БХК съди държавата, защото няма регламент за домашно раждане

• 90 703
  • 3 420
  •   1
Отговори
# 1 065
И какво точно се печели от дом.раждане?Нали като оставим настрана милионите повече рискове, от раждане в болница - за които в темата не се споменава реално...

прочети първите 6 теми от темата в Алтернативния и ще ти светне
души, карми и т.н. са яко преплетени

# 1 066
doh как не се сетих. то явно целта на мероприятието е да родиш в къщи и да се похвалиш в някой форум, не да родиш здраво бебе

Раждането в болница по никакъв начин не ти гарантира здраво бебе, за съжаление.

W'A'S'P', благодаря. Какво е заключението по случая след разследването?
Иначе това за следенето на тоновете непрекъснато в болница - не е вярно. Мен не ме следяха, жената от моята стая също. Всъщност я сложиха сама в една стая и въпреки че няколко пъти идваше да им каже, че раждането тръгва, все я връщаха, че не е готова, без да я прегледат. Чак като се показа главата на бебето я поеха. Ако имаше проблем, пак нямаше да го хванат, така че...

# 1 067
И какво точно се печели от дом.раждане?Нали като оставим настрана милионите повече рискове, от раждане в болница - за които в темата не се споменава реално...

Аааа, това ли било. Е, сега вече съм съвсем против.  ooooh!

# 1 068
  • Бургас
doh как не се сетих. то явно целта на мероприятието е да родиш в къщи и да се похвалиш в някой форум, не да родиш здраво бебе

Раждането в болница по никакъв начин не ти гарантира здраво бебе, за съжаление.

да, така е. не винаги лекарите могат да помогнат, да не говорим, че и те са хора, и те грешат. но от грешка и в къщи не си застрахован.

# 1 069

Аааа, това ли било. Е, сега вече съм съвсем против.  ooooh!
А ясновидка присъства ли, и астролог  Joy Joy Joy

# 1 070
Човече – тогава,  казваш – да не ходим в болници. Щото вкъщи има повече гаранция за здраво бебе, а  Crazy  ooooh!

# 1 071
  • София
Не мога да разбера защо като сте против нещо за себе си, сте против по принцип?
Никой няма да ви кара да раждате вкъщи. Нека тези, които искат, да го направят законно и в присъствието на медицинско лице, толкова е просто.

Никакви забрани няма да спрат желаещите да го направят, само ще направят риска по-голям.
Нито пък разрешението за асистирането ще накара жените масово да раждат вкъщи.
Мислете рационално, хора!

# 1 072
_az_, като нямаш право на медицинско лице, ще си акушираш и сам. Нали това е идеята, да има регламентирано присъствие на мед. лице.

Ако няма ще направиш всичко възможно да си осигуриш възможно най-бързо.В настоящето акушерките работят в болници,следователно се използват наличните възможности.
Защото човек не е животно да ражда сам, и освен нисше съзнание,притежава и интелект,с който да обуздава животинските си страсти,освен ако не иска да се слee изцяло с тях.

# 1 073
Аз продължавам да твърдя, че най-малкото има поне някои изследвания, които трябва да се направят след раждането не бебето - за някои вродени неща.  Peace Или домашното раждане не ги изключва тези изследвания?

# 1 074
Никой няма да ви кара да раждате вкъщи. Нека тези, които искат, да го направят законно и в присъствието на медицинско лице, толкова е просто.

Никакви забрани няма да спрат желаещите да го направят, само ще направят риска по-голям.

Против съм не само за себе си, а по принцип защото не ми е все едно от смъртта на бебета, дори когато не са моите собствени!

# 1 075
  • До хладилника, който обичам
Аз продължавам да твърдя, че най-малкото има поне някои изследвания, които трябва да се направят след раждането не бебето - за някои вродени неща.  Peace Или домашното раждане не ги изключва тези изследвания?
Не, не ги изключва. И сега при домашно раждане, без значение причината му, практиката е майката и бебето да се приемат в болницата за прегледи след това.

# 1 076
Против съм не само за себе си, а по принцип защото не ми е все едно от смъртта на бебета, дори когато не са моите собствени!

Колко бебета спаси от смърт при лекарски грешки и некомпетентност? Като сте станали такива спасители, спасявайте наред, не само бебетата, раждани в домашни условия...

# 1 077
  • София

Там е работата, аз също. Легалното присъствие на медицинско лице ще намали нещастията. А убедените, че искат да родят вкъщи  явно го правят и без това да е възможно.

# 1 078
  • Бургас

защото е руска рулетка с живота на неродени бебета. ако мен няма да ме убият това значи ли, че трябва да съм ок с убийството по принцип?

мисля, че един фанатик никой не може да го спре.
в началото едва ли ще се увеличат, но с времето - сигурно. нищо чудно да стане и мода в някакъв момент. в крайна сметка от това законно ще се изкарват пари и ще се полагат усилия да се рекламира.

# 1 079

Колко бебета спаси от смърт при лекарски грешки и некомпетентност? Като сте станали такива спасители, спасявайте наред, не само бебетата, раждани в домашни условия...
Аз не съм доктор , не пертендирам и дори твърдя, че не мога да спасявам човешки живот. Това е основното различие между мен и желаещите да си раждат у тях.

Общи условия

Активация на акаунт