Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 577
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Държа 2 кашмира М в кошницата, тъмно лилав и кремав, ако някой иска да свирка силно  Laughing
Снимки, ще покажете ли на кубинките, като ги получите Flutter
Airborne случаят им е, че горе са широки.

# 241
  • Sofia
Йеееее, и аз току-що получих смс  Peace Дължа 241.50лв.  Embarassed Това са всичките ми три поръчки.

Хм, май някоя от моите липсва, а има на съфорумка  Hug За малко се заблудих, че това е точната ми сума, но те ми отказаха едни ботушки. Значи останалата част утре  Rolling Eyes
Airborne, май това са ОНЕЗИ на jully m  Joy Много широки горе  ooooh!
Sparkling, има 37 сега, анулирай и си пусни точен размер  Peace

# 242
Аник,пускай

# 243

Airborne случаят им е, че горе са широки.
Да, благодаря Hug Сетих се, че и снимки имаше Blush

Airborne, май това са ОНЕЗИ на jully m  Joy Много широки горе  ooooh!
Да, вярно Laughing

Е, аз си оставам без ботуши Crossing Arms Шарени кубинки не смея да поръчам, няма да ги нося.  Боса ще ходя, утре чакам черни патаугаси, но нещо съм много подозрително и песимистично настроена.

# 244
Спарк, ще пусна снимка малко по-късно  Wink

Airborne, има изкуствени по 22 лв.  Whistling

# 245
Ботушите ми http://www.miniprix.bg/produkt/1002107/ са ми леко големи, но ще си ги нося. И нагоре са ми леко широки, както исках . Притеснявах се да не са ми тесни  Simple Smile

# 246
Спарк, ще пусна снимка малко по-късно  Wink
И аз се нареждам за снимка, защото изтрещях и ги поръчах. Embarassed

# 247
Имам PDF - статус - обработена - за връщане на сума по сметка - на 23.10. си взеха нещата от Спиди. Сега ще чакам да се появят и в с/ката  Flutter
Снощи пуснах от онези кафевичките ботички №37  Embarassed пак съм с леки съмнения дали ще ми станат  Rolling Eyes

# 248
Airborne, има изкуствени по 22 лв.  Whistling
Видях аз и благодаря за линковете, ама не са никак "мои" Hug 
Няма угодия.

# 249
Ха сега дилема-чудя се измежду жълтите кубинки и тези http://www.miniprix.bg/produkt/1002020/
Хванах ги на ниските цени и ги държа в кошницата,обаче кубинките са 39 номер,при положение ,че зимни нося 38. Дали са умалени,/поне така дават размерите/,иначе ще ми хлопат доста  newsm78
При положение че имам само високи боти,ми се иска нещо стабилно за зимата-кое да предпочета  Praynig
Това не са ли Патагуас? Уж си отговарят, но чета, че са разнородни мненията. Ако съдим по мерките им, би трябвало 39 да са малко над 25см. и да си отговарят... newsm78
Нали уж се пазеха в количката? Затова пишете, когато ви "отмъкват" нещо от коша, а?  Sunglasses

Относно кафевите обувки - писала съм подробно по назад, не са Pataugas!
Потърси ми мненията, аз моите ги върнах.

ПС: А Pataugas си имат отличителен белег - на всичките им обувки отпред подметката е със специфичен завършек, минава върху горната, лицевата част на обувката.

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 10:16 от Saudadе

# 250
за тези някой писа каква марка са
те са ми в пратката, която не дойде днес, а остана за утре
за съжаление ще мога да ги взема чак в понеделник
http://www.miniprix.bg/produkt/1002020/

# 251
  • Варна
Много го хвалите този  сайт, а аз все още не съм се разписала с поръчка в него Sad

# 252
Много го хвалите този  сайт, а аз все още не съм се разписала с поръчка в него Sad
То като се разпишеш веднъж,после спиране няма ooooh!,тъй че помисли си Laughing
Получих смс за едната поръчка от събота,а имам още две.Интересно защо съботно-неделните не ги обединиха,а тези от вчера вече са ми обединени Thinking
Моята област май ще изпадне от класацията TiredТо като се замисля може и за хубаво да е...

# 253
Ако в темата пише г-жа Мария Захариева, София, Младост 1а, да се свърже с мен, тъй катона моя адрес е изпратена нейната поръчка.

# 254
  • Бургас
А по колко пари са тези кашмирените пуловери?

Общи условия

Активация на акаунт