Туба и Джансел в "Огнено сърце"("Запленяваща сърцето"-"Gönülçelen") - Тема 173

• 101 551
  • 742
  •   1
Отговори
# 705

Това си мислех снощи след един концерт с невероятен заряд. Кое е по-ценно да си перфектен, елитарен музикант или музиката да ти идва от сърцето Thinking

http://www.youtube.com/watch?v=VK4uIZHnji8&feature=related

И цигулка, и кларинет, а на цимбала "спящия чичко". Цялата махала без главната солистка, печаща макарони в Париж. Wink Но не си мислете, че минах без нея. На спирката ме "чакаше", при това с почти изрязана и мъглява Несрин Heart Eyes

Не можах да намеря хубав запис с надсвирване, невроятно е усещането

Баги  Hug била си на прекрасен и емоционален концерт, навярно!  Heart Eyes
Прегледах и другите клипове, около този, и за малко да се заблудя, че музикантите са „слухари“, но после видях нотите.  Peace

Направи ми впечатление интерпретацията на едно известно музикално произведение, и налагащото се сравнение

Цигани

и аристократи
http://www.youtube.com/watch?v=FHFf7NIwOHQ&feature=related

И различно, и еднакво... И двата клипа ми харесаха! Може би станах по-толерантна покрай нашето филмче.  Peace

Солистката от „Огнено сърце“ и в нашия град и на моята спирка...  Laughing

# 706

Дали не трябва вече да се обзалагаме?  newsm78   Thinking  Laughing
Линка, малко съм объркана. Никой не е красавец - на мене не ми пречи. Предпочитам непознатото, обаче. С Туба винаги се получават страшни тандеми. Защо да не се порадваме на още един? Още повече според "достоверните" източници и вестоносци всички от екипа искат третия. Ама човекът май е зает. За втория самите продуценти отрекоха слуха. Остава най-сигурен първият, а аз него го харесвам. И откакто обявиха името му, съм казала че няма да го връщам.  Wink Обаче, ако вярваме на знаци от съдбата, снощи пред залата, докато си търсех човека с билета, се натъкнах на група симпатични и усмихнати дами, които се представяха: "аз съм от свекървите". Съвсем по бгмамски Wink За малко да се присъединя и да им кажа, "аз съм от тъщите". Дали това не е знак newsm78
Трудна трилема:

# 707
Линка, преди да зачезна, да те поздравя за отговора, нищо, че си стара пушка Laughing

Снощи тази песен бе посветена на майката на солиста. Нали сме бгмами Wink  

Попаднах на едно изказване по повод закупуването на картината от Туба и инфлацията сред "ценителите" на килограм на изкуството:

We need real fans of art like Tuba, who ‘fall in love with the painting at first sight’ and who have the feeling to fly every time they watch it and who ‘get inspirited’ from it. We don’t need art lovers, who measure their newly library and go to the bookstore and say ‘I need two and half meters of books’!
http://www.facebook.com/note.php?note_id=392171251800
Ние се нуждаем от истински ценители на изкуството като Туба, които се "влюбват от пръв поглед в една картина"  и които имат чувството, че ще полетят всеки път, когато я погледнат и които "получават вдъхновение" от нея. Ние не се нуждаем от любители на изкуството, които измерват своята нова библиотека и които в книжарницата казват: "необходими са ми 2.5 метра книги"

Скрит текст:
"Защо човек се грижи за една овца с епилепсия, вместо да я изяде?" Чуденката е тема на репортаж по телевизията. На пръв поглед въпросът е страна е странен...

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 13:58 от Bagi

# 708
Баги   Hug какъв знак да е?  newsm78 Освен да погадаем... Къде е Кадрие тейзе... Подозирам, че освен да разваля магии, може и да ги прави.  Wink

А, ето я...

Знаех си, че е вещица  Joy Joy Joy

Що се отнася до тъщите, то тук повечето сме от тях...  Joy

Баги  Hug благодаря за поздрава! Много ми хареса!  Peace

# 709
Баги   Hug какъв знак да е?  newsm78 Освен да погадаем... Къде е Кадрие тейзе... Подозирам, че освен да разваля магии, може и да ги прави.  Wink

А, ето я...

Знаех си, че е вещица  Joy Joy Joy

Що се отнася до тъщите, то тук повечето сме от тях...  Joy

Баги  Hug благодаря за поздрава! Много ми хареса!  Peace
В форума има една тема, в която се заели позицията на свекърви. Няма смисъл да пиша на кого залагат.
А Кадрието ни е страхотна и с къси чорапки, и в черен чорапогащник Hug Тя е от тези актриси, които гледаш и се усмихваш, без да забелязваш как изглеждат. Затова и не таиш никакво чувство на завист Peace

# 710
Хюлия Дюар ми е от любимите актриси в сериала. Много я харесвам.  Peace Правя всичко необходимо да я стигна и в килограми...  Joy Joy Joy

На кого му стои по-добре сватбена рокля?  Laughing

# 711
  • Разград
Приемам идеята за облог.
Моето трето чувство е за Тимучин. Сега няма да кажа защо, но ако позная ще си призная защо е той.

# 712

Ние се нуждаем от истински ценители на изкуството като Туба, които се "влюбват от пръв поглед в една картина"  и които имат чувството, че ще полетят всеки път, когато я погледнат и които "получават вдъхновение" от нея.

Ами горе- долу, това е и моето усещане, когато пък гледам снимки или филм с  Туба. И аз като милиардерите на които се чудят, защо дават луди пари за "някаква" си картина, която не всички харесват и разбират. Sad А те простичко казват: "Заради удоволствието да си я гледам" Grinning

# 713
Приемам идеята за облог.
Моето трето чувство е за Тимучин. Сега няма да кажа защо, но ако позная ще си призная защо е той.

Аз съм за Енгин А. Поне от писаниците оставам с това усещане.  ooooh!

http://tvaktuel.com/haber/10070-engin-akyurek-20-dakika-dizisinde.html

# 714
И аз залагам на Тимочин Peace Grinning За съжаление мога да предложа едно старо фиатче типо, което даже не е и в движение Sad

Това е модела, само че е черен и с люк на тавана Hug

# 715
И аз залагам на Тимочин Peace Grinning За съжаление мога да предложа едно старо фиатче типо, което даже не е и в движение Sad

Това е модела, само че е черен и с люк на тавана Hug
Оп-па... не сме се уговаряли да залагаме композиции срещу коли... Нямам нито едното, нито другото.  Rolling Eyes
Но мога да ви поздравя с друго произведение, на един друг, обичащ обзалаганията, тип, който не вярва на залаганията на хора...  Rolling Eyes Laughing ooooh!

# 716
Аз залагам на Туба:

# 717

Е, то ние всички залагаме на нея!  Heart Eyes

# 718
  • Русе
A бе, момичета  Wink какво правите за няколко часа сте напълнили темата с много интересни неща -  ooooh! кое по-напред да отразя!  newsm78

За новините около партньора  newsm78 май нищо ясно.  ooooh!

Ако ще залагам  Thinking и аз - най-много вярвам за... Тимучин, ами нали отрекоха за Енгин.  Peace

Баги  Hug

Страхотен концерт си гледала, а този оркестър унгарски ли е?  newsm78

И като става дума за картини  Wink да сложа и ''нарисувани'' Туба и Джансел от зад кадър от Дизитата, в които често ги гледахме.  Peace

# 719
Цвети, унгарски е.
След като хората предлагат, защо ли аз да не заложа на още някого:

Общи условия

Активация на акаунт