Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 650
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Мен също ме губят като клиент вече. Чакам си само да ми преведат ваучера, похарчвам го и ще се моля да случа на нещо свястно и без дефекти, за да не се налага отново връщане и приключвам с тях. Нещо много нагло взеха да го раздават. Хем доставка, хем изискване за минимална сума  Crossing Arms

# 421
Аз от 10мин вися на тел. и чакам да се свържа със Спиди да видим какво става с пратката ми  Crossing Arms
Никога не са ми вдигали преди 9 Close

Отговорили са във фейса,че си остава 15 лв мин. сума и че на поръчките,пуснати до 31.10.,няма да бъдат начислени доставки.Връщането остава безплатно.
Е то остава и да е платено и умират под масата, не знам кой ще поръчва вече от тях...!
Тепърва да налагат тия условия е нелепо.

# 422
 Здравейте вчера получих ето тази пола, S и L, за мен и моя приятелка. http://www.miniprix.bg/produkt/1008919/. Поличките са на Бершка и са умалени. Сигурно вече сте ги поръчвали. Също и едно бяло поло на Теранова. Това е много грубо от тяхна страна с тази такса доставка. Ама трябва да им намалят малко поръчките и да се усетят.

# 423
  • Варна
Не ме кефят така Crossing Arms, не че не се вписвам в 40-те лева, ама защо трябва да е зорна. Пък и на намаленията за всеки happy hour няма да дам толкова - карат ни да шикалкавим Twisted Evil

Мацката с боти Gaastra, в района на "Карамфилче", да си признае коя е Hug

# 424
Е,това пък с тази доставка "изби рибата"  Crossing Arms
Сега сигурно и цените на стоките ще вдигнат... Whistling

Направо си ме губат като клиент.

# 425
  • Бургас
Ми то така ще стане тамън се разписах с две поръчки, за които все още нямам никакво движение и това много ме Close. И мен ще ме загубят като бъдещ клиент Crossing Arms
Моля ви, кажете ми какво да очаквам. Направих първата си поръчка в понеделник две полички си поръчах не от намаление, нямам никакво развитие в профила стои поръчка приета и до там. Вчера пуснах 2-ра с намалението на обувки за около 32лв. знам, че не са факири да я обработят, но кога ще имам някакво движение по двете поръчки или да ги анулирам и да ходя да си харча паричките в други сайтове Whistling

# 426
  • София
miniPRIX.bg Здравей, Svetlana Simeonova всички поръчки изпратени до 31.10.2012 ще бъдат доставени безплатно. Поръчки изпратени от днес (01.11.2012) на стойност по-малка от 40 лв ще им бъде начислена такса транспорт 6 лв. Поздрави, екип на miniPRIX

Аз разбирам, че над 40 лв пак, ще е безплатна доставката  ...май newsm78

# 427
Можеха да не вдигат толкова сумата за безплатна доставка - нещо по-приемливо.

# 428
  • София
Вчера получих 2  бр. от Олсейнтските дънки, и двата трябваше да са р-р 36, единият чифт е с една педя по-широк от другия, Shocked, иначе и на двата етикета пише 36! Така, че изобщо не може да им се вярва за размерите!!!

# 429
Сега пък и такса за доставка! Много са си повярвали, май! Определено ще има голям отлив на клиенти от сайта. Не стига, че продават дефектни стоки и трябва да стискаш палци да ти дойде читав продукт, ами и ще плащаме за да ни доставят неща, които би трябвало да бракуват! Whistling
Имам да получавам един ваучер и по две поръчки пари по сметка и ще приключвам с тях!

# 430
  • Бургас
ЕЕЕЕ...не. От вчера са ми обединени две поръчки и им е начислена доставка 6лв!!! Ей сега ще им пиша. Не може така!  #Cussing out

# 431
Май ще приключваме с този сайт. 6 лв доставка и 15 лв минимална поръчка. Не си заслужава, при положение че вероятността да получиш дефектна стока, е много голяма. Отивам си в любимия асос и ибей.  tooth

# 432
Ще има доставка???Пфффф hahaha Много на сериозно се взеха нещо.От днес за утре промени и то не малки.Аааа айде чао и от мен на този сайт.Еййй големи тарикати станаха изведнъж. И без друго по чуждестранните сайтове по-качествени неща има,а и по-евтини,ако знаеш как,къде да търсиш Naughty

# 433
  • Бургас
Явно се чете форума, защото току що надникнах в профила си и ООО голямо учудване, двете ми поръчки обединени + доставка 6лв. Crossing Arms е това не е честно направила съм ги преди 1.11.2012 Crossing Arms И стойността им при обединяването е над 40лв!!!

# 434
  • София-Лагера
Имам само 2 поръчки от тук,по простата причина ,че не описват марките.
Според мен това е 100% задължително.Ако ги надушат от КЗП ,ще им свият сърмите.

Общи условия

Активация на акаунт