"По дрехите посрещат, по ума изпращат".....А вие?

• 20 112
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Ето я Рене... някакви коментари? Не е Рене, Милка е, идва така на работа. Ходи така до магазина, отива  да пие кафе... да си купува дрехи, да вземе детето си от детска градина...

Скрит текст:
Мърла Mr. Green

# 196
Ето я Рене... някакви коментари? Не е Рене, Милка е, идва така на работа. Ходи така до магазина, отива  да пие кафе... да си купува дрехи, да вземе детето си от детска градина...

Скрит текст:

Някак си не са ти релевантни примерите. При нас не може да идва така на работа, защото не е разрешено. Но ако на други места е разрешено къде е проблема? Може да е много добра в набирането на документи в някоя канцелария и много да и се радват всички. Или започва да идва на детската площадка и аз няма да говоря с нея, само защото днес ми изглежда малко недоспала.

# 197
Сравни дължината на зъбите и ще забележиш, че има голяма разлика! На първата снимка усмивката е по-малка и зъбите са по-дребни, а на втората усмивката и зъбите са по-големи. колкото и голямо да е разстоянието по вертикала между двете устни, и колкото и да си е отворила устата, долниите зъби няма как да се покажат чак толкова, защото  се покриват от горните. Като се усмихне, и очите й се присвиват по различен начин, като на първата снимка торбичките затварят окото, а на втората очите са широко отворени и без торбички при по-голяма усмивка. Не се връзва при по-малка усмивка да има торбички и по-присвити очи, отколкото при по-голяма усмивка да има отворени очи.
Беж в Красива мама и после пред огледалото да репетираш усмивки:)

Ако не бях суетна да съм пуснала снимката си с наполовина гримирано лице. Хъмпти дъмпти, все едно съм сглобена от двама различни:)

# 198
  • Bapнa

Скрит текст:
Мърла Mr. Green

Joy
Е това имах предвид. Аз редовно ходих така до детската градина, обаче никой не ме е гледал странно. Ходила съм с едни дънки, изцапани с шпакловка да вечерям в заведение. Пак не съм забелязала нещо необичайно.
Изтрих си лака вече  Mr. Green

# 199
  • София
Бояна- именно заради тази ограничителна призма трябва да сме по предпазливи в случайни предположения,заради многото грешки ,които могат да се допуснат и едно приятелство или евентуално партньорство да бъде пропуснато. Не слагам много ограничители,но според възпитанието и познанията ми те сами се представят при среща с непознати или не дотам познати.
Предпазливи сме, но това не означава да сме слепи. Виждаме неща и си ги трупаме в няколко кошнички, ако тази с неприемливите неща се препълни какво да правим, ставаме нетолерантни и по- тясно скроени.

Presiqna Виж колко хубаво оформени от козметик вежди има тази уж раздърпана Рене, колко третирана и бляскава коса и тн....Звездни пози

# 200
Бояна- препълвайки кошничките си ,празним съзнателното съдържание и се предаваме на алюзии.
Външният вид е много измамна постановка,а поведението е драматургична пиеса режисирана за определен кръг публика.

# 201
  • Bapнa
Виждам, пози са, но това намерих като размъкнатост  Simple Smile
NinoTino, спирам с примерите.

# 202
Ходила съм с едни дънки, изцапани с шпакловка да вечерям в заведение. Пак не съм забелязала нещо необичайно.
Изтрих си лака вече  Mr. Green

Като каза "шпакловка" и се сетих за един приятел, който е маняк на тема дрехи. Особено внимателно подхожда към третирането им - пране, химическо чистене, сушене и т.н. От него съм чувала, че колкото е по-скъпа една дреха, толкова по-трудно се поддържа. Видът му е общо взето като на беден студент, но все е с някакъв суичър от 500 евро примерно в цвят "никакъв", дънки по хиладарка и въобще пада си по незабележими скъпотии. Два-три пъти сме били заедно в чужбина и мъжът ми с радост се отърваваше от шопинга, като ме оставяше с него. Та тогава за първи път видях как се купуват бели тениски за по 150 евро или тъмно син пуловер с бод деколте за много повече.
Той е ерген и носеше дрехите си на майка си да ги пере, но по едно време беше решил, че тя не може да се грижи достатъчно добре за тях. Търсил добро химическо чистене, намерил някакво, държал им дълги лекции за отговорността и накрая някак си им доверил скъпоценностите си.
Веднъж им занесъл дънки D&G, които имитирали размазана боя и не знам още какво (имам приятелка, която беше много горда с Мис Сиксти с имитация на мазни петна). Отишъл да си ги получава и жената много притеснено му казала: "Абе тези бояджийки как ли не ги мъчих, какви ли препарати не им сложих, но не излязоха всички петна и това е. Махнах ги повечето, но още има." Драмата беше голяма.  Mr. Green

