
Да, мерси, сега се сетих къде е. )))

# 442
Здравейте, преди няколко дена разбрах, че ще ставам мама и ако може да ми препоръчате генеколог, който да ми следи бременността ?

# 443
Здравейте, преди няколко дена разбрах, че ще ставам мама и ако може да ми препоръчате генеколог, който да ми следи бременността ?

Аз ходих при д-р Петрова в Авис Медика и раждах при нея, много доволна съм!!

# 444

Зависи какви изисквания имаш към човека. )
Има доста известни имена в града, има и не чак толкова. )
Аз съм доволна от моята гинеколожка, от 8г съм с нея, 2ра бременност ми следи. Работи и на частно в Света Марина и по ЖК в Окръжна болница.

# 445
Ще е добре да работи със здравната каса Simple Smile

# 446
cvete_78, много вкусна и красива беше тортата! Доволна съм, ще поръчам пак за друг повод! Simple Smile
Не беше замръзнала, беше студена точно колкото е необходимо за съхранение. Един ден по-рано са я направили.

От Авис Медика препоръчвам само мъжете гинеколози! Мисля, чв по ЗК работи само д-р Янкулов, другите са само платено. В момента е най-удачно, който има възможност, разбира се, да се запишеш на ЖК в някоя поликлиника (аз ходих при д-р Василева в ДКЦ2 и съм много доволна) просто за изследвания и мерене, а ехографиите и специализираните прегледи да си ги правиш при лекаря, при когото евентуално ще раждаш!

# 447
vig, работи и със ЗК.
Вторник и четвъртък, в Окръжна болница, кабинет 206, д-р Юрка Гешева.
Има приемни часове понеделник и четвъртък в Света Марина.

И не се лъжете, че в Плевен се прави фетална морфология...)

# 448
Кога затвориха Била на Сторгозия?Сега какво ще има на нейно място?

# 449
Кога затвориха Била на Сторгозия?Сега какво ще има на нейно място?

Още около празниците я затвориха.
За сега, нищо няма да има, няма да я съборят, ще си стои както тази на Дружба.

Общи условия

Активация на акаунт