Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив-2

• 165 486
  • 1 436
  •   1
Отговори
# 15
Кой каза, че прегледите при Бачуров са 30?!? На мен си ми хвана 25 ехографски и 10- вагинален- т.е., както преди. Simple Smile

# 16
Здравейте, термина ми е за 25.12.2012, интересуваме как стой въпроса с епидуралната упойка. При нормално раждане ако си поискаш слагат лити, защото в ВМИ не слагат с аргумента че няма анестезиолог който да я постави  #2gunfire  иначе я има в ценовата им листа.

Аз твърдо съм решила да си искам упойка !

# 17
Тука е същото. Simple Smile

# 18
babyAty найстина ли , а аз таях надежди  Sad че тук е различно . Ти от личен опит ли го знаеш ?

# 19
На мен Бачуров за прегледа ми иска 30 лв.,прегледа се състоеше само от ехограф коремен.

# 20
klqsh , когато мислих да раждам нормално го попитах за епидурал. В прав текст не ми го е казал, но се разбра. И всичките 141 страници да прочетеш, няма да намериш родила с епидурал в Окръжна- било то- секциио или нормално.

Adelina__ , ами явно за новите ги е вдигнал. Вчера ми взе 35 лв.- обясних защо.

# 21
  • Пловдив
Креми, поздравления за новата темичка!  Hug Запис и от моя страна, продължавам да я следя с интерес  Peace
Аз си следя бременността още от самото начало при д-р Симеонов. Както вече не веднъж писах - много съм доволна от него като специалист и като човешко отношение.
Само бих искала да добавя, че освен в МЦ "Капана", приема пациенти и в МЦ "Асклеп" в гр. Първомай. Аз лично вече съм ходила и там няколко пъти. Кабинетът е хубав, ехографът също. Раб. време  в Първомай е всеки вторник от 9-14 ч. Телефон за контакт там е: 0336/6 60 98.

# 22
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
И аз да се запиша в новата тема, въпреки че родих преди 53 дни!
Днес бях при д-р Бачуров на контролен преглед след раждането. Гледа ме само с ултразвука и на мен сега взе 30 лева. Иначе докато бях бременна 25 лева + 10 лева за вагинален преглед в 28 и 34 г.с. мисля, че беше.
Момичета раждали секцио, с какво мажете бегега от операцията? Днес щях да питам доктора, но забравих.

# 23
Хммм, аз бях във вторник и ми каза 25 ехограф и 10 вагинален, общо 35 дадох. Иначе- да. 28- ма и 34- та са двата вагинални. През другото време си плащах 25 лв. Бачуров ми каза да мажа Контратубекс сутрин и вечер, поне 1- 2 туби каза да изхабя- ама аз къде мажа- къде не. Simple Smile Странно е това за парите. Simple Smile Пумпи, ти да не би да си ходила само накрая при него ?!?

Уаааууу, аз съм родила преди точно 100 дни. Simple Smile

# 24
Да споделя инфо за д-р Симеонов,че прегледите му в Пловдив са понеделник и четвъртък от 14ч до 15:30-16:00. Хубаво е предварително да се обаждате ,за да питате дали е на работа там понеже често се случва да е дежурен или извикан по спешност.

Иначе да те питам laskakb,теб преглеждал ли те е вагинално и взимал ли ти е микробиология,защото не мен все още не иска да ми вземе понеже нямам симптоматика за нищо, но аз искам профилактично да се изседва. Уговорихме се иначе да дойде на раждането ,ама каза че може и да не смогне ,че очаквал бързо да родя .Шегуваше се де ,но да видим .....

а иначе и при него се е увеличил прегледа с 5 лв.

# 25
Някой беше ли вчера на 03.11 на лекцията за бъдещи родители,аз за съжаление не успях.Казаха ли нещо за отворени врати ,защото на сайта си стои стара дата -септември месец.Званях няколко пъти на старшата акушерка но не ми вдига никой.

# 26
Adelina__ какви са тези лекции можели малко информация

# 27
В сайта на окражна болница беше обявено, не съм ходила,общо взето обясняват как след раждането да се грижим за бебето.Аз искам да отида на отворени врати ,тогава разглеждаш родилното стаите добиваш си някаква представа,но още не е обявено в сайта

# 28
Adelina__ да и аз чакам да го обявят за да отида да видя как е . Говорих с акушерката и тя ми каза да следя в сайта.

# 29
Момичета аз преди да родя ходих на лекцията за Първи грижи за новороденото - води я завеждащата неонатологията на ОБ. Определено е интересно и много полезна, особено както аз бях бременна за първи път и си нямах и хал хабер от това. Всяко нещо, което чуете е научите все е от полза - говорят за хигиената на бебето-къпане, почистване, пъпче, за кърменето, за храненето, за доста други неща около гледането набебчето. Можете да питате също неща, които ви интересуват. Лекцията я има през месец, месец и нещо и ако имате време може да я изчакате следващата да я посетите.
Иначе на отворените врати аз съм била два пъти - първо в началото на бременността от мерак, и после в края - да си доуточня някои неща преда да ида да раждам. Още преди да ида бях убедена, че ще раждам там, тъй като имах предварително отзиви, но след това ми се затвърди мнението Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт