Срещи на дамите от Тортената тема 3

• 22 174
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Дими, “комом“ е от думата „ком„ - демек смачкано на кълбо нещо, та първата палачинка демек нИ ста'а.  Laughing
Кой прави списък от Алимко? Искам Пикко да му се не знае и Пиккото!

# 121
Добре, колко килограма е кашона? Минава ли 100 лева, за безплатна доставка, или да ида да го взема от там (знам къде е). И как се нарича точно - "масло" или има нещо по-специфично при поръчването му?

Кашона е 25кг, а килото е около 15лв. Бая желаещи трябва да се съберем с тези по 2кг  Simple Smile

# 122
Мда. Права е Ангелова. Ще следя темата и ще отбелязвам, след 5-6 дена ще обявя дали се събираме...

# 123
Ванилийке, пиши и мен с 1кг масло Wink Когато се съберем, аз не бързам

За Алимко имам и още 1-2 неща (но дребнички)

Ванче, от къде купуваш боите на бейкъри?

Да питам за Илчовски верно ли са отворили магазин някъде на Братя Бъкстон, стори ми се го четох някъде ама изобщо нямам идея къде и дали наистина съм го чела Wink Пък сайта им компа ми го блокира като вирусен Sad

Имаше още нещо , но го забравих ... явно ще е после...

# 124
По нова тв може да ме гледате, в предаването на Ирина Тенчева:)

Относно снимката на моята торта на дефилето - казано честно вече се отказах да искам сметка на когото и да е...омръзна ми да ме наричат злобна и завистлива, прекалено ми идва негативната енергия от спорове и надприказване. Открих, че хората са си направили цели каталози с мои торти и ги представят за свои, но за съжаление нищо не мога да направя, освен да не ги забелязвам.

# 125
  • София
Ами като минимум можеш да ги надписваш! Wink

# 126

Даже си платих за лого и забравих да го сложа на последната торта:) Ама за това аз съм си виновна.

# 127
  • София

Даже си платих за лого и забравих да го сложа на последната торта:) Ама за това аз съм си виновна.
Crazy Crazy Crazy

# 128
  • София
Благодаря, Ани за превода Simple Smile

Мина, няма нищо по-важно от това човек да е с добри мисли в главата си! Всеки си бере грижа за своите мисли, поведение и прочие.  Hug

# 129
  • Norge
 Hug

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 12:00 от nelka.nelka

# 130
Ванче, от къде купуваш боите на бейкъри?

Да питам за Илчовски верно ли са отворили магазин някъде на Братя Бъкстон, стори ми се го четох някъде ама изобщо нямам идея къде и дали наистина съм го чела Wink Пък сайта им компа ми го блокира като вирусен Sad
По първия въпрос - Гел бои на Бейкъри за съжаление има само на Кадемлия. Даже незнам дали има все още. Знам че имат практика да ти пробутват течни за еърбръш. Оттам съм ги купувала преди 4 години, те отдавна свършиха. След това правихме тука някаква делба и Петя ги дели. Замислила съм нова сделка, защото са огромни. Но незнам дали има. Фотееееееее - не е лошо да провериш като ходиш.
По втория въпрос - първоначално магазина им беше там. Изкара около 3 месеца и го преместиха на сегашното място. Сайта им не работи. Прецакан е и няма кой да го оправи. А, и явно не виждат смисъл. Ако те интересува нещо, мога да поискам ценоразпис, а и Галя не отказва на никой, така че можеш да ти го прати на имейл.
Мина - Права си. Няма смисъл да се ядосваш. Спасение няма от този вид посегателства.

# 131
Ванче,  Hug Ако все още ги има и тн и аз бих се включила в делбата (особено за това приказно червено дето го правиш). Благодаря за всички разяснения Simple Smile

# 132
За червена боя и аз се нареждам на опашка ,ако има разбира се.
Искам да споделя с вас че на дефилето имаме и наша мацка  участвала но не като лице на сладкарница а само работник.Рачето ,ако си спомняте .Това е Детелина от Плевен ,която от няколко месеца са жители на Стара загора.Та тортата по номер 15 е тяхна и всички китки и клонки са излезли от нейната ръка.Ванче ,предполагам имаш снимката на тази торта .Специални поздрави за теб от нейно величество Детелина(предавам ти поздрава)

# 133
Да, специално я гледахме с ditsan тази торта на Детелина. Китките бяха много хубави, спор няма! На мен ми дойдаха твърде ярки за сватбена торта, но нали не е моята сватба  Mr. Green Имаше и убавини на изложението, макар и само като части от по-големи не-убавини...  Mr. Green (за 4-те опита за направа на гигантски човешки фигури дори не ми се спомня... ще ме преследват в кошмарите ми обезглавени Венери-милоски в сватбени рокли и живи-мъртви в сгрешено сини рокли ....  Sick
(с това спирам да критикувам, че много ми стана...)

# 134
  • София
За делбата на бои ме бройте и мен, Фотето беше взимала последно едно кралско синьо, много хубаво. За 18-ти надали ще се класирам, за 25-ти ще се постарая.
А за тези буфтокюфтета  Mr. Green дали има някъде описание как се правят, много забавни изглеждат.

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 00:42 от metchopooh

Общи условия

Активация на акаунт