Клуб на храбрата шивачка - тема 12

• 104 103
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Леле! Много полезно! Тъкмо щях да изхвърлям едно макетно ножче. Много благодаря за идеята  Hug

# 707
madame наистина практично  bouquet

# 708
# 709
Здравейте скъпи дами,

Тези дни чакам да ми докарат шевна машина и аз започвам да се уча да шия!  bowuu
Записвам се в темичката и ви поздравявам за уникалните творения!

# 710
Идеята с макетното ножче наистина е супер  Hug

още едни пантофки за малкото от мен

# 711
kissipissi това, което ми харесва в автоматичното шиене на копчета е, че зашиването става гладко, аз колкото и да се старая на ръка не мога да го ушия толкова равно и затова предпочитам да шия копчетата на машината, иначе на ръка съм доста бърза; топката е станала много хубава, декоративния тегел върху пантовките също

# 712
уникални!  bouquet

# 713
Tanderine  вчера докато малката спеше пробвах да зашия копче на машината и се оказа лесно и наистина доста по-равно  yes
момичета искам да попитам този ефект със обикновенна машина става ли или трябва да е специална за бродерии

# 714
Дамииии шили ли сте полиамид? Трябва да правя направя няколко клина и шевовете ми прескачат на места, чудя се дали не трябва да сложа по специална игла или шев ?

# 715
Kissipissi, става с обикновена машина, само малко упражнения са нужни. Помага да имаш краче, което е по-широко отпред, за да имаш поглед върху това, което шиеш. Можеш и с обикновено краче да се пробваш. Ще видиш, че не е никак трудно.

# 716
  • София
Кисиписи, това става с краче за маш.бродерия- подскачащо. Свалят се зъбците и се действа Peaceи

# 717
Дамииии шили ли сте полиамид? Трябва да правя направя няколко клина и шевовете ми прескачат на места, чудя се дали не трябва да сложа по специална игла или шев ?
Със сигурност ти трябва специална игла Peace Допълнителни настройки на машината също няма да са излишни

# 718
Не ми се смейте много Embarassed,обаче имам един въпрос.
Трябваше да купим трико и поличка за балет в определен цвят и беше спешно. Не успях да намеря точния номер и взехме най-малкия възможен. Сега трябва да намеря начин / без машина/ да го посъбера - някакви идеи / за полата си мисля да зашия широк ластик по размера на дъщеря ми ,надявам се на ръка да се получи добре,но за самото трико си нямам никаква идея как да го направя.

Съжалявам за обърнатата снимка- в snimka.bg не мога да ги обръщам,незнам защо

# 719
Трикото можеш да го срежеш в кръста и да го скъсъш от там така че шева да си остане на кръста, където ще бъде закрит от ластика на полата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт