БХК съди държавата, защото няма регламент за домашно раждане

• 89 337
  • 3 420
  •   1
Отговори
# 3 285
Е,как ще го отбива,нали и тя e  много  инстинктивна?

Като говорим за инстинкти,на вас биологичният часовник не ви ли каза,че като се скрие слънцето трябва да лягате в леглата?
Айде лека нощ.И да ме споменавате тука,спа като пън. Laughing

# 3 286
Погледни данни.
Иначе няма проблеми,семейната работа си я описала надьлго и широко в други теми.Ще погледна там.

Какви данни да погледна? Нали те попита нещо Andariel - ти се измъкваш, че някои деца се раждали безпроблемно и без медицинска помощ.

А историята не съм я описала и не мисля, че този форум е мястото да го правя.  Peace
Кьде се измьквам?Хайде без безполезни бльфове.Има си световна статистика.И това ли ви мьрзи да погледнете?А и да се ровя сега и да я сложа пак ще се мьлчи няколко постинга и после пак старата песен отново.Е,не ми се хаби вече.
Нямам намерение да слагам тук твои цитати за проблемното ти забременяване от стари теми щом смяташ,че е лично.Уважавам желанието ти. Peace

# 3 287
На някои не им е писано да живеят и да се раждат.

А баба ми казваше, че на който му е писано да се удави, няма да се обеси. Умна жена беше тя, повече ги разбираше от теб нещата. Simple Smile

А за забременяването трябват двама - това сигурно го помниш от уроците си по биология. Simple Smile Или не?

Та - аз статистиката за детската смъртност поради липса на акушерска грижа съм я чела и съм я цитирала в предни теми. Ти оспорваш ли я?

# 3 288

По този повод...деца се раждат и ще се раждат безпроблемно без цивилизация.

Колко се раждат... да !!! Ами колко мрат?
 Моля статистика ...Или ние залагаме само на ражданията ... без да смятаме, колко от тях няма да оживеят без лекарска намеса? Или нас ни интересува да стигнем до раждането...пък от там нататък, какво ме интересува... така ли?!?
Важното е да е естествено пък, каквото сабя покаже  newsm78
 Добър пример за скрит естествен подбор   Wink Мерси  Mr. Green
Нали децата били шестица от лотото по твои думи?
Е,не са шестица.Раждат се без чужда помощ.
Ти се опита да внушиш,че без лекарска помощ ще остане шепа хора на планетата(твои думи),а сега се чудиш как да се извьртиш.
Няма значение.
На някои не им е писано да живеят и да се раждат.Благодарение на лекарите са тук на планетата.По вашата логика.Други се раждат без ничия помощ.

Да се изгуби инстинкт означава бебе на 3 дни да започне да яде боб и наденица,ако майката го отбие.

Шестица от тотото не беше ли, че жена въобще е успяла да зачене? 

Като говорим за инстинкти,на вас биологичният часовник не ви ли каза,че като се скрие слънцето трябва да лягате в леглата?

Ами не, аз съм бухал и не бягам от инстинктите си....  Laughing   Ех какви времена бяха, докато бях ученичка и не се грижех за паразити...    Crazy    Мечти, мечти...   Laughing

# 3 289

Моля статистика ...Или ние залагаме само на ражданията ... без да смятаме, колко от тях няма да оживеят без лекарска намеса? Или нас ни интересува да стигнем до раждането...пък от там нататък, какво ме интересува... така ли?!?
Ти се опита да внушиш,че без лекарска помощ ще остане шепа хора на планетата(твои думи),а сега се чудиш как да се извьртиш.
Няма значение.
На някои не им е писано да живеят и да се раждат.Благодарение на лекарите са тук на планетата.По вашата логика.Други се раждат без ничия помощ.

Да се изгуби инстинкт означава бебе на 3 дни да започне да яде боб и наденица,ако майката го отбие.
Интересно ми е, защо се опитваш да изопачаваш думите ми. Казвам ти, че без лекарска помощ сме за никъде.... и ако се върнем назад ще станем малко. Да са живи и здрави всички медици!!! И цивилизацията ни, че иначе лошо ни се пише, я си помисли за милите женички дето толкова трудно забременяват, за какво мислят за в момента за сурогатното майчинство, между впрочем? И не само това ами за ин.витрото, също? За тези бъдещи майки аз съм щастливка, и всички останали забременели ин-виво направо сме с шестици от тотото  ... А ти ми мрънкаш нещо от сорта, че съм казала нещо различно!!! Надявам се всички да носят един ден душички под сърцето си, а после да ги родят нормално и децата им да ги радват на старини.
Естественото си има граници, господинчо...и ти много добре го знаеш ... ама си траеш  Whistling

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 23:40 от klodia

# 3 290
А за забременяването трябват двама - това сигурно го помниш от уроците си по биология. Simple Smile Или не?

Тогава да похваля и мъжО...  Thinking   И с него много се гордея, плодовит е...  Flutter   

# 3 291

Тогава да похваля и мъжО...  Thinking   И с него много се гордея, плодовит е...  Flutter   

Ми добре. Simple Smile Who cares обаче. Simple Smile

# 3 292

Ми добре. Simple Smile Who cares обаче. Simple Smile

Не се знае... Разни скрити четат темата, може да се интересуват, да си записват...  Laughing   
Скучно ми е без ОМ, отивам да бухам другаде...  Laughing

# 3 293

Няма значение.

