ПЛЕВЕН 152

• 71 404
  • 739
  •   1
Отговори
# 495

Звъни още сега, защото записванията за въпросните 2ма лекари по принцип се правят месец по-напред.
А 1та ФМ е хубаво да се направи максимум до 22г.с.

Записах си при д-р Врагалева, но забравих да ги попитам за цената и дали правят диск... ooooh!

# 496
Аз по два въпроса днес - и на мен да ми кажете за козметичен център, с човешки цени и висока хигиена и леко пипащи ръце, че искам да водя щерката за първи път, да не вземе да се разочарова.

И второ - къде мога да поръчам от онези поли дето взимате за момиченца наречени ту-ту, обаче с размер за големи?

Номадка, от продавал ника съм поръчвали за подарък туту.Може и по твои размери ,а също и твоя цветова комбинация. Ако съм разбрала правилно искаш само пола, а не трико с пришита пола за репетиции .
Момичето от продавал ника я направи за един ден и я изпрати. Много ефектна беше.

# 497

Тони, от сигурен източник ли е информацията ти? Simple Smile

Да.Местят го .

# 498
Благодаря! Simple Smile Писах ти на лични.

# 499
Сладка пеперудка, цената на прегледа е 100лв, и 30лв. ако искаш диск....

Тони., обявата като гледам е точно за една позиция, не виждам как ще преместят цял кол център от София в Плевен...чак е абсурдно. )

# 500
Mirama благодаря ти  Hug

# 501
Сладка пеперудка, цената на прегледа е 100лв, и 30лв. ако искаш диск....

Тони., обявата като гледам е точно за една позиция, не виждам как ще преместят цял кол център от София в Плевен...чак е абсурдно. )

Както този на БТК преди няколко години! Wink

# 502
Номадка, от продавалника съм поръчвали за подарък туту. Може и по твои размери, а също и твоя цветова комбинация. Ако съм разбрала правилно искаш само пола, а не трико с пришита пола за репетиции.
Момичето от продавалника я направи за един ден и я изпрати. Много ефектна беше.
Ами гледам тия поли са много актуални тая пролет и ми се ще да поръчам една за щерката. Без трико разбира се, само като тоалет. Става и за разходка, както и за сцена, та ще ни влезе в употреба. Ако имаш спомен на кой си поръчала дай ми линк моля.

# 503
Миленче, виж това :
http://krokotak.com/2011/12/snezhinki-balerinki/
Аз мисля да се пробвам, макар че съм доста схваната в ръцете Simple Smile Иначе в продавалника има 1-2 мами, които предлагат.

# 504
Nomadka, това е момичето ,от което поръчах.много добре я беше направила и даже подарък беше сложила.

http://emilyyya.prodavalnik.com/

# 505
Аз съм си поръчвала ленти за коса и фиби с цветя от една мацка във Фейсбук: Деси Стоянова. Изработва и туту полички, като гледам не са скъпи! Ако искаш разгледай албумите и!

# 506
  • Плевен
Майчета, ако пиете сребърна вода или давате на децата си искам да ви кажа за една оферта Simple Smile купих си преди малко водичката от Марешки и вървеше подарък с дезодорант за крака  Peace  Малко странен подарък ама .... аванта си е Simple Smile Водичката си беше на 2.98, както си е обикновено.

# 507
Ние в къщи пием сребърна вода,много.Четири човека в къщи,отделно свекър и свекърва,съседите........постоянно
Само,че не си купувам,а съм си купила уред и си правя.За всяко нещо е с различна концентрация водата.Много е удобно.

# 508
А за какво се пие сребърната вода?  Blush

# 509
И аз ползвам сребърна вода редовно.

Ето повече инфо:

http://xn--80aabfkc1dkmch5i.com/

Общи условия

Активация на акаунт