как да се науча да не ми дреме ...

• 15 995
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Ражда се детето, ти си мислиш ето жената е доволна вече има какво да гледа и да не мърмори... и тя ти сервира че иска и ти да гледаш детето поне колкото нея? Е няма ли да се чудиш че нещо логиката куца, или по-скоро жена ти е премълчала нещо с цел да те подведе?
Направо не мога да повярвам, че е възможно жена да разсъждава по този начин.
И аз също, затова казах да си представите че сте мъже. Един мъж според мен би разсъждавал по подобен начин.

Да, имам предвид да го приемаш за нормално. Между другото и мъже се съмнявам да разсъждават така.

# 256
.. не става дума за децата ми и за това да се разделим или не , а как да продължим да сме заедно  Tired

Чета темата и за мене става ясно, че ти не искаш и не можеш да промениш мъжа ти, нито и ситуацията в която сте, а просто искаш да се научиш да я приемеш, да свикнеш  и да не ти пука.
Тогава моя съвет е, да започнеш да се самоубеждаваш, че всъщност той не е толкова лош, че поне не те бие, да го сравняваш с други селяни на фона на които той не изглежда чак толкова зле, че много от твоите приятелки търпят още по-лоши неща пък си траят, че не женкар, поне не съвсем и така ще ти стане по-лесно да приемеш живота си. Друг начин при тебе не виждам - казваш не искаш да си развеждате, обичаш го, ами тогава това горе е някакъв начин да продължиш живота с него и да не се ядосваш. ..

# 257
 Истината е че някои партньори се променят с времето към зле и това е неподвластно на желанията  на партньора им да преустанови процеса.
 Какво сте го захокали момичето?
може би тя сама си е виновна че не е гледала на времето и сега седи и се жалва-не стига че омъжена за него ами че му родила и два броя деца. Нали?

Пфу.
момиче.можеш да се научиш да не ти пука от действията и мнението на хора около теб, но няма да ти се получи за човека с когото живееш.
Пробвай с разговори-сериозни такива. Ако не стане, вариантите са много.

# 258
Имало е разговори - той я праща да си лекува нервите . Tired

# 259
Ох, точно като моя бивш мъж.  ooooh! После нас ни бил правил един ... Close

# 260
Пропуснала съм.
лошо.
лабрадор да се включи, съветът му ще е по-адекватен от моя.

И аз съм го чувала това.
После и истинската причина разбрах ама нейсе

# 261
  • Tам през Атлантическия океан
.. не става дума за децата ми и за това да се разделим или не , а как да продължим да сме заедно Tired

Чета темата и за мене става ясно, че ти не искаш и не можеш да промениш мъжа ти, нито и ситуацията в която сте, а просто искаш да се научиш да я приемеш, да свикнеш  и да не ти пука.
Тогава моя съвет е, да започнеш да се самоубеждаваш, че всъщност той не е толкова лош, че поне не те бие, да го сравняваш с други селяни на фона на които той не изглежда чак толкова зле, че много от твоите приятелки търпят още по-лоши неща пък си траят, че не женкар, поне не съвсем и така ще ти стане по-лесно да приемеш живота си. Друг начин при тебе не виждам - казваш не искаш да си развеждате, обичаш го, ами тогава това горе е някакъв начин да продължиш живота с него и да не се ядосваш. ..
Peace
Споделям

Ще се сравняваш ,не че има по-добре,  а че има и по-зле  Sunglasses ... и така  Simple Smile

# 262
Тя жената си го е написала още в заглавието на темата - как да се науча да не ми дреме.
Тоест тя знае, че той няма да се промени, затова пита как да го приеме. А вие тук напразни съвети давате за промяна... Tired

# 263
  • Tам през Атлантическия океан
Тя жената си го е написала още в заглавието на темата - как да се науча да не ми дреме.

Намира се утеха като спре да го обича  Rolling Eyes
Намира се утеха в нещо и в някой друг , работа , деца , приятел, noва любов  ....
Намира се утеха в алкохола  Tired но па там рушиш себе си  Confused

# 264
  • София

Супер! Прави си резервация за Нареченски бани (има го по филмите, там си лекуват нервите), оставя децата и отива за една седмица! Сигурна съм, че ако рече да отиде на преглед дори само при ЛЛ, а може и при невролог или психиатър, веднагически ще я пратят там с малко успокоителни в ръка, та съвсем сериозно ще й е предписано лечението. Обаче дали ще й стиска да го направи! Това е трудното, иначе всичко може да стане съвсем законно.

# 265
  • София
Няма адекватен съвет в такава ситуация. От опит го пиша това. Добре, че така и не се навихме на второ дете с бившия ми съпруг.
И той си живееше така, ергенски. Общо взето, не съм можела да разчитам на него. Имаше си някакви там компании, излизаше буквално когато си пожелае и се прибираше също така.
Е, естествено, в последствие стана ясно, че е имало и свободни девойки там, с които е имал това-онова, ама то няма как иначе - толкова е привлекателно едно такова същество, което не очаква от теб да гледаш деца, да миеш чинии и да ставаш през нощта при болести, а само иска да се забавлявате и те гледа като полубог, когато обясняваш колко чудесни деца имаш и колко добър баща си.
Няма как да спре да ти пука, Тикве, просто няма начин при очеизвадна несправедливост ти да си внушиш, че всичко е наред.

Николинке, девойко, яко тъпо парче си. Отдавна не бях чела по-тъпи писания от твоите по темите напоследък. От коя дупка на миналия век се пръкна, мацко, не знам. Ама в 21 век не носим бурки. Ще чакам номинация за теб.

# 266

Николинке, девойко, яко тъпо парче си. Отдавна не бях чела по-тъпи писания от твоите по темите напоследък. От коя дупка на миналия век се пръкна, мацко, не знам. Ама в 21 век не носим бурки. Ще чакам номинация за теб.

хаха... яко се изкефих! Бърди, к`во ти става, все повече ме радваш?! Grinning

# 267
  • Пловдив

Ех,Бърди,всички тука стискаме устни и спазваме добрия тон,пък ти-право куме в очи  Laughing

Да ви кажа има малки градчета и селца,където отношенията между мъж и жена,описвани от Николина са си много добре в този вид.Даже се фукат,защото не ги бият и прочие.

Те не са виновни,че са родени там и това е средата им.

# 268
Според мен първото нещо е кой е искал да има деца? Жената или мъжа? Аз познавам много семейства около мен, където обикновено жените искат деца, а мъжете са по-сдържани. При това положение, като се роди детето, редно ли е жената да затваря мъжа си и той да виси с нея да гледа детето, т.е. да промени из основи своя живот, защото жената му е решила че иска и трябва да има дете и го е родила? Според мен не.
Така че, не можеш да съдиш без да знаеш подробностите.

Пък около мен двойките все мъжете искаха деца и после пак същите тези мъже не полагаха никакви грижи.Две от двойките се разделиха.И познай при кой останаха децата?Позна.Не при искащите ги татковци, а при майките си.Николина, направо не мога да повярвам, че жена може да го напише това.Редно ли е жената да затваряла мъжа си при нея и децата?Ми не, не е редно.Най-логично е да му даде свободата да ходи където и когато пожелае и ако види, че до един месец още не си е намерил и любовница, да му намери тя.
Мадам тиква, мъчно ми е за теб и се радвам за себе си като ти чета темата.Мъчно ми е, защото съм изживяла това и знам какво е, но ми става много хубаво, че не се навих на второ дете от този екземпляр(което той много много искаше), защото точно това щеше да е развитието и при мен.Оправия с такива няма.А и не ми е ясно защо искаш да се научиш да не ти пука?Така живота ти ще мине в грижа по децата и тотално пренебрегване на собствената ти личност.Струва ли си?Все пак един ни е живота и трябва да го изживеем пълноценно.

# 269
  • София
Fortune, Elfita, вЕрвайте ми, цял ден стискам кокалчета, ама на ...

Общи условия

Активация на акаунт