Интересно ми е, защо се опитваш да изопачаваш думите ми. Казвам ти, че без лекарска помощ сме за никъде.... и ако се върнем назад ще станем малко. Да са живи и здрави всички медици!!! И цивилизацията ни, че иначе лошо ни се пише, я си помисли за милите женички дето толкова трудно забременяват, за какво мислят за в момента за сурогатното майчинство, между впрочем? И не само това ами за ин.витрото, също? За тези бъдещи майки аз съм щастливка, и всички останали забременели ин-виво направо сме с шестици от тотото  ... А ти ми мрънкаш нещо от сорта, че съм казала нещо различно!!! Надявам се всички да носят един ден душички под сърцето си, а после да ги родят нормално и децата им да ги радват на старини.
Естественото си има граници, господинчо...и ти много добре го знаеш ... ама си траеш  Whistling
Много добре си го описала.Благодаря!
Стана ясно,че всьщност тези,които са имали проблеми или сьс зачеване или с раждане или с доносване са противници на дом.раждане и смятат децата си за шестици от тотото.
Това важи обаче само за тях!

На някои не им е писано да живеят и да се раждат.

А баба ми казваше, че на който му е писано да се удави, няма да се обеси. Умна жена беше тя, повече ги разбираше от теб нещата. Simple Smile

Та - аз статистиката за детската смъртност поради липса на акушерска грижа съм я чела и съм я цитирала в предни теми. Ти оспорваш ли я?
Кьде ще се меря аз с умната ти баба,абсурд!
За забременяването е нужна яйцеклетка и женско тяло.Останалото ще го свьрши лекарят. Grinning
Статистика за висока раждаемост без лекарска помощ говоря аз,не за друго...чети,чети....не се бави...

# 3 294
# 3 295
  • В заешката дупка
Бебето има инстинкти,защото е като малко животинче.После инстинктите се губят и трябва да ги учим.Ако в началото му се подаде шише с АM,после изобщо няма да се сети за гърдата на мама,независимо от кога и е текла коластра.

Естествено, че е много вероятно ако приучиш новородено към сукането от шише, да не иска да суче от гърдата после. Като се пречи на естественото му уклони към гърдата - после може да си имаш проблеми, да.  Grinning Което в контеста на темата пък си е класически пример за това, че намесата в естествените процеси може да доведе до проблеми - когатo тази намеса не е обоснована от реална нужда, защото може и да си напълно обоснована и нужна, естествено.

# 3 296
Хайде сега намери данните колко се раждат без лекарска помощ.Защото аз затова говоря,а не за смьртност.
А дали СЗО иска наистина да намали смьртността е друг вьпрос.
От последните им конференции само за намаляване на населението се говореше....

# 3 297
# 3 298
Хайде сега намери данните колко се раждат без лекарска помощ.Защото аз затова говоря,а не за смьртност.

Някаква част се раждат без лекарска помощ, друга част умират без лекарска помощ. И? Това ли ти е тезата?

Ето ти малко храна за размисъл, с картинки.

Operational research from MSF’s projects in Kabezi, Burundi, and Bo, Sierra
Leone, indicate that it is possible to achieve a rapid and substantial decrease
in maternal deaths of up to 74 percent by providing access to emergency
obstetric care

Ако си направиш труда да потърсиш наистина данни за смъртността на бебетата и майките там, където липсва достъп до всякаква медицинска грижа - ще изглеждаш малко по-адекватен в разговора. Защото отново си на път да станеш смешен като в онази история с цитатите. Wink

# 3 299

Някаква част се раждат без лекарска помощ, друга част умират без лекарска помощ. И? Това ли ти е тезата?

Ето ти малко храна за размисъл, с картинки.

Operational research from MSF’s projects in Kabezi, Burundi, and Bo, Sierra
Leone, indicate that it is possible to achieve a rapid and substantial decrease
in maternal deaths of up to 74 percent by providing access to emergency
obstetric care

Ако си направиш труда да потърсиш наистина данни за смъртността на бебетата и майките там, където липсва достъп до всякаква медицинска грижа - ще изглеждаш малко по-адекватен в разговора. Защото отново си на път да станеш смешен като в онази история с цитатите. Wink
Извинявайте,аз не мислех да сравнявам Бурунди с БГ,но....налага се явно.
Ти пак не разбра.
Милиони деца се раждат без ничия помощ.
Елементарно изречение.Не говоря изобщо за смьртност,а за раждане.
Кажи сега,оспорваш ли,че милиони деца се раждат без лекарска помощ?
Раждат ли се деца без лекарска помощ изобщо,как мислиш?

Искам сега да стана смешен,за да мога последен да се смея.

Общи условия

Активация на акаунт