Същото важи и за тези имали неприятни случки в държавни болници, много е лесно да плюеш по някой скрит зад едни профил в Интернет.
Аз нищо лошо не мога да кажа за докторите като специалисти, а само за порочните схеми да се вземе някой лев.
Мога да кажа че не само в частните клиники правят епидурална по желание, в Майчин дом в София също се поставя без предварителни уговорки, постъпваш казваш на акушерката и тя вика анестезиолог който те преглежда и консултира и когато дойде момента 4-5см. разкритие идва и си върши работа и то без да плащаш на доктор само 200лв. за упойка. Ако отворите сайта им избор на екип струва 850лв. включва се и упойката в цената и за разлика от тук не се плаща под масата лично на доктора, което много ме дразни. Просто докато и тук не се актуализират цените за избор на екип тази порочна практика няма да спре, тук е обявена цена 350лв. , но реално пак плащаш 500-600лв. на ръка. За мен е важно да родя при доктор който ми познава цялата история, и ми е следил цялата бременност, а не при лекар който ще ми види всички изследвания за пет минути преди да тръгне да ме изражда и не е запознат подробно с здравословното ми състояние.
Само в заключение мога да кажа че Окръжна е за предпочитане пред ВМИ, до това заключение стигнах на база доволни недоволни познати родили в двете отделения последната 1 година.
Персонала в Окръжна е по любезен и не стресира родилката, а и отделението е по добре оборудвано.