"По дрехите посрещат, по ума изпращат".....А вие?

• 20 401
  • 276
  •   1
Отговори
# 135
А след силон в джуките и скулите, променя ли се характерът? Краса да каже.

# 136
А след силон в джуките и скулите, променя ли се характерът? Краса са каже.
И аз това исках да питам.

# 137
Даже и брадички се оформят с импланти.  Laughing

# 138
То по вашата логика всяка силиконка е майка-кърмилница....    Joy

Не, не са мимики.Такива са просто лицата.    Peace

# 139
  • София

Ето и една снимка на хора от Менса България. Изглеждат ми по-скоро като обикновени хора, без голям усет за мода.  newsm78

Напротив, всички са облечени добре, спретнато, ежедневно и модерно - в сиво, черно и бяло и даже в оранжево.

# 140
  • София
По дрехите посрещам, да. Хората, с които мога да общувам добре с добър външен вид. Това не означава да са 90/60/90 и облечени с Долче и Габана, но да са хора, които са се погрижили от себеуважение да изглеждат максимално добре, според природните дадености и материалната обезпеченост. Могат да са по дънки или по костюм, но трудно мога да работя, да не говорим да дружа с хора, които не оставят у мен усещането, че мога да облека тяхна блуза.

И психологически е доказано, а и моя опит сочи същото, хора които не полагат грижи за външния си вид, обличат се крайно неподходящо или се стараят да изглеждат окаяни не са читави хора. Винаги има и изключения, но животът е твърде кратък и ме е сблъсквал с твърде много сволоч, за да си правя експерименти. И това за учените не е вярно, едни от най- добре облечените хора, които познавам са с научни степени.

# 141
За мен е важно човек да е облечен чисто и спретнато.А дали е евтино,или скъпо,за мен няма значение.Също няма значение дали е модерно (много мразя тази дума),или не.

# 142
То по вашата логика всяка силиконка е майка-кърмилница....    Joy

Глупости, извинявай.

# 143
Хах, L'Agent, не думай! Срам ги беше съфорумките да кажат, че половината са облечени като от втора употреба или в най-добрия случай от Илиенци. Грешка направи caffeine. Трябваше да публикува снимката, да пита дали ни харесва избора на облекло на хората и тогава да каже кои са.

Разбира се, че се променя характерът след поставяне на силикон в джуките! Я, да видя вас дали няма да получите не/качествени изменения на психиката, ако ви се налага устните ви да стоят перманентно на буквата О?!

# 144
  • Варна
Хората на МЕНСА изглеждат прилично. Не са фешън икони, но не са и  клошари. Облеклото им е уместно за случая. А май това е нещото, което характеризира въпросната поговорка - УМЕСТНОСТ.

Бихте ли се отнесли сериозно към кандидат за работа, изпратил снимка от плажа по бански? А към туристка в планината с 10см токчета? А към пазаруваща дама от кварталния магазин с диаманти и бална рокля?

# 145
  • София
Ей това е - уместност!
В неделя бях на интервю /най-после/.
Реших да си облека черни дънки, черна блуза и бежово яке.
Шефката и помощничката и също бяха в този стил - с блузки, ежедневно.
След мен имаше двама младежи, стегнали се в едни костюми - ще се удушат! Mr. Green

# 146
  • Bapнa
Значи като са ми ужасни ноктите, облякла съм първото, което ми попадне, не съм си оскубала веждите и са ми мръсни обувките хората ще си помислят, че съм глупава ли?  Thinking Аз така си ходя по срещи с клиенти, по заведения, срещам се с приятели. Изобщо не ми пука кой какво си мисли, досега не ми се е случвало някой да ме гледа странно...

# 147
А,като стана дума за диаманти-не ми се вярва съфорумките да са облечени като от Илиенци,или 2-ра употреба-все пак,както стана ясно,голяма част от тях носят диаманти...

# 148
  • В Космоса

Бихте ли се отнесли сериозно към кандидат за работа, изпратил снимка от плажа по бански?

Охх, един познат беше пратил такава. Joy И не, определено не го взимам на сериозно, но той специално е от друга планета просто. Crazy Иначе в някои сфери бих казала, че е доста начетен.. Thinking

# 149
  • София
Значи като са ми ужасни ноктите, облякла съм първото, което ми попадне, не съм си оскубала веждите и са ми мръсни обувките хората ще си помислят, че съм глупава ли?  Thinking Аз така си ходя по срещи с клиенти, по заведения, срещам се с приятели. Изобщо не ми пука кой какво си мисли, досега не ми се е случвало някой да ме гледа странно...
Не задължително да го свържат с ума. Аз бих казала, че такъв човек не държи на себе си или търси изгода в това да изглежда изпаднал.

Общи условия

Активация на акаунт