Срещи на дамите от Тортената тема 3

• 22 174
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Ей, ама ти за какво се извиняваш!!! На моите бръмбари ли?  Mr. Green Joy Hug

Laughing Laughing Laughing

# 106
Ванче,много бих искала да остана ,но ще дойда с Илианка и ще се върна понеже вечерта съм на работа .

# 107
Ванче, видя ли сега бухтичката била туфте  Joy Joy Joy И аз не знаех, ама ми харесва.

Нелка, извинявай, ама пак ми забръмчаха бръмбари в главата  Hug
Туфте-кюфте-бухта ... къде е разликата  Mr. Green

# 108
Ванче, друго по темата Дефиле на кича не четох, нито гледах- не съм хейтър, ама ме заболяха очите от излишество. Цветната градина и "ефирните" детайли бяха повърнали малко преди откриването там и бяха съсипали тортите на профитата или?! Но пък твоя разказ ме накара да се смея с глас в офиса- ще ме накажат с порицание заради теб, жено!

А Мина ли ще идва?! И на 18-ти от колко часа е срещата, ако съм схванала правилно ,че има такава и тн? Аз щото за 25-ти бях тотално отпаднала и не съм чела, ама и да бях чела пак толкоз щях да съм разбрала  newsm56

# 109
За русичките - Мина - 18.11 около 16-17 часа Simple Smile Идваш по-рано, заемаш стратегическа позиция, кудкудякаш и така Simple Smile
Албена - 25.11 по нормалното време - 11 часа  Mr. Green

# 110
  • София
Ванче, аз ще те помоля да ми поръчаш 1-2 резеца от Коледните, но довечера от вкъщи те ти пратя линкове. Ако ти е късно, кажи, ще ти звънна по телефона.  Simple Smile

# 111
  • Sofia
Хора, дайте да обсъдим малко алъш вериша.
Този уикенд ме няма за това не съм поръчала все още маслото понеже ми се ще да си го вземете, за да не се налага да отлежава в моя хладилник където така или иначе място няма.
В моя списък за масло са:
1. Аз
2. Мики
3. Копривка
4. Галя
5. Руми_Т
Оказва се, че има още желаещи и питането ми е някой ще се наеме ли да вземе и разфасова още един кашон с масло, до тук заявиха желание:
1. Руми Ангелова
2. Петя - 2кг
Пудра ще се взима ли, от Алимко нещо ще се поръчва ли?

# 112
Ванче, видя ли сега бухтичката била туфте  Joy Joy Joy
Ами то, буФта+торте= ТУФТЕ! Еййййййййй, знаех си аз че имам и бръмбар висшист в моята глава.  bowuu

Айде сега да преброим Тилозите.
1, Аз - 2 бр
2. Мишока - 1
3. Свещичка - 1
4, Ванилия - 1
5. Доня Коприва - 1
6. St.Anger - 1
Дотук 7. Има ли още???

Яяяяяя, колко народ се е събудил и ми се пречка.
 Shocked - Валерия!!!! в 10 часа е будна??? Боооооже!!! И даже размишлява и брои.....  doh Какво брои??? Масло - нещъ! Имам си, благодаря.

petia_tag - Давай линковете и аз сега ще разглеждам че искам и аз коледни неща. Не ми е късно. Срещата е другата неделя, мисля да пусна заявката вторник или сряда, така че продължаваме да се броим.
Милейди - кой те кара да четеш в офиса, а? Ти затова ли ходиш на работа?

Пудрата кога я искате? На 18ти или на 25ти?
За 18 ще ми е трудно, щото ще дойда на срещата направо прибирайки се от път. Няма вариант да я нося с мене.
За 25ти мога да я донеса или да се чуя с Галя да дойде на срещата и да я докара.

# 113
  • у дома
Пудра ще се взима ли, от Алимко нещо ще се поръчва ли?

Аз чакам Танчето да каже, че започва списъка за Алимко и да дам заявка за едно кашонче Mr. Green Mr. Green

Ванче, от Илчовски засега нищо нещЪ, скоро бях там, но си мисля, че най-добре за 25-ти да остане доставката Simple Smile

# 114
Добре, че обобщавате.....
Аз щях да се изсипя тази неделя....
Нещо съвсем сдавам багажа напоследък... ooooh!

Вал,
в петък като си разбера графика за другата седмица ще ти кажа дали мога да се включа в разфасоване на масло.

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 12:50 от доня КОПРИВА

# 115
  • София
За 25-ти мисля да дойда и аз.За 18-ти,ако мога ще дойда.
От изчетеното не разбрах цената ма 1кг. масло нещо за 12лв. ми се върти из главата.Да Ви питам то по-хубаво ли е от немсктото масло по магазините?

# 116
  • Sofia
Маслото последно беше 15лв на килограм.
На мен ми харесва повече от немското, сега то там си е въпрос на вкус.

Лили, не ми трябва помощ в разфасоването а желаещ да разфасова и разпредели втори кашон ако се разпредели.

# 117
Добре, и аз съм желаещ за масло - 2 кила! Ако не се събере за втори кашон няма проблем.
Аз бих могла да го взема и разфасовам, ако някой ми обясни от къде се взема!

# 118
И на мен пишете 2кг.  Поръчва се от Алимко

# 119
Добре, колко килограма е кашона? Минава ли 100 лева, за безплатна доставка, или да ида да го взема от там (знам къде е). И как се нарича точно - "масло" или има нещо по-специфично при поръчването му?

Общи условия

Активация на акаунт