Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 569
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Аз имам смс, бях пуснала само зелените кубинки.

п.п. сега си мисля обаче,нали някой каза че куриерите се оплаквали,че не смогват да си разнесат поръчките,"защото жените са полудели по някакъв сайт миниприкс"  Май София сте ги позатрупали с поръчки  Laughing

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 09:26 от vox

# 226
Кой беше получил този панталон - все си мислех, че jully m, но не намерих в мненията И. Какъв беше коментара по-скоро положителен?
Някой има ли смс за доставка днес на уикенд-поръчки? Много искам да разбера кубинките дали са умалени  Rolling Eyes

Два такива продадох, 36 и 38 номер, по европейската номерация е, доста е еластичен, изобщо не стои така, както на манекенката, а като клин почти, леко промазан, тъничък. Испански, на непозната за мен фирма. Ако сте между два номера, взимайте по-долния. За тези пари си струва.

Поръчките от събота/неделя идват една по-една.

# 227
И аз имам смс за поръчките от събото-неделната еуфория LaughingКуриера го чакам всеки момент.
Жалко, че не са толкова бързи и с ваучерите/преводите на пари по сметка.

# 228
  • Sofia

Йеееее, и аз току-що получих смс  Peace Дължа 241.50лв.  Embarassed Това са всичките ми три поръчки.
evhen, как по европейската  Shocked Аз си мислех 25-26 да взема (дънкова номерация)  Rolling Eyes

# 229
току-що си взех жълтите кубинки - отговарят съвсем точно на номера  Sunglasses
дойдоха ми само част от уикендските поръчки, другите 'утре' каза куриерът

# 230

Йеееее, и аз току-що получих смс  Peace Дължа 241.50лв.  Embarassed Това са всичките ми три поръчки.
evhen,
И аз в кюпа със 180лв. Embarassed Ще ме изхвърлят от къщи.... Mr. Green

# 231
Аз в неделя пуснах дънките Ол Сейнтс, обаче сега се моля да не дойдат днес, че още не са дали заплати.

# 232
  • Sofia

Ееее, добре  Peace З'то съм гепнала 37 от жълтите на 33лв. и ако бяха умалени, веднага ги взимам. Ще изчакам и моите, да видя какво-що. А хубави ли са ?

# 233

evhen, как по европейската  Shocked Аз си мислех 25-26 да взема (дънкова номерация)  Rolling Eyes

Чакай само да не те заблудя, но не, ето какви размери са ми дали за 36 и 38 номер, тя и Цъфс каза, че и изглеждал като за кукли, но е доста еластичен.
34 и 36 съм била взела, ето размерите

34: талия-70 см, ханш-90 см, дължина-101 см, вътрешна дължина-80 см. За размер 36 от същия артикул, мерките са: талия-72 см, ханш-92 см, дължина-104 см, вътрешна дължина-82 см. Артикулът има лека еластичност.

# 234
  • Sofia
Според мен до 33 са по дънковата номерация и от 34 по европейската - дублирани  Rolling Eyes

# 235

Ееее, добре  Peace З'то съм гепнала 37 от жълтите на 33лв. и ако бяха умалени, веднага ги взимам. Ще изчакам и моите, да видя какво-що. А хубави ли са ?

по-матови са отколкото на снимката, но са хубави

# 236
Кой беше получил този панталон - все си мислех, че jully m, но не намерих в мненията И. Какъв беше коментара по-скоро положителен?
Някой има ли смс за доставка днес на уикенд-поръчки? Много искам да разбера кубинките дали са умалени  Rolling Eyes

Два такива продадох, 36 и 38 номер, по европейската номерация е, доста е еластичен, изобщо не стои така, както на манекенката, а като клин почти, леко промазан, тъничък. Испански, на непозната за мен фирма. Ако сте между два номера, взимайте по-долния. За тези пари си струва.

Поръчките от събота/неделя идват една по-една.
От този поръчах 28-ми номер,дънки нося 27-28 според зависи...какво да очаквам Rolling Eyes

# 237
И моите поръчки от неделя пристигнаха  Laughing
Тъкмо дойдох на работа и ми се обади куриера...за малко да го изтърва  Rolling Eyes
На пръв поглед всичко е наред, след малко ще меря

# 238
А какъв им беше случаят на тези
Има ли случай изобщо? Laughing

# 239
току-що си взех жълтите кубинки - отговарят съвсем точно на номера  Sunglasses

Ееее, добре  Peace З'то съм гепнала 37 от жълтите на 33лв. и ако бяха умалени, веднага ги взимам. Ще изчакам и моите, да видя какво-що. А хубави ли са ?

по-матови са отколкото на снимката, но са хубави

Супер,значи няма да отказвам поръчката Mr. Green Аз обаче съм поръчала 38н,само това имаше. Дали много ще удължават крака newsm78
А хубави ли са?Може ли снимка?

Общи условия

Активация на акаунт