Срещи на дамите от Тортената тема 3

• 22 176
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • в семейството
Mishoka , по принцип аз купувам едни пласмасови шишенца от аптеката и ги деля, но ако искате си носете! Само ми кажете, за да знам!

# 211
  • София
fotka остава си Сатен айса, шишенце няма да нося и последно на срещата тази неделя ли трябва да си платя и взема нещата? Благодаря предварително  Hug

# 212
Mishoka , по принцип аз купувам едни пласмасови шишенца от аптеката и ги деля, но ако искате си носете! Само ми кажете, за да знам!
Аз от зор да помогна, че ми става неудобно...

# 213
  • Sofia
Какво стана с белгиския шоколад, нещо изпуснах или не сте го споменали още?

# 214
Какво стана с белгиския шоколад, нещо изпуснах или не сте го споменали още?
Ще ви донеса на срещата да го опитате, ще разпечатам офертата в няколко екземпляра. Правят доставка до вкъщи над 50 лв. заявка

# 215
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Гледам ВалерИ е нападала всички вериги магазини в София тия дни!

Mr. Green

Ще се ходи значи до Икеа - много добри оферти!  Crazy

# 216
Аз взех една кофа 10 кила сатен айс. Мога да се разделя с 2-3 от тях. Не пойчи!   Mr. Green Ако някой иска за неделя, да му донеса (пишете лично, че да не проспа...)

# 217
Привет! Аз продължавам да се помотвам и да не работя, а бюрото ми прелива от документи.
Ама, да докладвам.
Взела съм тилозата, сатена, формичките на Петя, телта на Руми, пудрата на Татит. Имаше ли още нещо??? Ако е имало, значи е в багажника и сега не мога да се сетя.

Освен това, ходих до Костинброд. Купих си едни кутийки за сладки, ама предполагам че на повечето от Вас ще са малки. Едните са 20х10,5х5,5см. Бели са, с капаче. Струват цели......  0,12 лв.  Mr. Green Другите са на китки, че белите бяха свършили. Размера е почти същия, но се затварят като кошнички отгоре. Те струват.... 0,22 лв.
Абе, довечера ще ви ги снимам и ще видя размерите и ще ви ги покажа. 2 вида са. Отделно още 1 вид, който е за една по-едра сладка. Размера е 9х9х3.5 см. Тези са бели. Стуват 0,25 лв. Има сребърни, златни по 0,25 лв. Могат да изработят цветни-едноцветни или от наличните им картони на цветенца или балончета по предварителна заявка от нас...  .Може и  микс пакет.Ще ви донеса и 3те вида на срещата.
Дала съм да смятат цена за кутия 30х30х30.
В момента започват да разработват кутия за 4 или 6 мъфина. Чакам оферта и за тях. Бели са. Има и шаренки, ама са на китки или балончета и не мога да реша сама.

Нося ви всичко в неделя, да знаете.

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 14:52 от van444eto

# 218
Да докладвам след Икеата (не че успях особено много да разгледам, май ще трябва да ходя сама без дете, това моето не спря да тича хахаха) Та кутиите - за мен най-голямата е огромна. Някак като гледах така написани размерите си въобразявах, че е по-различни Wink По-малките ме устройват де. Тези пликчета с дядо коледа съм ги пропуснала и не съм доволна от факта, май ще ходя пак!!! Той джъмбо ми е като квартален магазин , ама досега хубави кутии не съм видяла в него.

Тез кутийки дето Ванчето говори за тях ме устройват май Simple Smile А това че са бели никак не ме плаши, дори обратно , може да вложа малко от себе си в украсата им Simple Smile

Засега толкова Simple Smile

# 219
То, и цветни имаше, ама нещо не ми се вързаха особенно герберчетата за Коледа. Въпреки че едните са точно на такива китки. Нямаше бели, да му се не види. Беличките са са класически цвят, всеки може да си сложи картичка ,картинка, лого или панделка. Аз затова настоях за бели.
Аз от белите имам 100, та може да донеса 50-60, да се сбиете там да си ги разделите.  #2gunfire От другите, цветните, имам 50, та може и от тях да ви донеса. Третите са едноцветни, но са по малко бройки от цвят, та ми се свидят да ви давам. Може само цветове да донеса да ви ги покажа.
Ако ви харесат, не пречи да направим една бърза заявка и за другата среща да ги купя и донеса.

# 220
  • София
До тук от Кадемлия:
червена гелова на Бейкъри - metchopooh, доня КОПРИВА, Only_you , van444eto, Албена, Бадем

черна гелова на Бейкъри - metchopooh, van444eto

текстурен лист кожа - petia_tag
И аз се бях записала за черна и червена боя, ако може да ме включите. Така с мишока ще станат точно 2 червени и 1 черна /разделени на 4-ри/
Ще ме извините за цвета, ама да не ме пропуснете пак  Embarassed

# 221
Вал, по колко са елхичките - кутии?

# 222
  • Sofia
Вал, по колко са елхичките - кутии?
По 10лв комплекта са Лили, но най-малката наистина е много малка, голямата и средната по биха станали, въпреки че пак си зависи за какво ще се ползват, за сладки определено не стават.
Only_you, големите не са чак толкова големи, то като се сложи подходяща хартия вътре за да се подредят сладките и няма да е толкова много мястото за пълнене, на мен са ми перфектни като размер и за това ги препоръчвам, понеже пообиколих доста магазини в търсене на метални кутии, тези наистина са най-красиви.

# 223
Имам въпрос, ей така ако някой може да ме насочи...

Трябва ми пластмасова кутия - цилиндър.
ПОяснявам...
Да е от тънка пластмаса тип еднократна употреба, да е абсолютно прозрачна защото вътре ще има някакви красоти, които трябва да ссе виждат и да е за храна.
Сигурно има някъде.
Сещате ли се за тези кутии цилиндрични, в които слагат кукли разни и куклата стои изправена вътре и се усмихва кокетно на минаващите малки момиченца и на техните майки и им крещят "Купи ме, купи ме..."?
Сещате се за какво говоря, нали?

Дали на Черномен има нещо подобно?

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 16:09 от доня КОПРИВА

# 224
Имам въпрос, ей така ако някой може да ме насочи...

Трябва ми пластмасова кутия - цилиндър.
ПОяснявам...
Да е от тънка пласмаса тип еднократна употреба, да е абсолютно прозрачна защото вътре ще има някакви красоти, които трябва да ссе виждат и да е за храна.
Сигурно има някъде.
Сещате ли се за тези кутии цилиндрични, в които слагат кукли разни и куклата стои изправена вътре и се усмихва кокетно на минаващите малки момиченца и на техните майки и им крещят "Купи ме, купи ме..."?
Сещате се за какво говоря, нали?

Дали на Черномен има нещо подобно?

Ще проверя в събота, прати ми телефон на лични

Общи условия

Активация на акаунт