ПЛЕВЕН 152

• 71 413
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Попитах в Клюкарника, но никой не ми отговори: някой знае ли дали Първа инвестиционна банка ще си местят колцентъра в Плевен? Имат обява за оператори. Или ще е само някакъв временен проект?...  Rolling Eyes

Да, местят го.

Тони, от сигурен източник ли е информацията ти? Simple Smile
Това, което ми казаха служители на ПИБ е, че е нова позиция - продажби по телефона. Ще има таргет и т.н. Но само продажби, нищо повече. А кол център е доста по обемиста дейност.

# 481
Сладка пеперудка, оффф, тези лекари продължават да заблуждават хората, че правят фетална морфология...и само им вземат парите...

в Плевен НЕ СЕ прави фетална морфология, ако ще да ви обясняват, че и на Марс са специализирали....

farfallina, аз нещо не разбрах къде е този клуб?

# 482
beba2, ти си се обаждала за обявата, или?
Това ми беше мисълта, да разбера дали само изходящи кампании ще се правят за зарибяване на клиенти, или пълно обслужване и колко персонал ще търсят! Peace

Mirama , в комплекс България, който е с 2 входа - единия е откъм площада /до стария Базар и Спийди, има магазини на Руника и за спално бельо от двете страни на самия вход/, а другият срещу Ростов!

Кажете къде продупчихте ушичките на бебките си?

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 23:09 от farfallina

# 483
И какво ще продават в ПИБ ?

# 484
  • Плевен
И какво ще продават в ПИБ ?
Ще досаждат на клиентите си:)))

# 485
Сладка пеперудка, оффф, тези лекари продължават да заблуждават хората, че правят фетална морфология...и само им вземат парите...

в Плевен НЕ СЕ прави фетална морфология, ако ще да ви обясняват, че и на Марс са специализирали....

Защо?  Rolling Eyes Аз си записах час при него март месец  Rolling Eyes

# 486
Сладка пеперудка  не съм сигурна, че имаме високо квалифицирани специалисти в тази област (ехографска пренатална диагностика на плода), затова и повечето сме правили феталните морфологии в София.
Трудно ми е и неудобно (Д., прости ми, че бъркам в раната ти! Cry Heart Eyes Hug) да повдигам темата, но имаме пострадала съфорумка, която известен плевенски акушер-гинеколог (споменаван е често в темите) е уверявал, че може да се справи с ФМ и, която горещо съжалява за решението си да му се довери. Cry

# 487
Сладка пеперудка, ами защо, защото не могат....но наистина няколко "специалисти" заблуждават съвсем целенасочено пациентите си, че правят фетална морфология. А реално не правят нищо повече от един по-подробен ехографски преглед.
В крайна сметка всеки си преценява къде, за какво и как да си даде парите, но за мен това е явна и много грозна лъжа.
Като имаш 100лв., отиди и ги дай в София, а не тук.

Мун, то едва ли е само един пострадал пациент от тези надути приказки, просто хората са свикнали да си мълчат.

# 488
Сладка пеперудка напълно съм съгласна с момичета В Плевен НЕ СЕ ПРАВИ ФМ, Минала година правих тук, обаче това беше обикновен ехографски преглед.

# 489
Мун,някакви новини за детенцето,за което търсехте  кръв? Неудобно ми е да питам , повярвай ми не е нездраво любопитство, но го мисля това дете и това си е...

# 490
А можете ли да ми препоръчате къде в София?  Rolling Eyes

# 491
А можете ли да ми препоръчате къде в София?  Rolling Eyes

Аз лично и 2та пъти ходих в мед.център Фемина, при доц. Виолета Димитрова.
http://www.mcfemina.com/
Най-добрият в тази област все още водят доц. Марков, в център Марковс.
http://www.mc-markovs.com/
Ето за това си заслужава да си дадеш парите....а не на самозвани специалисти тук в града...

# 492
А можете ли да ми препоръчате къде в София?  Rolling Eyes

Аз лично и 2та пъти ходих в мед.център Фемина, при доц. Виолета Димитрова.
http://www.mcfemina.com/
Най-добрият в тази област все още водят доц. Марков, в център Марковс.
http://www.mc-markovs.com/
Ето за това си заслужава да си дадеш парите....а не на самозвани специалисти тук в града...

Много благодаря, смятам да ви послушам  Hug

Мила а знаеш ли какви са цените на двете места? И според вас коя седмица е най- добре да се запиша, доколкото знам е 21- ва?  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 13:52 от Сладка пеперудка

# 493

Звъни още сега, защото записванията за въпросните 2ма лекари по принцип се правят месец по-напред.
А 1та ФМ е хубаво да се направи максимум до 22г.с.

# 494
Аз по два въпроса днес - и на мен да ми кажете за козметичен център, с човешки цени и висока хигиена и леко пипащи ръце, че искам да водя щерката за първи път, да не вземе да се разочарова.

И второ - къде мога да поръчам от онези поли дето взимате за момиченца наречени ту-ту, обаче с размер за големи?

Общи условия

Активация на акаунт