понеже съм пред дилема... не знам какъв цвят да си направя косата. Тоест искам да я променя. От може би 12 години съм тъмно кафява. Но много приятно, защото има кафеви цветове които направо са черни. А това е мек ,плътен и топъл цвят. С мургава кожа съм. Черни плътни вежди и тъмно, почти черни очи. Искам страшно много да се боядисам синьо-черна. защото направо съм влюбена в блясъка и.... но не мога да се реша. Страшно трудно правя промени....ама страшно трудно. И знам че направя ли го, ако не се харесам, после ще се откача. Няма да минавам през процедури за сваляне на цвят - категорично. Така че каквото стане това ще е ....
Дълга ми е косата, гъста, но тънка е, така че експерименти не правя

На бяла кожа черното стои ужасно в повечето случаи....особено ако кожата е проблемна, тъй като всяка пъпка и петънце лъсва като светофар....
от друга страта гледам сега в интернет снимки примерно на салма хайек. С черна коса е божествена, с кафява също.....а кожата ми е малко по-тъмна от нейната....или на някои снимки даже ми се струва същата. Веждите също....но очите и са по-светли...
и не мога да се реша...
посъветвайте ме, как най-добре мога да определя подходящия цвят на косата си.
Благодаря предварително.