ПЛЕВЕН 152

• 71 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте на всички!
Някой поръчвал ли си е торта от Торти Светлана? - http://tortite.alle.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1% … 1%80%D1%82%D0%B8/
Харесах си модел за РД на щерка ми, прилични цени са, но не знам как са като качество...?
Ако някой е ял, моля да сподели мнение! Simple Smile
Цехът им е в с. Българене, доставят безплатно до Плевен и района.
Да, поръчваласъм от тях торта макар и преди години за рожден ден на дъщеря ми. Беше чудесна на вкус и напълно прясна, а цената доста тънка. Можеш да ги пробваш на парче предлагат в клубче Джуниър в квартал Дружба. Можеш също да си поръчаш тортата при тях и да ти доставят там.

# 406
Не че има голяма посещаемост на темата, ама....)
Трябва ми детски лекар за днес, не ми се ходи в Авис Медика, че не ми харесва практиката им там.
Ако знаете за добър такъв с частен кабинет, където директно могат да ни приемат, ще е ок.
Става въпрос за стомашни болки.

# 407
В Детското на окръжна няма да те върнат никога. Иначе на портала в детското могат да ти кажат винаги кой е на смяна 886 404.

# 408
В Детското на окръжна няма да те върнат никога. Иначе на портала в детското могат да ти кажат винаги кой е на смяна 886 404.

Уффф, и там не ми се ходи особено, пък дори не знам и къде им е детското отделение.
Това на 1вия етаж до регистратурата ли е? където има кабинети?

# 409
Мира,обикновено по ДКЦ-тата има дежурен педиатър събота и неделя.

# 410
Шеф на неонатологията в болницата е В. Атанасова.

# 411
д-р Българанов,кабинета му е срещу у-ще Иван Вазов.Когато съм в Плевен при него водя детето.

# 412
Здравейте на всички!
Някой поръчвал ли си е торта от Торти Светлана? - http://tortite.alle.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1% … 1%80%D1%82%D0%B8/
Харесах си модел за РД на щерка ми, прилични цени са, но не знам как са като качество...?
Да, поръчваласъм от тях торта макар и преди години за рожден ден на дъщеря ми. Беше чудесна на вкус и напълно прясна, а цената доста тънка. Можеш да ги пробваш на парче предлагат в клубче Джуниър в квартал Дружба. Можеш също да си поръчаш тортата при тях и да ти доставят там.

Благодаря ти много, мила!  bouquet
И аз съм се спряла на тях за момента, и от още едно място получих позитивен коментар! Разпитах ги и самите тях по мейла, отговарят ми веднага, доволна съм. От инфото се разбира, че за целия град би трябвало да могат да доставят тортите... На мен ми се иска направо в детския клуб, че да не я държа вкъщи в хладилника! Simple Smile

Чувала съм, че доктор Българанов прави и домашни посещения, една приятелка има координатите му, ако искате мога да я попитам!

# 413
  • Плевен
Здравейте, момичета!

е ви помоля за съвет и да споделите лични впечатления ако имате такива. Моята леля планира да си купи къща на село , където да живее постоянно. А аз планирам често да ѝ ходя на гости Wink
За сега се е ориентирала към Згалево, защото смята, че там е по-спокойно. Аз обаче срещнах статии за грабежи и други проблеми. То вярно , че навсякъде ги има, но ако може да са по-малко. За Мечка е известно как е , за Гривица съм чувала , че няма проблеми с ... определена част от населението, обаче пък скъпи къщите.
Да обобщя - споделете за кое село знаете,че не гъмжи от население от ромски произход? Като много моля да не ме съдите за отношение към въпросните- имахме къща в Буковлък и сме си патили достатъчно.

Благодаря предварително!

# 414
Радишево,Тученица ,Опанец,Къшин,Къртожабене......друго наблизо не се сещам .

# 415
  • Плевен
Момичета ,издирвам една фирма за детска облекло в Плевен ,но забравих как се казва ooooh! на етикета на дрешките е патето Туити нещо си с "Д" беше ама какво Confused.Те са производители имаха магазин срещу ДАИ(ако някой се сеща).Много Ви благодаря.

# 416
mishkaromba, аз живея в Къртожабене.На 10 км от града е и няма нито един ром.Но тук къщите са скъпи,пък и не знам в момента дали се продава нещо.
 cvete_78 ,да не е Дино?Техните дрехи са качествени

# 417
  • Плевен
Благодаря за отговорите .
Фирмата  май е дитекс

# 418
  • Плевен
Здравейте на всички!

Благодаря ти много, мила!  bouquet
И аз съм се спряла на тях за момента, и от още едно място получих позитивен коментар! Разпитах ги и самите тях по мейла, отговарят ми веднага, доволна съм. От инфото се разбира, че за целия град би трябвало да могат да доставят тортите... На мен ми се иска направо в детския клуб, че да не я държа вкъщи в хладилника! Simple Smile

Тук в Левски тези торти са на пазара от доста време.Аз съм поръчвала няколко пъти ,но винаги изрично предупреждавам да не е замразена тортата.Иначе в сайта имат доста интересни неща това,което предлагат няма нищо общо с показаното там.Аз лично бих те посъветвала да заложиш на Пикасо или на N91 или N92 ,но с детска украса.
mishkoramba ,благодаря точно това търсех. newsm51

# 419

Цитат
Тук в Левски тези торти са на пазара от доста време.Аз съм поръчвала няколко пъти ,но винаги изрично предупреждавам да не е замразена тортата.Иначе в сайта имат доста интересни неща това,което предлагат няма нищо общо с показаното там.Аз лично бих те посъветвала да заложиш на Пикасо или на N91 или N92 ,но с детска украса.
mishkoramba ,благодаря точно това търсех. newsm51

Цвете, какво имаш предвид под това, че нямат нищо общо с показаното? Rolling Eyes
Аз съм се спряла на стандартна детска торта- бели блатове и баварски крем, но отгоре е с фондан цялата /и фигурки/ и няма как да не е замразява! РД ни е преди обяд, съмнявам се да могат да я направят същия ден. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт