Срещи на дамите от Тортената тема 3

• 22 176
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Ванче,ти добре искаш да ни носиш да се сбием.А защо моля не свирна да доида със теб да вземем по вече?
И на мен ми трябват кутии и май ще се ходи до там.

# 226
А, бабина ти дедина! Когато те викам, ти не можеш! последния път те молих да дойдеш, ти пак ме отрЕза като кисела краставица. Каза че ще си ходиш сама. Аз откъде да знам кой къде го сърби. Ходенето ми беше инцидентно.
Ай, не реви. Сигурна съм, че кутийките ще се харесат и пак ще се ходи другата седмица. Таман може с твоята гемия да ходим, че мойта ще клекне пак от толкова багаж. Да не говорим, че от вас до Костинброд са 10 минути в извънпиково време. Можеш да скокнеш за нула време. Какъв ти е проблема?
Кажи какво ти е толкова зор, да ти донеса други ден да закърпиш положението.

# 227
Малеее,човек да не продума.Ами отрязах те щот по изключение работех.Ама сеги съм пак безработна,така че нямаш грижи ше да ходим със моита колесница ама ти със мен че ич не ги разбирам тия ми ти размери.

# 228
Нямаш грижи. Нека мине неделя да чуем мнението на обществеността и ще се разберем.

# 229
# 230
Only_you, големите не са чак толкова големи, то като се сложи подходяща хартия вътре за да се подредят сладките и няма да е толкова много мястото за пълнене, на мен са ми перфектни като размер и за това ги препоръчвам, понеже пообиколих доста магазини в търсене на метални кутии, тези наистина са най-красиви.

Ми да взема да пробвам тогава ... Като ходя за килим да взема и от тях ... да не забравя и готините пликчета!!!

# 231
  • София
Аз пък да попитам отново за Овалете. Някъде четох, че дистрибутор е пловдивска фирма. За Торнадо ли става въпрос? Питам защото има някаква вероятност мъжът ми да ходи до Пловдив по работа следващата седмица, и ако успее да намери време ще го изпратя до там.

# 232
  • София
За Кадемлия, днес звънях, праховите са на 5,4лв. Казаха че имат два вида жълто, червено, синьо зелено, кафяво, жълто и оранжево.
Фоте, определено сме поне за две опаковки  червено Mr. Green Аз искам от контейнерчетата ти. Тук се повтарям, не зная дали си видяла  Искам кафява, сребърна/ползвам я за блясък/ и златна/на моята пише отгоре 5/. Зелена, червена, синя и оранжева. Прати ми сметка за да ти пусна парички. Аз ще идвам на 25-ти. Много благодаря  Hug

# 233
  • в семейството
доня КОПРИВА , предполагам говориш за подобни кутии в които  слагат коледни играчки? В нет-а търси ли?

До тук от Кадемлия:
червена гелова на Бейкъри - metchopooh, доня КОПРИВА, Only_you , van444eto, Албена, Бадем, St.Anger , Мишока

черна гелова на Бейкъри - metchopooh, van444eto, St.Anger

прахови -                кафява
metchopooh             зелена
                             червена (ама каква?)
                             синя
                             оранжева
                             сребърна
                             златна (5)
текстурен лист кожа - petia_tag

Ще купя за всички контейнерчета.

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 09:34 от fotka

# 234
доня КОПРИВА , предполагам говориш за подобни кутии в които  слагат коледни играчки? В нет-а търси ли?

До тук от Кадемлия:
червена гелова на Бейкъри - metchopooh, доня КОПРИВА, Only_you , van444eto, Албена, Бадем, St.Anger

черна гелова на Бейкъри - metchopooh, van444eto, St.Anger

прахови -                кафява
metchopooh             зелена
                             червена (ама каква?)
                             синя
                             оранжева
                             сребърна
                             златна (5)
текстурен лист кожа - petia_tag

Ще купя за всички контейнерчета.

Червена Бейкъри - Мишока  Praynig

# 235
  • София
Здравейте.
 За неделя срещата за 16ч. ли е последно или 17ч.?
Изгубих Ви дирята за маслото,но ако още е валидна искам 1кг. да го пробвам.
Мечо пух-праховите бои от Кадемлия хубави ли са -специално ме интересува зеленото?Ванчето прави едно зелено с прахови бои от Торнадо дето не мога да го докарам с моите 6 цвята зелени.

# 236
Ванчето прави едно зелено с прахови бои от Торнадо дето не мога да го докарам с моите 6 цвята зелени.
Срещата и аз незнам от колко е последно. Разбрах че Мина ще дойде към 5, но ще има хора и по-рано. Аз ще се опитам да се донеса до 4, ама ще видим.
Зеленото ми незнам дали е от Торнадо. Пепи ми го е пращала преди време, но незнам откъде го е купувала. Ще я питам. Наистина е много хубаво, защото прави адски тъмно зелено. След това от него си смесвам с бяло или жълто за светло зелено.
Така!

Редактирам се, за да не си пиша сама.
Свързах се с Пепи, даде ми телефоните на фирмата.
Сайт нямат, но говорих с тях по телефона.
Все още си предлагат боята, защото търсенето е огромно.
Разфасовка....... 25 кг.  Mr. Green но могат да отмерят колкото искаме.
Минимум 1 кг. Цените са:
зелено - 61,20/1 кг.
жълто - 30,00 лв
Оранжево - 30,00 лв
Кафяво - 46,80 лв
Кармазин, 38,00 лв- това го дават за червено, но Пепи твърди че е цикламеещо. Истинското червено, което беше запазена марка на Пепи, го няма от години при тях. Не се търсело. Търсел се кармазина. Ето го цвета. http://pepiy.multiply.com/photos/album/6/6#photo=142 . Можело още по-тъмно, каза Пепи.
Синьото им е уникално, аз го ползвам от 2 години и е силно като зеленото. Прави всякакви нюанси до мастилено синьо. В момента го нямат обаче.
Навита съм да поръчаме и да делим.

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 12:01 от van444eto

# 237
  • София
Мерси Ванче да отговорите и бързата реакция.
Аз се записвам за
100гр. зелено примерно,но може и 200,ако нямаме достатъчно желаещи.
100гр.кафяво
100гр.кармазин
100гр.синьо,ако докарат докато поръчаме.

# 238
  • Sofia
Разбрах че Мина ще дойде към 5, но ще има хора и по-рано. Аз ще се опитам да се донеса до 4, ама ще видим.
Аз резервирах за 16:30, ти ако искаш да подредиш масата ходи в 4.  Mr. Green

# 239
Разбрах че Мина ще дойде към 5, но ще има хора и по-рано. Аз ще се опитам да се донеса до 4, ама ще видим.
Аз резервирах за 16:30, ти ако искаш да подредиш масата ходи в 4.  Mr. Green
От вчера се каня да ти питам, така като си ни поканила, дали си резервирала, че историята помни разни случки, ама тоя път си се сетила. Потупай се по рамото самичка.  Mr. Green
Аз изобщо незнам дали ще се класирам до 5, ама вчера някой пита дали ще има по-рано ходещи, та затова.

Ако се съберат желаещи, ще поръчам бои. Аз също бих си взела. Само ви моля, ако решите че искате, нека минималното е 50 грама, че не си представям да седна да разфасовам по 12,5 грама.
Пропуснах да ви каже, че много добре се оцветява крем, сметана, айсинг.

Общи условия

Активация на акаунт