Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив-2

• 165 489
  • 1 436
  •   1
Отговори
# 330
Момичета,а дали има хлебарки
Много ме е гнус  Sick

# 331
  • Пловдив
Защо реши, че трябва да има хлебарки? Родих преди месец и половина и беше чисто, нямаше гадини Simple Smile

# 332
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, а някоя била ли е при доктор Арнаудов за проследяване на бременността по здравна каса? Бихте ли споделили впечатления Simple Smile
Здравей,д-р Арнаудов ми следя първата бременност,сега с втората съм пак при него.Много съм доволна и съм с две ръце за него.А за раждането в окръжна пак ще съм там,невероятни са.и особено д-р Пелев.

# 333
Защо реши, че трябва да има хлебарки? Родих преди месец и половина и беше чисто, нямаше гадини Simple Smile
Хлебарки има навсякъде, къде повече, къде по- малко
Знам, че е ново и ремонтирано и се радвам, защото са ми ужасно гнусни
Предполагам, че постоянната подръжка на хигиената влияе
Имам позната, която роди там май месец миналата година
Каза, че има, въпреки , че не е видяла кой знае колко

# 334
Хлебарки има навсякъде, къде повече, къде по- малко
Знам, че е ново и ремонтирано и се радвам, защото са ми ужасно гнусни
Предполагам, че постоянната подръжка на хигиената влияе
Имам позната, която роди там май месец миналата година
Каза, че има, въпреки , че не е видяла кой знае колко
Не знам да има болница без хлебарки Simple Smile Колкото да е нова  Whistling

А не може да очаквате в стара сграда и то огромна, да няма всякакви щъкащи твари по канализацията. Особено хлебарките са едни от най-трудните за убиване същества - живеят и на минусови температури, и на супер жега  Mr. Green

Ама не мисля, че ще имате време да ходите да търсите хлебарки  Laughing

# 335
 Ммомичета,а как срои въпроса с ВИП стаите? Има ли смисъл да се плаща или са същите като останалите? По колко жени са вътре? А в обикновенните стаи има ли самостоятелен санитарен възел? Много ми станаха въпросчетата ,но момента наближава и искам да съм подготвена,а отворените врати все ги пропускам.Винаги когато има ми се отваря някакъв друг ангажимент и не мога да отида Confused

# 336
Ммомичета,а как срои въпроса с ВИП стаите? Има ли смисъл да се плаща или са същите като останалите? По колко жени са вътре? А в обикновенните стаи има ли самостоятелен санитарен възел? Много ми станаха въпросчетата ,но момента наближава и искам да съм подготвена,а отворените врати все ги пропускам.Винаги когато има ми се отваря някакъв друг ангажимент и не мога да отида Confused

И във ВИП-овете, и в обикновените стаи са по две легла. Всяка, абсолютно всяка стая си има санитарен възел.
Предимствата на ВИП стаите са, че:
      там ТВ е безплатна /то пък защото в другите стаи цената от 3,50 за 24 часа е много.../, 
       че посещенията са позволени по всяко време /това пък за мене хич не беше предимство, чувствах се достатъчно зле и изморена и с боляща операция и тепърва свикваща с бебето, че да ми трябват гости.../
     че май имашще интернет, но за това не съм сигурна.

# 337
Момичета не издържам вече да питам някой ходи ли на ЖК при Белчев???Възмутена съм.Незнам колко е добър и свестен ,но вече втори път ме връщат от преглед за месеца.Сървъра им не работел,ама това от месец.Е, като не работи аз незнам каква връзка с прегледа.Дааа,че няма да може да си оправи тъпата документация,та нали това им е най-важното.ЯВНОО.Да не говоря,че преди месец и половина пак така имах час за него , а най случайно от др момиче разбрах ,че човека вече бил в отпуска-20 се календарни дни,без предуреждение ,без някой да ти обади да ти каже да не се разхождаш до там,понеже уж било случайно и наложително.Дали 20 дневна отпуска е спешна и случайна.Момичета ,не ходете при него.При наличие на бактерии в кръвта той ми казва-хич да не ти пука ,сигурно е от замърсена чашка и какво ли още не,да не ви пълня главатата с глупости.Аз съм възмутена.Предупреждавам да го имате предвид. #Cussing out

