ПЛЕВЕН 152

• 71 391
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
А за какво се пие сребърната вода?  Blush

ОООО,за много работи.От както имам уреда,лекарства у дома не се приемат.Самия Мултисилвър го купих,защото голямото ми дете е с проблеми на тънките черва.Пие се водата по определена схема със определено количество сребърни йони в нея.След две седмици вече се беше оправил.След два месеца ми каза-Мамо,аз съм друг човек.
Сребърната вода може и да се пие,и компреси да се правят.И вагинални промивки.Гъргара при ангина-казвам го,защото миналата седмица в петък вечер ме заболя гърло и до неделя бях нашляпала налепите.Че и температура.Веднага си направих силна вода за гъргара.Още на сутринта усетих разлика.След третото гъргарене,вече нищо ми нямаше.Държа да кажа,че в понеделник сутрин посетих д-р Минчев във Военна болница.Ангината ми не е измислена.Казах му какво съм почнала да правя и той каза,че тогава нищо няма да ми изписва.
При температура също се пие,при костни и мускулни възпаления се правят компреси. при разстройство,цирей,екземи,изгаряния,лишей конюктивид,гастрит,язва,хепатит,запушен нос бъбреци,афти,и много други.

Спирам да пиша,защото станах рекламно лице на уреда,а дори не познавам дистрибутор на такива.
Но просто исках да споделя,защото аз лично със със сериозно заболяване на хранопровода,с две операции,от които получих и язва на хранопровода в тежка форма.От както приемам водата,не съм пила и една таблетка.Даже вече ям най-забранените ми неща-люто и пържено.

Уффф,все едно съм доктор Ливайн Embarassed

# 511
ri4ko МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДРОБНОТО ОБЯСНЕНИЕ!   Hug

А вагинални промивки могат ли да се правят при бременност?  Rolling Eyes

# 512
А този уред от къде може да се закупи ?

# 513
Значи не знам по време на бременност как е.Аз правих на една приятелка,но не е бременна.Някакво течение неприятно имала.Тя обаче не си прави промивки,а потапя тампона във водата да набъбне много и си го поставя.Седи така 2 часа,вади го .И така само два пъти вечер го е правила.И вече втора седмица споделя,че е ок и няма проблеми.Божеее,ми то като се нопомпи тоя тампон,как си го завира? Mr. Green

Иначе моя уред е поръчван от тук,но не съм правила аз поръчката а приятел,който има такъв и от който знам много неща.Ползвах го няколко пъти на заем и после се убедих и му казах да ми поръча два-за мен и приятелка една.
http://www.green-master.eu/

Като отворите линка има стрелки,местете докато се появи едно уредче на което пише др.Силвер мини.

# 514
ri4ko МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДРОБНОТО ОБЯСНЕНИЕ!  Hug

А вагинални промивки могат ли да се правят при бременност?  Rolling Eyes

НЕ! Peace

Мацки, препоръчайте ми фотоателие/студио за детска фотосесия? От Фото Браво съм виждала много хубави снимки, но нека ако някой има и други препоръки, а ги сподели! Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 11:58 от farfallina

# 515
Голямо мъртвило в темата....къде се изпокриха всички...)

Аз с един въпрос
Къде в града могат да се намерят компресионни чорапи за разширени вени?

# 516
Мира,преди в началото на старата главна имаше един магазин,в който се продаваха такива работи,хранителни добавки и т.н.,обаче дъли съществува още ,не знам,защто не съм ходила скоро в града.Също срещу съда на гърба на партийния дом имаше един санитарен магазин,не знам дали и той още съществува и изобщо в аптеките можеш да питаш.

# 517
Голямо мъртвило в темата....къде се изпокриха всички...)

Аз с един въпрос
Къде в града могат да се намерят компресионни чорапи за разширени вени?

В магазин Самоздрав до боулинга.

# 518
Мира, виж в дрогериите за медицински консумативи( така  ли се казва ) newsm78.
Аз снощи бях на родителска среща за първолаци в ,,Хр. Ботев,, и бях пред припадък... Толкова много хора, в такова тясно пространство отдавна не бях виждала... Нос до нос, дупе до дупе, усетих кой какво е закусвал,обядвал и т.н. Мислех ,че самите госпожи ще кажат по няколко думи ,за да се представят все пак, ама....тцъ. Само визуална представа добихме за тях ,ама викам да им кажа,,довиждане,, ,за да им чуя гласа все пак... Стана ясно, че някои родители ,в заявлението са написали предпочитания за даден учител, но няма да се практикува по този начин. Лично за мен е без значение, при коя госпожа ще бъде дъщеря ми, нямам изградени впечатления  за педагожките ,са д аимам предпочитания. Децата ще се приемат по точкова система ,защото има много желаещи ще има,,сито,,

# 519
 farfallina  , писах ти на лични!

# 520
Момичета, знаете ли заведение, в което се пуши вътре през деня? Имам предвид, в което неофициално разрешават. Не искам упреци и полемики по въпроса за пушенето в затворени помещения, просто моля някой ако знае къде може да се изпие едно кафе с цигарка на спокойствие, да ми каже на лични. Аз ходех в едно кафе, но сега е затворено. За пушене вечер знам доста, но за през деня...Благодаря.

# 521
Сладкарница Дежа Вю отвън са я затворили с онези дебелите найлони (лони, по-лони, най-лони  Mr. Green), седи се спокойно навън, не е студено, има печка над всяка маса и се пуши свободно.
Другото ми кафе за пушене е на ул. Панайот Волов, в новият кафяв блок, но не се сещам за името му.

Упс...искала си лични, но късно видях  Crazy

# 522
Дикси, мерси за отговора, но би ли обяснила коя е тази сладкарница? ThinkingПонякога имам чувството, че не съм от този град...То и за кафявия блок не се сещам, но ще го намеря...

# 523
Момичета, ще препоръчате ли детски зъболекар ,от който сте доволни и да не се чака с месеци за час....

# 524
Сладкарницата е срещу галерията "Илия Бешков", беше банка преди, руски информационен център....

Общи условия

Активация на акаунт