ПЛЕВЕН 152

• 71 455
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, някоя от вас познава ли учител по английски език, който да преподава частни уроци–?

# 421
Здравейте Плевен!Извинявам се,че влизам без да питам,но ми трябва малко помощ!Да ме ориентирате къде в Плевен мога да купя дървена бебешка кошара,освен в борсата и
Скрит текст:
Хиполенд
,че не ми остана много време,ама уж да не купувам предварително.Благодаря и лек ден!

# 422
  • Плевен
Цвети М. има сравнително голям салон като за Плевен. Не знам как да го обясня - на края на старата главна като завиеш вляво към търговиите, малко на гърба на сградата има магазин на два етажа. Пада се от страната на барата. Някой да се включи да каже по-точен адрес  Embarassed Embarassed Embarassed

Хубавото е че ги има сглобени.

# 423
Детска стокова борса- бул. Дойран 21  (не знам дали за тази борса говориш! Simple Smile )
Има легълца и на Дизайн бейби, ние купихме нашата оттам! Има и сглобени, и в кашони за самостоятелно сглобяване. За покупки над 100лв. дават и карта за 10% намаление при последващ пазар!
Имат и матраци! Peace

# 424
Тъкмо от тази борса взехме дървена кошара преди месец. А в магазина за мебели (забравих как се казва), където беше преди Бриколаж имаше намаление от 10 % на хубави матрачета.  Peace

# 425
Също и в мебелен магазин Орхидея - по барата,към малката езикова.

# 426
Момичета, някоя от вас познава ли учител по английски език, който да преподава частни уроци–?

И аз се интересувам Peace

# 427
По английски не знам, но ако ви трябва по математика мога да помогна  Peace

# 428
Харесвате си една учителка по английски от Езиковата и готово. ) Всички дават...

# 429
Мира, питах за предучилищната група в ,,Хр. Ботев,,. Госпожата каза,че има голяма вероятност да няма  такава група следващата учебна година,защото има много желаещи за първи клас и явно нямат  достатъчно стаи. Ако започне записване, ще ме информира.

# 430
Сещате ли се за рецептата на сладкиша с майонеза? Напоследък съм станала голяма кулинарка,нещо необичайно за мен   chef

# 431
# 432
Мерси   bouquet

# 433
Здравейте момичета. Искам да ви попитам за ясли в Плевен, кои са хубави и с подходящи условия(може би има и частни)? И от колко месеци или годинки мога да запиша детето си?

# 434
  • Плевен

Цитат
Тук в Левски тези торти са на пазара от доста време.Аз съм поръчвала няколко пъти ,но винаги изрично предупреждавам да не е замразена тортата.Иначе в сайта имат доста интересни неща това,което предлагат няма нищо общо с показаното там.Аз лично бих те посъветвала да заложиш на Пикасо или на N91 или N92 ,но с детска украса.
mishkoramba ,благодаря точно това търсех. newsm51

Цвете, какво имаш предвид под това, че нямат нищо общо с показаното? Rolling Eyes
Аз съм се спряла на стандартна детска торта- бели блатове и баварски крем, но отгоре е с фондан цялата /и фигурки/ и няма как да не е замразява! РД ни е преди обяд, съмнявам се да могат да я направят същия ден. Simple Smile
Исках да кажа ,че голяма част от нещата ги виждам за първи път.И другото случвало се е да взема торта оттам и до следобяд да не може да с размрази защото блатовете са дълбоко замразени.

Общи условия

Активация на акаунт