Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 656
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Уффф, нямате си работа с тая нова колекция...харесах зимна роклА и пуловер на мъжо...Така ме сърбят ръцетИИИИИ...до намаление може да свършат номерата... Thinking
Монстерче...мерсаж много за размерите, ориентирах се какво да поръчам   bouquet
Нанучка, радвам се за папучките, дано ти харесат. А за дънките да ти кажа аз бих заложила на четния номер.

# 406
  • Асеновград
Не се стърпях и пуснах от новата колекция една блузка Некст и едни дънки.

# 407
  • София
rosger, това е линка на панталона: http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1009340

Днес получих още този панталон  със скъсан цип  и криви крачоли  Laughing , но така или иначе щях да го върна, защото в действителност не ми хареса модела - впити по крака до коляното и надолу жесток чарлстон Crazy
боти за ЛМ  м-н-о-г-о хубава обработка на кожата и стоят супер елегантно на крака Peace
и тези ботушки  също разкошни Heart Eyes  За това време са екстра, но за голям сняг не са много подходящи, защото не е дебела подплатата Peace  Обаче как и стоят на малката кипра - избива рибата Mr. Green

# 408
тези ботушки  също разкошни Heart Eyes  За това време са екстра, но за голям сняг не са много подходящи, защото не е дебела подплатата Peace  Обаче как и стоят на малката кипра - избива рибата Mr. Green
Кой размер поръча и колко е стелката вътре?
Има ли място скини дънки да се набутат вътре?
 Hug

Нови условия в сайта:

"ДОСТАВКА-ВРЪЩАНЕ
Безплатен транспорт? Или колко струва транспорта?
Доставката е БЕЗПЛАТНА за всички поръчки над 40 лв.!"

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 01:38 от Naq2009

# 409
  • Варна
Да-м-м, и аз точно прочетох тази промяна:
Цитат
5. Доставка
Доставката се извършва чрез куриер и е безплатна за поръчки над 40 лв за територията на цялата страна, а за поръчки под 40 лв транспортните разходи се поемат от купувача и са на стойност 6 лв. Доставките се извършват чрез куриерска фирма Speedy, в дните от понеделник до събота, в часовете между 08:00 – 18:00, в рамките на 10 календарни дни, след потвърждаване на поръчката, на адреса, посочен в регистрацията на клиента. MiniPRIX си запазва правото, да не доставя поръчки на клиенти, които не са изпълнили задълженията си, при своето регистриране, (грешно попълнени данни, невярна информация или липса на такава).

Не пише откога е, днес по-рано със сигурност го нямаше, надявам се да не ни нацвъкат доставки на последните направени поръчки - имам 4 от неделя насам, които са на стойност под 40 лв. Rolling Eyes Писах им във ФБ, да видим дали ще ме отразят.

# 410
Имам PDF - статус - обработена - за връщане на сума по сметка - на 23.10. си взеха нещата от Спиди. Сега ще чакам да се появят и в с/ката  Flutter
Снощи пуснах от онези кафевичките ботички №37  Embarassed пак съм с леки съмнения дали ще ми станат  Rolling Eyes

сумата от снощи е постъпила по с/ка  Simple Smile

# 411
  • Sofia
jully m, и аз се интересувам от ботушките - кой номер са вашите и каква е дължината на стелката? Аз защо все ги прескачах като изк. кожа newsm78 Нещо съм се заблудила  Confused Чакам уикенда да поръчам пак някакви за госпоЙцата точно за фръц-пръц.
Снощи ми изпразни кошницата и докато си добавя пак нещата, някой ми грабна едни бежови боти - 36ти номер, 70лв. до средата на прасеца (да си признае  Mr. Green) Тези

Тия ако днес не ми донесат кубинките и ботушите...  #2gunfire

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 07:26 от aniK

# 412
Ами то се очакваше да направят промени. При толкова поръчки около 10-20 лв. и голям процент на връщани стоки поради дефекти и неверни размери, трябва да съществуват само, за да създават работа на Спиди  Mr. Green

# 413
  • Варна
chockolina, доставката не би ли следвало да се начислява автоматично newsm78. Струва ми се, че си една от последните поръчали и извадили късмет с безплатна доставка. Интересно ми е дали ще продължават да обединяват близките поръчките и да ни спестят доставката?

# 414
  • Sofia
chockolina, доставката не би ли следвало да се начислява автоматично newsm78. Струва ми се, че си една от последните поръчали и извадили късмет с безплатна доставка. Интересно ми е дали ще продължават да обединяват близките поръчките и да ни спестят доставката?

Да да, едва ли вече ще си правят този труд  Laughing Но и ние пък няма да цвъкаме по 15, по 15. Всъщност, като ще има доставка, да отпадне изискването за минимална сума  Rolling Eyes

# 415
  • Стара Загора
Съгласна съм с Фарф и АниК-да отпадне изискването им за минимална сума на поръчка.
Както следва и да си оправят сайта-не може да пише на страницата им:
БЕЗПЛАТЕН транспорт
БЕЗПЛАТНО ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ
малко е подвеждащо или поне да напишат точно дата на въвеждане  и условия и цени при доставяне още на заглавната страница.
Аз имам една поръчка с боти -все още няма начислен транспорт,но не е обратотена и да видим какво ще стане.

# 416
То хубаво да отпадне мин.сума,ама пък много малко неща биха си заслужавали 6-те лв доставка...
Просто е много глупаво това,изведнъж,без предупреждение и важи от вчера...
Изобщо не мисля,че ще спечелят нещо с това,а по-скоро обратното  Twisted Evil
Дори преди изобщо не е имало минимална сума,била си е безплатна доставката и на поръчки за 5 лв.
А сега като им тръгна бизнеса и заваляха поръчките,се самозабравиха съвсем,като почти всички бг сайтове  Confused

# 417
След като вече ще има доставка от 6 лв, смятам че трябва да си оправят описанията на продуктите и да пишат примерно - Панталон размер 36 EU ( европейска ) или 34 D ( немска номерация ) 38 F (френска номерация ) , за да може да се ориентираме какво да поръчваме.  И другото което е , това изискаване от минимална поръчка от 15 лв , би трябвало да го няма вече. Но те си знаят . За сега ме губят като клиент, освен ако нещо не ми хареса супер много ( при положение , че знам че са ишлемета и може да е дефектно ) и цената му ми е изгодна. Това поне е мое мнение.

# 418
  • Sofia
В Обувки са вкарали опция да се търси по материал, ток и т.н.
Във ФБ обявили ли са новите условия на доставка? В тия дневници хич не се ориентирам къде да гледам  Embarassed
Аз от 10мин вися на тел. и чакам да се свържа със Спиди да видим какво става с пратката ми  Crossing Arms

# 419
Отговорили са във фейса,че си остава 15 лв мин. сума и че на поръчките,пуснати до 31.10.,няма да бъдат начислени доставки.Връщането остава безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт