как да се науча да не ми дреме ...

• 15 997
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Офф, като си спомня за едно неприбрано ядене, за което бях помолила мъжа ми преди да излезне да го прибере, каква драма си заформих в главата, че и цяла нощ не спах и си мислех как той за нищо не ме зачита и какво ли още не...Сега като сетя даже ми е смешно, но тогава  ooooh! Сега знаеш ли кога аз облечена да излизам за някъде ще тръгна да прибирам ядене Crossing Arms  Аня е права. Когато мъжът ти е единствения контакт от света извън бебето, представата за нормалния живот много се изкривява.

# 211
Аня е права. Когато мъжът ти е единствения контакт от света извън бебето, представата за нормалния живот много се изкривява.
Това значи ли, че той не трябва да се съобрази с това?

# 212
  • Варна
Престанете с това изкривяване.
Жената има 2 малки деца, а и е болна в момента. Според вас нормално ли е мъжът й да си пие бирата спокойно навън или е просто следродилна психоза?

# 213
  • София
Баси кукувиците! Какъв е този мазохизъм все жените да търсят:търсим вината в себе си! кажете ми, колко мъже познавате, които ще кажат "Жена ми е връзката със света, моите възприятия се изкривяват заради еднообразието и децата, всъщност аз съм си виновен, а не тя"? Ей, ало, ако е мъж в подобна ситуация, ще обвини жена си и целия свят, но не и себе си! Той просто ще си вземе шапката и ще излезе от къщата, пък ако ще след него да се събаря!

# 214
 От печалният си опит съдя че мъж идиот трудно се прекроява. Ни става с много любов, ни с търпение, ни с нищо. Идиота такъв ли е освен да стане по-голям няма накъде да се промени.
малките случки, малките издънки в неподходящ момент, дори рядкото неадекватно поведение не говорят за нищо добро в бъдеще.

Дано оздравееш и намериш правилната формула за пълното си щастие.
пожелавам ти успех от все сърце!

# 215
Баси кукувиците! Какъв е този мазохизъм все жените да търсят:търсим вината в себе си! кажете ми, колко мъже познавате, които ще кажат "Жена ми е връзката със света, моите възприятия се изкривяват заради еднообразието и децата, всъщност аз съм си виновен, а не тя"? Ей, ало, ако е мъж в подобна ситуация, ще обвини жена си и целия свят, но не и себе си! Той просто ще си вземе шапката и ще излезе от къщата, пък ако ще след него да се събаря!
Точно! С търсенето на и вменяването на вина в себе си ги научаваме да не им дреме а нищо на тия хубавци.  Naughty И после, не ни уважават. Ами как да ни уважават  newsm78

# 216
Аня е права. Когато мъжът ти е единствения контакт от света извън бебето, представата за нормалния живот много се изкривява.
Това значи ли, че той не трябва да се съобрази с това?

Зависи какво разбираш под съобразяване - в случая нищо не го оправдава като е болна, както и изказването, че децата са женска работа. Както и нея ако откакто е родила се е сърдила и правила фасони за всяко негово излизане. Но това поведение за мен е от натрупани негативи между тях. В случая не сме наясно с цялата картинка - той всеки ден ли излиза или от време на време, това досега проблем ли е било, карали ли са се, за да не излиза и т.н. И да, сега не е следродилна психоза, но не знаем в предните месеци какво се е случило, за да се стигне дотук. Очевидно Мадам Тиква е събирала доста, за да пусне темата. Както и той, за да си бие камшика като е болна. Може и да бъркам разбира се и мъжът да се окаже поредният идиот, на който не му дреме за жена му, надявам се да не така.

# 217

малките случки, малките издънки в неподходящ момент, дори рядкото неадекватно поведение не говорят за нищо добро в бъдеще.

И моят извод е такъв, спрямо моя личен опит.  Peace

Искам да каже някой, който е бил в подобна ситуация, но е разрешил проблемът в своя полза. Как е станало? Как се е "стреснал" въпросният "кафеджия"? Как се е сетил, че в къщи някой го чака?

# 218

Извинявай, но това, че за теб е нормално мъжът ти да седи залепен за теб, а за мен няма проблем да излиза без мен от време на време, както и аз да имам това право, не означава, че съм кукувица. Проблем има, когато в едно семейство единият разсъждава като теб, а другият като мен. И да, в случая, мъжът е постъпил кретенски, но само мога да предполагам, че до там не се е стигнало току-така.

# 219
  • София
Защо да е залепен за мен? Нима приемаш, че или не мърда никъде, или е все по кръчмите? Ти сама пишеш "да излиза без мен от време-навреме", та и ти не си от широкоскроените, дето могат спокойно да играят ролята на гара-разпределителна, през която мъжът минава колкото да се преоблече и хапне, и после с аверите покафенетата или хобитата!

# 220
Защо да е залепен за мен? Нима приемаш, че или не мърда никъде, или е все по кръчмите? Ти сама пишеш "да излиза без мен от време-навреме", та и ти не си от широкоскроените, дето могат спокойно да играят ролята на гара-разпределителна, през която мъжът минава колкото да се преоблече и хапне, и после с аверите покафенетата или хобитата!

Аз от темата не разбрах и при авторката да е така. Останах с впечатлението, че тя се дразни по принцип да излиза. А ако не съм пропуснала, че излиза непрекъснато май са заключения на коментиращите.

# 221
Аз пак да питам наистина ли има жени, които са съгласни мъжете им да се прибират като на хотел?

# 222
Аз питах , но не ми отговори , Тикве , преди 2 години , с едно дете , имаш тема "Кога е време за раздяла ?" , там споделяш , че той не работи , че не общувате достатъчно ...
Нещата не са нови и едва ли ще се променят в твоя полза .
Човекът си е такъв , той за себе си е ОК , ти - или го търпиш , или се разделяте .

# 223
Аз пак да питам наистина ли има жени, които са съгласни мъжете им да се прибират като на хотел?

Да се прибира само, за да си смени дрехите и да преспи сигурно всички са против. Но за мен няма проблем тази седмица да излезе 2-3 пъти, другата 1 път, а следващата я излезе, я не. Отнася се и за мен. Както и нямам проблем да хукне по горите и върховете някой уикенд зимата или на палатка лятото, защото му е хоби, а аз да остана вкъщи, защото мразя снега и буболечките. Както и аз да отида за някой уикенд до морето с приятелки, а той да остане вкъщи, защото не обича да седи от 8 до 8 на плажа като мен.

# 224
  • Burgas, Bulgaria
Аз питах , но не ми отговори , Тикве , преди 2 години , с едно дете , имаш тема "Кога е време за раздяла ?" , там споделяш , че той не работи , че не общувате достатъчно ...
Нещата не са нови и едва ли ще се променят в твоя полза .
Човекът си е такъв , той за себе си е ОК , ти - или го търпиш , или се разделяте .
Нещата се промениха , сега работи , на приливи и отливи е всичко ....
Мисля ,че всичко е въпрос на време ..... не знам дали ще издържа този начин на живот , защото има много неща в него ,които не са нормални .... не знам и дали от страх няма да продължа да си живуркам и с всеки изминал ден да се забивам като пирон все повече и повече ......

Общи условия

Активация на акаунт