Може да иска да роди и скачайки с парашут или в клетката на лъвовете в зоопарка. Не разбирам защо е нужно да се дават някакви крайни предположения.
Говорим за нещо, което се практикува с години в други страни, не е толкова трудно да се приложи и у нас, всичко е вече изпробвано при тях, достатъчно е да вземем само положителните неща и да си ги ползваме със здраве, вместо да се пънем като магаре на мост.
Както ти си имала притеснения и страхове – така и мъжът може да има и е редно да се реши заедно – не да се налагаме – като искаш бебе – ще ми гледаш под полата по време на процеса

Нито аз ще гледам, нито той. Както и за секцио - никой не карам да минава от другата страна на паравана.
Всъщност не го карам да влиза на раждане, както и той не ме кара да раждам. Уважаваме си страховете и не се насилваме

Iris04, моето секцио беше по спешност, което всъщност представляваше насрочена за след 2 часа операция. Иначе и аз си мислех, че само седят и чакат, след което всички се втурват като по филмите, но не беше така на практика.
За аспириране и подобни, акушерката си има и знания, и инструменти, същите като в болница.