Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 431
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Аха, не важи за Сф. До Русе пуснах аз  Rolling Eyes Лягам си  Crossing Arms
От обувките пуснах точен номер, не мога да ми Лопчат  Mr. Green

# 706
  • София
Не ми излезе отстъпката за София област. Рано ли е или няма да важи за нас.  newsm78
Хм, може и да не важи. Предния път няколко минути след полунощ някой отбеляза, че действа отстъпката. Тамън ще ни спестят парички  Mr. Green
Тц, няма отстъпка...Май ще пращате до Русе  Crazy
Момичета, не бъркайте София и Сф област  Peacehttp://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%B9%D1%8 … D0%B0%D1%81%D1%82
Лаленце, кои са тези обувки?

# 707
  • на земята
jully m ,тези дето ги постнах ли?Едни зелени на ТХ 39 номер,някой ги търсеше и затова ги постнах ако искаше..)))предния ми пост има снимка ..)))

# 708
  • при моите любими
Е сега дали има някой от Русе , който ще си даде адреса да си пуснем по една поръчка. Плащам още утре  Praynig  Peace

# 709
  • на земята
Аз не съм,иначе с удоволствие,на мен ми направи 10 % отстъпка одеве като пуснах едни обувки,изненадах се  newsm78

# 710
  • София
Аз не съм,иначе с удоволствие,на мен ми направи 10 % отстъпка одеве като пуснах едни обувки,изненадах се  newsm78
По повод на това  питах, от чисто любопитство,/не искам обувки Simple Smile/  защото се чудеше на отстъпката Grinning
Офф, лягам и аз, боса  Mr. Green Ако  ми оцелее кошницата до към 9.00 сутринта , ще продължавам да пея, пардон ..мисля Laughing

# 711
Е сега дали има някой от Русе , който ще си даде адреса да си пуснем по една поръчка. Плащам още утре  Praynig  Peace
Изпрати си поръчката до офис на Спиди в Русе PeaceДаже може да ползваш този на Тулча 15,от където ни ги взема Барбу Laughing

# 712
  • при моите любими
И аз си го помислих, но реално няма как да си ги взема от там. newsm78 Някой пак трябва да ми ги вземе и прати, което е същото, като на адрес.

# 713
И аз си го помислих, но реално няма как да си ги взема от там. newsm78 Някой пак трябва да ми ги вземе и прати, което е същото, като на адрес.
Предполагам че може да се обадиш в офиса на Спиди да ти ги препратят от там до твоя адрес,ама ще трябва да си платиш доставката Thinking

# 714
Момичета когато върнете стока и Барбу я вземе след колко време получавате  ваучер и на мейла ли го пращат. Embarassed

# 715
Момичета когато върнете стока и Барбу я вземе след колко време получавате  ваучер и на мейла ли го пращат. Embarassed
Различно,някъде 2-3 дни,обикновено следкато изчезне надписа "в процес на обработка".Ваучера се появява във вид на PDF в полето и като натиснеш върху него го виждаш Peace

# 716
Благодаря за бързия отговор  bouquetУспешни покупки на всички

# 717
Миналия петък Барбу взе поредната върната пратка и чак този петък имах ваучер. Така, че поне седмица.

# 718
Направих поръчка за 51 лева, не ми даде отстъпка за София.
Защо така?
Бррр.

# 719
Направих поръчка за 51 лева, не ми даде отстъпка за София.
Защо така?
Бррр.
Отстъпката важи за София-област,а не за София-град Peace

Общи условия

Активация на акаунт