как да се науча да не ми дреме ...

• 16 058
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
  • Burgas, Bulgaria
благодаря  Hug

# 151
Аз като се прибрах от болницата един памперс не знаех как да сменя, ама си викам, дете имам, ще се стегна. И моето се давеше, и още се дави, нищо че е голямо. Дали не ме е страх? Ама какво да направя, да кажа - страх ме е, оправяй се.
Никой не е казал, че е лесно да имаш дете, но като голям човек трябва малко да стиснеш зъби и да се грижиш за него.

...
 Това не може да бъде задължаващо изискване за всички мъже - ако не са такива, значи са гадове...

Защо само за мъжете? То и за жените не може да бъде задължаващо изискване. Правиш деца, семейство и после го оставяш да се оправя, както дойде, важни са излизанията!

# 152
Аз като се прибрах от болницата един памперс не знаех как да сменя, ама си викам, дете имам, ще се стегна. И моето се давеше, и още се дави, нищо че е голямо. Дали не ме е страх? Ама какво да направя, да кажа - страх ме е, оправяй се.
Аха, сигурно. Ама нали се сещаш какво си мисли мъжа в случая? Аз сега ако объркам нещо, после жената има да ми пили на главата, недай си пък нещо да стане с детето ... и блокира. Разбираемо е. Затова според мен е нормалното ние жените да си гледаме децата.

П.П. Моя винаги се е натискал да гледа детето ни, не знам откъде му е този мерак.  newsm78

# 153

Защо само за мъжете? То и за жените не може да бъде задължаващо изискване. Правиш деца, семейство и после го оставяш да се оправя, както дойде, важни са излизанията!

Че ние по цял ден си лешперим и по кафета висим  newsm78. Те децата сами се гледат. Хеле пък като са две.
Щракай с пръсти по кръчмите, неизгледани деца няма!  #Crazy #Crazy

# 154
  • 5 етаж в ляво
Излизай,след като децата са заспали Wink нахрани ги,измий,приспи и тогава излез.Да видим тогава какво оправдание ще ти изтъкне Wink

# 155
  Ама нищо трудно няма хората да се разберат и семейството им да си върви, и излизанията. Че те и децата като поотраснат и те не виснат само в къщи, трябва общуване, други хора и места.

Мадам Тиква, поговори сериозно с човека и му постави задачи. Като го е страх от бебето - да поеме вечер каквото има около малкия, щом е момче тъкмо ще си общуват, може и да го изведе, защо не. сигурна съм че с добър тон помежду си ще намерите някакво решение. Но не така - ти си гледаш кефа, а аз страдам, а дружелюбно се постарай да разбереш какви биха могли да бъдат допирните точки между това което ти искаш и това, което той. От деленето на мегдан в една къща файда няма.

# 156
мадам тиква, първо се възстанови и после ги мисли тези работи...

...Аз сега ако объркам нещо, после жената има да ми пили на главата, недай си пък нещо да стане с детето ... и блокира. Разбираемо е. Затова според мен е нормалното ние жените да си гледаме децата.

Ако се случи нещо с детето и майката е била при него, дали бащата няма да ѝ пили?
Много страхливи тези мъже бе, да присъстват на раждането ги е страх, да си гледат децата ги е страх, само да ги правят май не е  Laughing

# 157
  • Пловдив
Айде,преписахме им страхова невроза и невъзможност да се справят с деца и картинката заспа.Колко удобно за мъжката половина на човечеството.По дифолт къщната работа е отново наша грижа и на галения ни мъж какво му остана-да пие биричка в близкото заведение,разбира се.И да не забравяме,че ходим и на работа.

Всички мъже могат да гледат децата,уверявам ви.Но скатавката е по-сладка за някои явно.А какво изпускат,ако знаят.Колко сладки усмивки,прегръдки,обичам те,детски смях,разказани приказки,малка детска ръчичка,мирис на бебенце,патета във ваната ...........

# 158
.А какво изпускат,ако знаят.Колко сладки усмивки,прегръдки,обичам те,детски смях,разказани приказки,малка детска ръчичка,мирис на бебенце ...........
Дреме им на ...

# 159
...А какво изпускат,ако знаят.Колко сладки усмивки,прегръдки,обичам те,детски смях,разказани приказки,малка детска ръчичка,мирис на бебенце ...........

Някои го разбират, но късно. Имам такъв пример пред себе си, за съжаление децата му никога няма пак да са деца.

# 160
  • Burgas, Bulgaria
като си гледам дебеланката точно това си мисля , не губя аз ... единствено трябва да се науча да съм по обрана , защото съм много емоционална .....
в интерес на истината аз искам просто спокойствие , писнало ми е от панаири за глупости ,гледам да не си вдигам кръвното и това е , но явно трябва да се опитам до сложа батко на мястото му , пък ако не стане , не стане , поне ще съм опитала .....

# 161
  • Пловдив
Мадам Тиква,гледай да не се ядосваш.Успокой се и помисли как да подходиш,за да поговорите.Не го нападай,не се карай.Кажи му колко ти е болно,колко си съкрушена.Припомни му и хубавите ви дни,и моменти.Ти ще отстъпиш от нещо,той от нещо и нещата ще се получат.Той ще излиза,ти ще излизаш.Ще се редувате.

# 162
м-м Тиква мисля, че Dess ти е дала най-добрия съвет. Ти вероятно имаш проблем да говориш за нуждите си, за това мъжа ти ги пренебрегва. Даже гледай как си озаглавила темата, все едно ти трябва да намериш изход - откъде-накъде?!?... изхода е общо дело
Преместила си границите си на лошо място. Виж Не се сърди човече колко е лесна да каже, че ако някой се държи така няма да го толерира, нейните граници са на точните места - не че ще тръгне да зарязва мъжа си, но той сигурно много добре знае какво тя не би допуснала и се съобразява.
На мен ми звучи сякаш нещо което е лесно за другите е трудно за теб - да кажеш ясно точно какво искаш с всичките му рискове (и без никакви намеци за раздяла - просто си кажи че си нещастна и остави на него да реши тоя проблем)

# 163
Януари 2009 г. и аз съм пускала подобна тема, по това време забременях с второто ми дете. Първото на 3 г. все още малка. Та моя мъж такива ми ги поднасяше..... Сега равносметката е: той спря да излиза няма с кого ли,не знам,,,,,, Децата пораснаха, това лято аз излязох 4-5 пъти,,,,едвам го понесе. Броеше ми, колко време си изправям косата, колко време се гримирам.....и т.н. съмнения,мърморене...Simple Smile)) Grinning    Така че , нещата се обръщат.

# 164
Аз не бих изтърпяла неглижирането и оправданието как не може да се занимава и гледа децата.
Предполагам през деня е на работа, докато се прибере и се завърти в къщи идва време да излезе с приятели.
Бих разговаряла сериозно по този въпрос. С едно дете, особено бебе човек се изморява. А какво остава за 2деца. И със сигурност има нужда от малко помощ и подкрепа.

Общи условия

Активация на акаунт