ОООО,за много работи.От както имам уреда,лекарства у дома не се приемат.Самия Мултисилвър го купих,защото голямото ми дете е с проблеми на тънките черва.Пие се водата по определена схема със определено количество сребърни йони в нея.След две седмици вече се беше оправил.След два месеца ми каза-Мамо,аз съм друг човек.
Сребърната вода може и да се пие,и компреси да се правят.И вагинални промивки.Гъргара при ангина-казвам го,защото миналата седмица в петък вечер ме заболя гърло и до неделя бях нашляпала налепите.Че и температура.Веднага си направих силна вода за гъргара.Още на сутринта усетих разлика.След третото гъргарене,вече нищо ми нямаше.Държа да кажа,че в понеделник сутрин посетих д-р Минчев във Военна болница.Ангината ми не е измислена.Казах му какво съм почнала да правя и той каза,че тогава нищо няма да ми изписва.
При температура също се пие,при костни и мускулни възпаления се правят компреси. при разстройство,цирей,екземи,изгаряния,лишей конюктивид,гастрит,язва,хепатит,запушен нос бъбреци,афти,и много други.
Спирам да пиша,защото станах рекламно лице на уреда,а дори не познавам дистрибутор на такива.
Но просто исках да споделя,защото аз лично със със сериозно заболяване на хранопровода,с две операции,от които получих и язва на хранопровода в тежка форма.От както приемам водата,не съм пила и една таблетка.Даже вече ям най-забранените ми неща-люто и пържено.
Уффф,все едно съм доктор Ливайн