Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив-2

• 165 564
  • 1 436
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Пловдив
Разбира се, че се правят.Ако няма показания никой не напъва за операция.

# 1 321
  • Пловдив
Да, две от момичетата си родиха нормално, останалите си знаеха предварително, че трябва да са секцио Simple Smile и ще пиша  bouquet

# 1 322
А за неонатологията в ОБ впечатленията как са?

# 1 323
Отлични. За щастие при мен не се наложи за дълго, но и заради неонотологията им ги избрах преди близо 3 години.

# 1 324
А за неонатологията в ОБ впечатленията как са?

Отлични! Родих септември 2016 със спешно секцио в 8-ми месец и благодарение на грижите на всички в детското отделение, сега си имам живо и здраво бебе! Heart Eyes Момченцето ми изкара 2 седмици в отделението и всекидневно ходех да си го виждам и да му нося кърма. В съседство до нашето легълце по средата на престоя се появиха два кувиоза с недоносени бебчета - едното беше 1100 грама, другото малко по-голямо. До изписването ни двете мъничета се бореха геройски и бяха наддали на грамчета и съм сигурна, че вече са си по домовете, живи и здрави да радват мама и тати! Praynig Peace

# 1 325
Аз също родих 2 пъти там, абсолютно нормално без избор на екип и без да плащам нито една ст. Доволна съм и от отношението и от грижите.

# 1 326
А бебчетата (които не са в кувьоз) при майките ли стоят, както във ВМИ, или са отделени?
Много кофти неща чета за ВМИ напоследък и също мисля да се насоча към Окръжна като му дойде времето.

# 1 327
  • Пловдив
Бебето беше при мен от втория час след раждането. Peace
Имаше възможност /при необходимост/ да се остави в детска стая.

# 1 328
При майките са, ако те желаят.

# 1 329
Може ли някакви имена на доктори да споменете и как да им намеря координатите, за да ида на преглед при тях на частно, примерно, за да ги опозная?

# 1 330
2015г. имаше голяма смяна на персонала там, но и сега има доста млади доктори, които са страхотни - старателни, внимателни, любезни. Аз лично раждах вторият път при Минчев и останах очарована от него (за сравнение 2012 раждах при БАбаков и той беше доста по-груб). Но и останалите доктори, както и акушерките и целият персонал ми направи страхотно впечатление с 1-2 изключения.

# 1 331
Аз мисля, че този списък е актуален, защото Йончев май скоро се премести от Весела там. За него точно като че ли не са много добри мненията напоследък де.

Ако някой може да каже, дали инфото от сайта е актуално:
http://ag-plovdiv.com/pages/staff/Akusher-ginekolozi.html

# 1 332
Аз мисля, че този списък е актуален, защото Йончев май скоро се премести от Весела там. За него точно като че ли не са много добри мненията напоследък де.

Ако някой може да каже, дали инфото от сайта е актуално:
http://ag-plovdiv.com/pages/staff/Akusher-ginekolozi.html
Актуален е, поне към септември 2016 това бяха лекарите на АГ отделението. От старите с лоша слава е д-р Венцислав Демирев (груб, безпардонен, в стари теми момичета пишеха, че биел шамари  #Crazy ) - когато постъпих по спешност в Патологична, точно той беше на смяна. Стана ми лошо като го видях, но нямах избор - наистина е груб и сопнат, а как проверява за разкритие (идеше ми да му бия един шут) ooooh! Sick Сутрин на визитация минава цялата тумба - Йончев старши с делегацията от младоци. Много ми бяха смешни как стреснато гледат, все едно за сефте влизат в АГ отделение Wink Но пък се стараят, и дано да се изучат, че откакто ги няма старите доктори (които масово се преместиха в Селена) и Окръжна не е цвете, но на фона на ВМИ си е направо прекрасен избор отвсякъде (персонал, условия, отношение) Crazy

# 1 333
Аз раждах миналата година, Демирев мина 2 пъти на визитация, останах с лошо впечатление от него. Шамари??? На кого? На родилките ли? ooooh! не се ли е намерил някой, който да го осъди?! Д-р Щерев също беше груб. Всички останали се държаха много мило, доктори и акушерки.

# 1 334
Аз раждах миналата година, Демирев мина 2 пъти на визитация, останах с лошо впечатление от него. Шамари??? На кого? На родилките ли? ooooh! не се ли е намерил някой, който да го осъди?! Д-р Щерев също беше груб. Всички останали се държаха много мило, доктори и акушерки.
Да, едно момиче разказваше, че при нейното раждане, нормално, през нощната смяна, получила зверски болки и викала от магарето и Демирев и лепнал шамар с думите "Кво се лигавиш и крещиш?!"  #Crazy ooooh! #2gunfire Щерев пипа малко по-силно, някак си недодялано... Иначе неговите визитации минаваха бързо-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт