Срещи на дамите от Тортената тема 3

• 22 176
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Ditsan, ще взема 10 бройки, пък ако никой не иска другите 5 , мога да взема и тях.

# 466
Не мога да разбера кому е нужно да ги къдрят така тия подложки  ooooh!

И аз това се чудех.

# 467
  • София
Ех,Силве днес исках да ти звънна на телефона,но не знам защо го нямам...
До колкото разбирам пудра за мене и Петя няма,но имам кутийки .
Вал-взела си ми масло, така ли?-да ,ще идвам на срещата.

# 468
  • Sofia
Вал-взела си ми масло, така ли?-да ,ще идвам на срещата.
Видях, че искаш 1кг и ти отделих и на теб, ако не ти трябва кажи да не го нося, ще си го оставя за мен, няма никакви проблеми.

# 469
  • в семейството
От всичките ви премеждия с кутиите, не разбрах има ли златни кутии  newsm78

# 470
  • София
Стеф, пускам ти мобилния ми на лични. Онли Ю да каже, дали за Вас с Петя няма една цяла ТОРБА /не торта, както бях написала  Mr. Green/, да си я делите, това не разбрах.
Ванче от тези белите кутийки/като сребърните/ за по една сладка дали има излишни  Mr. Green бих взела 15-тина.
За мен ще се разплаща Игличето, значи имам да плащам коричките на Свещичкова и Деликата на Онли Ю и ако е останало кутийче, Ванчето ще каже.

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 00:54 от metchopooh

# 471
  • София
Онли Ю да каже, дали за Вас с Петя няма една цяла торта, да си я делите, това не разбрах.
metchopooh, развесели ме много, да знаеш  Laughing. По нощите сама си се смея. Не знаех, че вече и торти делите  Joy hahaha

# 472
  • София
St.Anger Амче, който прави торти по нощите, си мисли за торти не за ТОРБИ  hahaha Ама освен да се посмееш, да послюнкоотделяш  Wink За милото сглобих тортето от кафените блатове на Ири, пандишпановите на Пепчето, портокаловото сладко на Ири със заквасена сметана, и ганашче ммммм, ще е вкусна  Mr. Green

# 473
Цитат
Стеф, пускам ти мобилния ми на лични. Онли Ю да каже, дали за Вас с Петя няма една цяла ТОРБА /не торта, както бях написала  Mr. Green/, да си я делите, това не разбрах.

Онли може да каже ЗАСЕГА само инфото по списъка на Ванчето, утре мога да дам и по сериозна информация Wink

Отивам да гушкам възглавничката  Hug

# 474
  • София
Вал- искам си го-мерси много,че си ми отделила масълце  bouquet

# 475
От всичките ви премеждия с кутиите, не разбрах има ли златни кутии  newsm78
златни няма никакви,има сребърни

Ванче от тези белите кутийки/като сребърните/ за по една сладка дали има излишни  Mr. Green бих взела 15-тина.
За мен ще се разплаща Игличето, значи имам да плащам коричките на Свещичкова и Деликата на Онли Ю и ако е останало кутийче, Ванчето ще каже.

Меченце има,но не знам колко около 30 мисля.

# 476
  • в семейството
А от ония белите с капаче, дето бяха от обикновен картон има ли сребристи?

# 477
От всичките ви премеждия с кутиите, не разбрах има ли златни кутии  newsm78
златни няма никакви,има сребърни
Бъркаш душко! Взехме бели. Сребристите бяха свършили, ако си спомняш. За златни, признавам, забравих да питам. Тъй като имаме забравени вещи, и днес вечерта имам среща на мегдана на Костинброд с едната мацка да си ни даде нещата, ще я питам.

А от ония белите с капаче, дето бяха от обикновен картон има ли сребристи?
Rolling Eyes Някой не чете.
Цитат
1. Белите с капак:
Имаше, обаче нямаше толкова бройки. Предложиха ни 10х19х5. Малко по-големи са от онези, и са сребристи. Тоест, сгъваш си я кеф ти бяла, кеф ти сребриста. Цената и е 0,29
Взели сме от тях, па ти си ги сгъвай от която страна искаш. Тези са и с по-добро затваряне. Ония грозните ушички, тука са по-добре направени. Всъщност, оказа се че сребристото е за отвътре, защото били за сиропирани сладкиши. Ама, аз нали съм си неграмотна я сгънах наопаки и хората зяпнаха. Не бяха се сетили че стават и за сребърни отвън.  Mr. Green

Пудра е поръчана така:
АЗ - 5 КГ
Only_you - 5 кг
Лили - 5 кг
Бадем - 5 кг
Иглика - 5 кг
Стаси – 5 кг

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 10:14 от van444eto

# 478
  • в семейството
Под "нямаше толкова бройки" да разбирам, че ще има ощетени  Mr. Green

# 479
  • София
Няма ли някой да се смили над мен за 1килце пудра захар? Praynig.Вал сигурно имаш цял чувал Wink Praynig

Общи условия

Активация на акаунт