# 203
  • Bapнa
 Joy ужас, а аз се чудя къде да ги занеса да ги оправят, че са ми любими. Изтървах един пистолет с шпакловка и като ми плисна отгоре...  ooooh!

# 204
Presiqna Виж колко хубаво оформени от козметик вежди има тази уж раздърпана Рене, колко третирана и бляскава коса и тн....Звездни пози

Нищо специално оформено не виждам във веждите й, нито необичаен блясък в косата.
Всяко селебрити има такива снимки, могат да бъдат направени и на всяко неселебрити. Нищо лошо и важно няма в това, освен ако не си известна само с външността си.  

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 22:55 от Анонимен

# 205
  • София
Мацката "преди и след" е като от предаване тип "Нови фасети на предните зъби, малко ботокс, цветни лещи, професионален гримьор и фризьор". Целта е публиката да ахне.

# 206
Що си мисля за "Опасен чар" и Тодор Колев  Laughing, скучния сив костюм, с който се представи за банков инспектор, военната униформа, с която събра доста парички, трите акорда от "Лунната соната", с които допълваше образа си  Joy.....и през цялото време беше много чист и спретнат.  Sunglasses

# 207
Що си мисля за "Опасен чар" и Тодор Колев  Laughing, скучния сив костюм, с който се представи за банков инспектор, военната униформа, с която събра доста парички, трите акорда от "Лунната соната", с които допълваше образа си  Joy.....и през цялото време беше много чист и спретнат.  Sunglasses

В общество, в което "по дрехите посрещат" какво му е трудното да си с опасен чар?  Sunglasses

# 208
...Веднъж им занесъл дънки D&G, които имитирали размазана боя и не знам още какво (имам приятелка, която беше много горда с Мис Сиксти с имитация на мазни петна). Отишъл да си ги получава и жената много притеснено му казала: "Абе тези бояджийки как ли не ги мъчих, какви ли препарати не им сложих, но не излязоха всички петна и това е. Махнах ги повечето, но още има." Драмата беше голяма.  Mr. Green

hahaha Велико Simple Smile

Бях попаднала преди доста време на един таксиметров шофьор, който ми се хвалеше как негов познат, който държи магазин в един от новооткритите тогава молове и сергия на Илиянци, му бил дал да си напазарува на илиенски цени. Щото стоката била същата, просто на предвидената за мола се пришивал етикет, хикс стотинки бройката - и етикетът и дрехата внос от Турция. Доколко това е масова практика не се наемам да твърдя, нито имам сравнителни наблюдения. Обаче ей на, още го помня. Може и здраво да ме е пързалял, разбира се.  Crazy

# 209
Щото стоката била същата, просто на предвидената за мола се пришивал етикет, хикс стотинки бройката - и етикетът и дрехата внос от Турция. Доколко това е масова практика не се наемам да твърдя, нито имам сравнителни наблюдения. Обаче ей на, още го помня. Може и здраво да ме е пързалял, разбира се.  Crazy

От една страна в Турция има мнооого хубави стоки, които си струват пари и по тази причина не стигат до тук, от друга страна в моловете има всякакви магазини - с маркови стоки, с турски стоки, с незнамкакви стоки и т.н. Като нищо да има и стоки от Илиянци. Защо да няма?
Иначе и аз си спомням Слави като попита Лучано Бенетон следното: "Как един пуловер със себестойност от 1 долар се превръща в пуловер от 100 долара (скромно)?". Бенетон му изкара микро лекция по маркенинг и накрая нищо не каза.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт