Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 414
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Вижте тези http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:d2zp_Ea8Zos … ct=clnk&gl=bg Държа едни 36-ца, да ги взимам ли, някой да е взимал и връщал, чудя им се много дали не им има нещо  Rolling Eyes

И пак за двата вида обувки - много са готини и другите, обаче като вземе крачола на дънките да се запрята във вързулката и ако са някои индигови дънки, да боядисат тоя бежов велур... знам ли  Thinking
Добре, че няма мой номер от "бабешките". И без това главата ме боли 36 или 37  Crazy Остава и това да мисля  Mr. Green

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 22:42 от aniK

# 691
  • София
Някоя русенка дава ли адрес под наем? Laughing
Петя и аз съм за първите, много са актулни "бабешките" ефекти този сезон.

# 692
Момичета, тези дънки по коя номерация са европейската ли или някаква дънкова http://www.miniprix.bg/product/detail/index/1014024

Щом са от 36 до 50 и ако съдим по дадените размери,по европейската  Peace
Благодаря  Peace и да попитам ако направя поръчка до софийски адрес , ще ми отразят ли 20%

# 693
Благодарско; ще заложа на първите  Hug Много малко ми трябваше  Laughing
АниК, аз съм между 38 и 39, по-скоро 38, но от тези ще поръчам 39  Peace

# 694
  • София
Вижте тези http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:d2zp_Ea8Zos … ct=clnk&gl=bg Държа едни 36-ца, да ги взимам ли, някой да е взимал и връщал, чудя им се много дали не им има нещо  Rolling Eyes
Ани, не сме само тук хората , които пазаруват от сайта и дори някой да ти каже, че ги е върнал- нямаш гаранция ,  че е точно същият чифт Simple Smile Лично мое мнение - не рискувай Peace От друга страна , може да са върнати  и заради несполучлив  номер. Thinking  Ако все пак много ти харесват, вземи си ги, но в полето за коментар към поръчката им напиши, че държиш да разбереш защо чифта е само един  и да проверят под лупа /щото явно не довиждат  Mr. Green/  дали случайно нямат някакъв дефект , преди да ти ги фактурират Simple Smile

# 695
  • Sofia
Уф, чак пък много да ми харесват, аз съм зарината с ботуши. Взех да клоня да поръчам в Сф, а не на Русенски адрес, че после изпращането с Еконт "изяжда" процентите. Затова ще редуцирам поръчката  Confused

# 696
  • София
Уф, чак пък много да ми харесват, аз съм зарината с ботуши.

Joy А какво беше казал Мечо Пух  Crazy
Добре де , стига спрягахте тези "бабешки "обувки Crossing Arms , дайте сега  акъл  за ботите- пак си хванах 39 номер, но защо не съм сигурна  за номера newsm78
 Така и за кубинките се твърдеше, че са умалени, пък се оказа друго...
Да не съм капо , преди да си тръгна от работа   пуснах  само тези №39 , ама не ми се играе вече  на "тука има , тука нЕма" и се чудя дали да не ги сменя с моят си номер ooooh!  До сега, каквото и да съм поръчвала под  наименованието обувка, не съм се съобразявала с техните размери и  всичко ми е било добре на дължина #Crazy

# 697
  • Sofia
jully m, на мен на ботите не ми харесва подметката - това е някакво твърдо, сигурно не се огъва. Аз такъв "ток/платформа" само гумен си го представям. И виж на лупата в тънката част как гумата стои отделена от гьона (или каквото е)  Confused

# 698
  • на земята
И на мен ми се видат фалшименто  #Crazy,всеки си има вкус де,специялно тоз модел нещо не ми се нрави и на мен  Peace

# 699
Друндич, Анич, Джули, много съм хепи. Поръчах кубинките на Даная, на тати яке за РД от мама и по една блузка и за двете ми съкровища сините с цветчета на Некст. Два дни цъкам на компютъра, Даная ме пита какво толкова поръчвам, аз и отговарям, че искам кубинки да и взема. Цъкам, цъкам, детето казва съвсем спокойно: "Е, мами, няма пък да имам кубинки". Днес се сещам, че кубинките като обувка не са нито в мой стил, нито в този на баща и и реших да я попитам, дали знае какво е кубинка, а тя съвсем спокойно ми отвърна, че е дрешка  hahaha. Смях се повече на мен, отколкото на нея, чудно ми е тези парцалки и галошки как може толкова да са ме обсебили. После и ги показах, хареса ги!
Опуках си и двата ваучера, сега стискам палци всичко да ми изпратят.

# 700
  • при моите любими
Не ми излезе отстъпката за София област. Рано ли е или няма да важи за нас.  newsm78

# 701
  • на земята
Кой го искаше тези ТХ 39 номер стелка 25 см.макар че ми се струва че ще са по големички

# 702
  • София
jully m, на мен на ботите не ми харесва подметката - това е някакво твърдо, сигурно не се огъва. Аз такъв "ток/платформа" само гумен си го представям. И виж на лупата в тънката част как гумата стои отделена от гьона (или каквото е)  Confused
Гледам аз, всичко гледам  Grinning вече съм "болна " на тема картинки Laughing Не мисля /но може и да не сам права/ , че има проблем в случая.  Blush  А в интерес на истината , до сега съм имала само едни боти с такава подметка и ги носих до скъсване, бяха безкрайно удобни и  БГ производство...И това ме провокира за този модел...Но по-важното ми е, дали да рискувам и да приема всеобщото мнение, че както обувките , ботите също  са умалени  ooooh! ooooh! ooooh!

Naq2009  hahaha право е детето Mr. Green  Дано да си получиш пълна поръчка  и в изрядно състояние Hug
Много интересно- аз до сега не съм имала случай на нещо отказано, за сметка на това не ме пропускат с нещо дефектно , или грешен номер Joy

# 703
Не ми излезе отстъпката за София област. Рано ли е или няма да важи за нас.  newsm78
Хм, може и да не важи. Предния път няколко минути след полунощ някой отбеляза, че действа отстъпката. Тамън ще ни спестят парички  Mr. Green
Тц, няма отстъпка...Май ще пращате до Русе  Crazy

# 704
  • на земята
Момичета аз поръчах за сестра ми едни обувки и ми излезе отстъпка,каква е тази отстъпка аз пак не съм в час  newsm78 намалиха ми цената с близо 5 лева май май ..)))

Общи условия

Активация на акаунт