В ШЕСТИ КЛАС внимавам в час - тема № 34

• 47 076
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ау, че неприятно? Много съжалявам! ooooh! Tired
Къде се случи?

# 646
  • дядовата ръкавичка
Много красива шестокласничка  Laughing. Бързо възстановяване  Hug

# 647
Имаха концерт от балета-пада на репетицията и въпреки забраната на госпожата излиза да танцува след това.Как е играла с тези болки незнам,но все си мисля, че ако не беше действала на своя глава можеше само с пукнато да се разминем.

# 648
  • София
Ах-ах-ах! ooooh!
Ами готвило се е детенце, играло е, репетирало е.... как да се откаже на края?!  ooooh!
Айде бързо да се възстанови и да може да си танцува пак, както преди! Уроците -няма да избягат! Hug Peace

# 649
  • София
pimi, толкова неприятно, дано бързо да се възстановите без никакви последствия  Hug
А защо цял месец вкъщи, обикновено след седмица им позволяват да се движат с гипса?

# 650
Тя и сега се движи с гипса,но с патериците.На гипса не се стъпва да не се пукне.
Няма как да ходи така на училище,защото всеки час са в различен кабинет,обикаляне на етажите и ме е страх да не падне по стъпалата.
Вчера се разбрахме с директора и от другата седмица някои учители ще идват в къщи да и помагат,говоря за БЕЛ,Мат и АЕ.По разказвателните ще и помагат по скайпа.Аз ще помагам колкото мога,все ще ги сборим уроците.

# 651
  • София
pimi , бързо възстановяване на детенце и да няма последствия  Praynig. А щом и мама ще помага с уроците ще се справите.
Аз също бях болна и си останах в къщи за няколко дни, че грипа е много гаден. Снощи и на Вики и беше много зле, но се оказа, че е от предстоящият цикъл.

# 652
  • София

ЧЕСТИТ 8 МАРТ НА ВСИЧКИ ЖЕНИ! Здрави, обичани, щастливи!

# 653
Честит осми март!

Много здраве,щастие и усмивки за всички!

# 654
Весел празник и от мен! Нека ви донесе много здраве, късмет и любов!   bouquet

# 655
  • в тристайна гарсониера :)
Честит празник, мили дами! Бъдете обичани!

# 656
Честит празник, мами! Хубав ден с много усмивки!  bouquet

# 657
Здравейте,мами!
Благодаря на всички за пожеланията за моята шестокласничка!
Имам едно питане-понеже общината е решила да пести от заплати съкращават охраната към училищата.Това са общински служители,разпределени е училищата.И от 1 Април сме без охрана,което си е обезпокоително-пресичане на улицата,недопускане на външни лица в училище всичко си беше грижа на охраната.И понеже училището няма пари да си назначи бодигрдове,са взели решение всяко дете да дава по 2 лева на месец за да се събират пари за заплатата на охраната.Това редно ли е питам аз?Ще ги давам,няма проблеми,но имат ли право да го правят?

# 658
  • София
Е, не! Това вече е прекалено! ooooh!
Както вчера на нашата РС имахме предложение за закупуване на модерна мултимедия за кабинета по български! Ама стига с това спонсориране непрекснато! Сега пък децата и заплати да плащат!
Аз искам да го видя, кой е тоя, дето ще си вземе заплатата, събрана от децата! Wink
Аман!
То не бяха диспенсери за вода, то не бяха бели дъски, пердета, щори, шкафове.... #Cussing out

# 659
Ще я вземе и още как!!!
На мен също не ми е ясно до кога може да се продължава с това искане на пари.Все за нещо трябват и училището все няма.Но това събиране за заплата на охраната ми се вижда малко незаконно.

Общи условия

Активация на акаунт