Бебеправене Тема 17 - Голяма радост у дома, на теста се е появила втората черта!

• 19 995
  • 714
  •   1
Отговори
# 510
mac-pisi извинявай ,че се намесих ,ама много странно ми стана.Иначе предположих, че е това. HugСтискам палци скоро да се похвалиш.

# 511
Извинявам се за  намесата като трето лице и искам предварително да съобщя,  нямам лично отношение към някого..но..Трой- дали е възможно в постовете ти тук да не се усеща винаги насмешливия тон , не оспорвам в никакъв случай компетенцията и професионализма ти, но погледнато отстрани( и то не веднъж) винаги изглежда така сякаш се стремиш да изкараш някого малко невеж или глуповат в тези дебри...нищо лично.

Приятна вечер

# 512
Извинявам се за  намесата като трето лице и искам предварително да съобщя,  нямам лично отношение към някого..но..Трой- дали е възможно в постовете ти тук да не се усеща винаги насмешливия тон , не оспорвам в никакъв случай компетенцията и професионализма ти, но погледнато отстрани( и то не веднъж) винаги изглежда така сякаш се стремиш да изкараш някого малко невеж или глуповат в тези дебри...нищо лично.

Приятна вечер

smile3501 smile3501 newsm10

# 513

Приятна вечер

Приеми, че не обичам празни приказки Wink и няма как да изкарам някого невеж , ако самия той не е такъв Wink
или сам не се представи като такъв Simple Smile
В случая мацката твърдеше че цикъла и е винаги 28 дена и дори не беше си направила труда да си погледне графиките ... и да разлика от 4-5 дена определено има някакво значение, така че изобщо не е маловажно Wink

п/с  тойто, тойто... преспокойно можех да си премълча и да те оставя да се залъгваш че всичките ти графики са идеални ... Забелязала съм , че много от вас се сърдят като им посочат, че имат проблем , сякаш този който им го казва е причината Simple Smile
Хубаво е да си казваме само хубави неща, но по добре е да си казваме истината (колкото и да е неприятна) отколкото да се залъгваме с сладки думи Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 17:37 от Troy

# 514
Момичета, събрали сме се тук да си помагаме и ако някой нещо не разбира ,да му се обясни.Не може да знаем всичко.Те лекарите не знаят всичко ,та ние ли........

# 515
Момичета, събрали сме се тук да си помагаме и ако някой нещо не разбира ,да му се обясни.Не може да знаем всичко.Те лекарите не знаят всичко ,та ние ли........

Съгласна съм с теб!  Peace

# 516

Няма как да ти помогна, ако ми даваш грешна информация Wink Отделно, че като не харесат това което им казваш и почват да ти се сърдят... Като отидеш на лекар и ти каже лоша новина сърдиш ли му се ?? Simple Smile

# 517
И аз да се намеся да не остана по назад но аз мисля,че тука всяка една от нас се надява да е БРЕМЕННА.Специално за това момиче(забравих и името)няма значение кога и е била О а важното е да е имала О и това дали и закъснява........е та то и на момичета с 10 дневно закъснение е имало тестове които им показват отрицателни и са били бременни.Тук сме да се окуражаваме, а не да се мачкаме и да си убиваме и единствената надеждица която носим за въпроса ДА ЛИ СЪМ БРЕМЕННА???
Всичко е възможно и по всяко време.....Успех на всички не чакащи

# 518
Благодаря ти poli,благодаря,че си разбрана и не говориш на изуст,точно от кураж имах нужда след като толкова дълго време чакам,та дори и леко закъснение на М. Hug cry

# 519
 Хайде сега пак захаросани пръчки Simple Smile И пак питам, като отидете на лекар сърдите ли му се, че не ви казва това което искате.
И след като питаш в форума трябва да приемеш, че ще чуеш най различни мнения.... Не виждам какво толкова ви подразни моето??? Според мен овулацията и е много по късно и в момента няма никакво закъснение, ако пък и дойде до ден-два то съм склонна да мисля че месеца е бил ановулаторен ! Миналия месец имаше подобен случай с тойто и месеца и беше ановулаторен....
Това че съм и казала да изчака още седмица с тестовете според теб убиване на надеждата ли е ??
....Направо ме убивате с някои разсъждения ....

Мац-писи... много по детински маце Wink Не знам защо предпочиташ да те лъжат отколкото да чуеш истината Simple Smile И какво толкова те разбраха ??? Ако за вас е приемливо да ви лъжат, на мен професията ми не ми позволява да давам лъжлива информация или обещания на пациентите !

# 520
Благодаря ти poli,благодаря,че си разбрана и не говориш на изуст,точно от кураж имах нужда след като толкова дълго време чакам,та дори и леко закъснение на М. Hug cry
Спокойно мила,аз не че разбирам много много ама и за това не меря температурата а и неискам да се вманиачавам все още.Ако има бебе мила няма да избяга......а относно кога ще стане само вярвай.Казвам ти го от личен опит.Аз с първата ми бременност забременях с страхотни проблеми точно в този месец така че божа работа  Hug

# 521
  • София
Момичета, не се ядосвайте. Няма смисъл от такива емоции.
Трой може да е по-остра, но е права. Знаем какво искаме всички, но не бива да сме толкова изнервени. Трябва спокойствие, за да се случат нещата...и положително мислене. А ако има проблем, то той наистина трябва да се разреши.
 Hug Hug Hug

# 522
  • София
Извинете и мен за намесата, не вземам ничия страна, но смятам, че Трой е права.
mac_pisi аз още вчера си казах мнението за графиката ти, но няма кой да чете, както и да е, това не е важно.
Аз не разбирам защо се сърдите или се засягате когато човек се намеси с ясно обяснение на нещата? Наистина е хубаво да си казваме само позитивни неща, но понякога истината е малко по-лоша, в твоя случай - имаш още дни до датата на М, аз ти желая късмет, дано сбъднеш мечтата си  Peace

# 523
Момичета,съгласна съм с всички ви....аз това казах,че бебе ако има няма да избяга а кога ще отчете не се знае изобщо....на Герито и отчете 4 дена преди М а на други много по късно.........Нерви да имаме да чакаме а докато не ни дойде надежда винаги има  Hug

# 524
Трой,аз специално обичам да чувам истината, колкото и да не ми харесва. И да, не се сърдя като лекар ми каже нещо ,даже се радвам ,че ми отваря очите и знам в каква посока да вървя.Трябва да има различни мнения разбира се.Иначе всичко е наред, спокойно ,нищо ти няма го чувам навсякъде около мен ,затова съм тук за да чувам различни мнения, да получам подкрепа,  отговори.Не мисля че mac-pisi ти си сърди, нито някой тук.И ВЕСИ да права е.

Общи условия

Активация на акаунт