Раждане в Окръжна болница гр.Пловдив-2

• 165 473
  • 1 436
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Хммм, аз бях във вторник и ми каза 25 ехограф и 10 вагинален, общо 35 дадох. Иначе- да. 28- ма и 34- та са двата вагинални. През другото време си плащах 25 лв. Бачуров ми каза да мажа Контратубекс сутрин и вечер, поне 1- 2 туби каза да изхабя- ама аз къде мажа- къде не. Simple Smile Странно е това за парите. Simple Smile Пумпи, ти да не би да си ходила само накрая при него ?!?

Уаааууу, аз съм родила преди точно 100 дни. Simple Smile
BabyAty, започнах да хода при д-р Бачуров от началото на 6 месец. Не знам това дали има отношение към цената на прегледа.
И аз ще си взема Контрактубекс, дано има ефект, че така на криво са ме срязали. Нали моето секцио беше по спешност, сигурно само  са ме чакали да затворя очи.

# 31
Пумпи те винаги бързат, защото упойката е опасна за бебетата. Белезите в началото винаги изглеждат зле като го изпечеш и ще придобие по нормален вид не се притеснявай  Wink

# 32
  • Пловдив
Здравейте, да се запиша и аз в новата тема.

Пумпи и аз мазах с Контратубекс раната след първото секцио, но не бях много редовна. Просто с времето сама си се заличава малко или много, а и като не се вижда и да не я маже човек, не е проблем.

Иначе отворени врати ще има на 20.11.12г. от 12ч. - обявено е в сайта.

За прегледите и аз в 28-ма седмица платих 35лв (вкл.вагинален), но след това по 30лв започнах да давам за ехография. Явно при всички лекари има покачване на цената за преглед.

На родилите мами хубави мигове с бебчетата и по-спокойни нощи!  Simple Smile

# 33
За сега само се записвам, с намерение да раждам в Окръжна Simple Smile

# 34
Някой беше ли вчера на 03.11 на лекцията за бъдещи родители,аз за съжаление не успях.Казаха ли нещо за отворени врати ,защото на сайта си стои стара дата -септември месец.Званях няколко пъти на старшата акушерка но не ми вдига никой.

Здравейте момичета,

Бях на лекцията за бъдещи родители на 3.11 - много полезна беше, предполагам, че това, което показаха надали толкова надълго и подробно биха го обяснили в следродилния сектор, за който се носят леееки намеци, че не са от най- подробните в обясненията и напътствията, ако ме разбирате...  лекцията е конкретна, няма излишни общи приказки, къпе се кукла бебе, обработка на пъпче, пелени, нанасяне на козметика, чистене на уши, гънки за внимание,как се кърми - все полезни неща, които надали всеки ден обясняват в ежедневието на всяка майка там...напълно безплатна е, организира се от доброволческа асоциация и поканеният лектор е завеждащата неоантология д-рка (забравих й името , но изключително отзивчива, директна и приятна жена) за записвания се звъни на  Светла Иванова  0885 764366 (май това е личния й , така че съобразете часа )- представител на доброволческата организация - бащите са добре дошли, но за незаписали се двойки  и появили се в последния момент нямаше място в стаята, за да има видимост всеки за къпане и друго показно Simple Smile)) накрая подариха още мостри на мустела - най- полезната лекция от всички, на които съм ходила (общо 5 досега Wink))

п.с. препоръчахме им в анкетните анонимни карти накрая да организират такава лекция и за раждането със специалисти от болницата - обмислят го в бъдеще, но предполагам дотогава ние четящите този форум, ще сме родили Simple Smile)) дано всички имаме късмет за здрави прекрасни бебуни:))))

# 35
Прекрасна тема,благодарности!Определено решавам този пьт да посетя Деня на отворените врати!

# 36
Привет!
Скоро не съм наминавала към темичката. Но да се присъединя и да ви допълня, че завеждащата неонатологията лекарка е д-р Диана Аргирова   bouquet. Съпруга е на д-р Аргиров - директора на болницата. Много мила и приятна жена, и разбира се изключителен специалист, с която се запознах при престоя ми в Окръжна.
Относно мазането на белега след секциото - все забравям, иначе имам Контракттубекс, но не съм редовна в нанасянето му. А и белегът е толкова ниско долу, под линията на бикините,  че не ми пречи по никакъв начин. Не смятам да се снимам и в "Плейбой" та толкова вече да ми е належащо заличаването му  Joy Joy

# 37
Greene , извинявай, но и аз не мисля да се снимам за Playboy, но заради самата себе си, предпочитам да го залича, до колкото е възможно.

# 38
Аз пък предпочитам да си го имам и да ми напомня за най-прекрасния миг в живота ми. А и на бебка като порасне ще й показвам как се е появила.

# 39
Момичета, ето ви една интересна новина

http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=12361752

според мен е хубаво да се възползвате. Дори и аз се чудя след като съм родила преди месец дали да не ида?!

# 40
# 41
Здравейте родих на 23 септември при Бачуров. Трябваше нормално, но се наложи секцио  Simple Smile и не съжалявам.Много мил и внимателен човек. Сега като не ходя вече на консултации и чак ми липсва  Laughing Laughing Има лично отношение към пациентките си , когато бях в болницата всеки път когато беше на работа минаваше да ме види, даже и по телефона ми се обаждаше да ме пита как съм и дали ще ме изписват в конкретния ден. Не се колебайте за избора си. Grinning

# 42
Сега се сещам, че и на мен ми се обаждаше няколко пъти да ме пита как съм и да даде наставления, какво да кажа на сестрите, когато не беше на смяна. Simple Smile

Подкрепям поста на Росалинда, макар, че е нормално да получаваме прекрасно отношение от него, при положение, че заплащаме за тези услуги.

Не, че нещо, но когато живот и здраве сме готови с мъжа ми за второ, няма да се поколебая да ида отново при него. Simple Smile

Това, което обаче прави впечатление е, че праска всички секцио, по една или друга причина. Simple Smile Не, че съжалявам !!!

# 43
Специално при мен стана така, че водите ми изтекоха в 1 часа през нощта и до 9 сутринта имах контракции, но без никакво разкритие...и той прецени, че със спукан мехур не е хубаво да чакаме повече, пък и аз не настоявах  Simple Smile и така...после една приятелка роди нормално и ми каза, че никога повече няма да го повтори newsm78 между другото пак при Бачуров.

# 44
  • Пловдив
Здравейте,реших да раждам и аз в окръжна болница.Тъй като имам проблем с очите,трябва да раждам секцио.Мисля другата седмица да ида до болницата с всички документи и изследвания,за да ми определят дата за секцио (терминът ми е 15 декември).Според вас,въпреки че нямам уговорка с лекар,а и не искам,защото не познавам никой,ще ми определят ли дата?

Общи условия

Активация на акаунт