Пазаруване от miniprix.bg - 7

• 32 691
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Aniiik, и тук да кажа:МЕРСИИИИИИ! Анулирах си поръчката със жълтите кубинки,38н, и благодарение на Аник,която цял ден ми ги пази поръчах моят 37н. Party Сега само да дойдат,да не ги откажат те Praynig

# 331
аз поръчах 4 неща със 'сбъркани' цени - дано не ги анулират  Crazy

# 332
  • Бургас
http://www.miniprix.bg/produkt/1004013/ това според вас какъв цвят е? на мен ми зеленее  newsm78

На живо не са зелени., кафяви са си. Точно днес ги получихме за колежка и ги гледам в момента.
мерси, пуснах ги. с още 2 чифта, които всъщност не ми трябват... doh

# 333
  • Бургас
Момичета почвайте да правите списък коя първа ще ме прютява с два куфара с обувки съм Mr. Green само

# 334
  • София-Лагера
2 бр ест.кожа за 40 лв Mr. Green

# 335
  • Sofia
Никой ли не иска
кашмирения пуловер, размер С, светло лилав, хайде, че трябва да си пусна обувките и да излизам.
Пусни го, ще го приютя докато някой си го познае Simple Smile

Аре дайте го тоя деееее  Mr. Green Аз ще го "приютя'.
Защо няма нищо 36ти номер ест. кожа в т.нар."обувки" Sad

# 336

Защо няма нищо 36ти номер ест. кожа в т.нар."обувки" Sad
И аз всичко , което харесах, налично беше от 39 нагоре....

# 337
  • Стара Загора
момичета моля дайте отзиви за тези,заслужвата ли си?удобни ли са?
http://www.miniprix.bg/produkt/1012342/

# 338
  • София
ЖелУезна съм нищо не поръчах. Sunglasses
АniK  държа С тъмно лилав писах ти.

# 339
  • София
Момичета почвайте да правите списък коя първа ще ме прютява с два куфара с обувки съм Mr. Green само
Вижте сЯ, много ще ми дойдете всички вкъщи Laughing, но имам алтернатива - голям двор и мога да направя палатков лагер Mr. Green Обувки и кубинки си имате, няма да ви е студено  smile3532  , пък хептен замръзващите , ще потърсят помощ от "приятел" т.е.  мъжа ми hahaha
Обаче питам - аз къде да се дявам  smile3516

# 340
  • Бургас
Уф.... А аз пуснах втора поръчка с още един чифт есенни обуща. Току виж на интервю за работа ме извикат. Не може със спортните чепици да се изсипя ...  hahaha  bowuu
Elia , сестро ...Предлагам да си направим палатков лагер нейде между блоковете. И да не забравиш лаптопа в куфара с обущата....Че не се знае каква нужда ще ни налегне. Може да се наложи да  попоръчаме туй-онуй.  Mr. Green

# 341
  • Beyond the Frontiers
И аз праснах 2 чифта за 37 лв Twisted Evil

# 342
Хм,аз нищо не харесах. Tired И по-добре Naughty

Само се зачудих на едни,приличат на модел на Fly london,НО не се поддадох Stop Mr. Green

# 343
Аз с три броя 39 номер, само да смеят да не са Хиспанитас и най-вече да ми станат, защото не са от разяния отпред модел.

# 344
А тези кокилистите заслужават ли си 15лв или 17лв newsm78
и

Общи условия

Активация на акаунт