# 338
 Моя приятелка ходи при него на ЖК. И тя е недоволна.Последните му приумици бяха,че бебето изостава в развитието.Тя и бъдещия татко естествено се побъркаха от притеснение до като успеят да се вмъкнат за преглед при друг лекар.Резултата е,че детето се равива съвсем нормално,даже малко е напред.Аман!

# 339

И във ВИП-овете, и в обикновените стаи са по две легла. Всяка, абсолютно всяка стая си има санитарен възел.
Предимствата на ВИП стаите са, че:
      там ТВ е безплатна /то пък защото в другите стаи цената от 3,50 за 24 часа е много.../, 
       че посещенията са позволени по всяко време /това пък за мене хич не беше предимство, чувствах се достатъчно зле и изморена и с боляща операция и тепърва свикваща с бебето, че да ми трябват гости.../
     че май имашще интернет, но за това не съм сигурна.

Яяяяя, откога във всяка стая има санитарен възел. Кога са правили ремонт, аз нещо съм изостанала много.

# 340
  • Пловдив
Ползвах ВИП стая преди близо два месеца. Нямах време да гледам какво има из другите нормални стаи, но също мисля, че има стаи без санитарен възел.
За мен беше важно мъжа ми да може да идва да ни вижда, затова взехме ВИП стая. Стоеше си при нас вечер по два и повече часа.
Във ВИП стаята има:
безплатна кабелна и инет (нямах време за нито едно от двете Simple Smile
нощници и памперс пелени
съдове и прибори за хранене
хладилник (беше ми от полза за храната  и за кърмата която изцеждах)
кантар за бебето
чаршафи

Другото, което в последствие разбрах- ако за деня има повече изписвания (при мен бяха 4), мамата от ВИП стая бива изписана първа.

За мен 100те лева си заслужаваха.

# 341
В отделението за раждали секцио всяка стая си има санитарен възел. Виж, в Патологична, където лежат бременните, не е точно така. Но за родилките условията са много добри.

# 342
В Патологията мисля, че само 3 са без санит.възел

# 343
 Портокалче,а сама ли беше в стаята? Аз се притеснявам най-вече от това дали във всички стаи има санитарен възел и дали българките са разделени от ромките.Само заради това ,ще платя за ВИП стая.Може да звучи смешно,но съм много гнуслива и немога да си представя да вляза да се изкъпя в някоя обща баня.

# 344
Моя приятелка ходи при него на ЖК. И тя е недоволна.Последните му приумици бяха,че бебето изостава в развитието.Тя и бъдещия татко естествено се побъркаха от притеснение до като успеят да се вмъкнат за преглед при друг лекар.Резултата е,че детето се равива съвсем нормално,даже малко е напред.Аман!
Ами,че той и на мен ми каза ,че е по-малко бебето с две седмици,ама той изобщо не беше погледнал в коя седмица съм,забравил просто/преди минута уж гонорихме/,та в случая аз спокойно си го слушах ,тъй като го знаех вече колко е нехаен и ,че е грешка.Ами видеозона му,та той е от първата световна,че как да измери правилно колко е голямо бебето.На всичко отгоре те гледа само и  единствено два пъти безплатно и веднага предупреждава ако следващия път  искам преглед се плащало #Cussing out.Само парите ги интерисуват.Възмутена съм.Не ходете при него.
Селевра,условията инак в ОБса много добри,разделени са цингите от нашите,аз ходих на отворени врати.Има и стаи без санитарен възел ,но пък са също с добри условия , а ВИП стаите са супер.Е ,супер като за болница де,нали никой не очаква да е като у тях.Това съм видяла само ,ще видим живот и здраве повече на място Peace

Общи условия

Активация на акаунт