Отговори
# 510
Тогава си устройвайте гостита, по-добре така, отколкото по моловете.
Зная колко неприятно е студеното време.
Поне от месец си мечтая вече да е лято Laughing, или поне късна пролет.

# 511
  • София
Тъкмо и аз щях да попитам дали не си каните деца вкъщи.
Аз имам една много близка приятелка, която живее през 3 блока от нашия, и през зимата постоянно си гостуваме.
Или пък взимам дъщеря ми по-късно от градината зимно време, за да може да си поиграе повечко.

# 512
Това с гостуването е добра идея Peace Ще вземаме племенницата по-често!Ох,аз също искам лято ...На зимните месеци им е най-неприятно това че се налага да се навличаме...Щерката и тя мрази дрехите Laughing  Накрая искам да ви помоля да ми дадете линк към рибено масло което мога да давам на 2г си щерка Praynig Защото го има от каква ли не риба и какви ли не марки newsm78

# 513
Ескимо кидс давай.

# 514
  • София
Накрая искам да ви помоля да ми дадете линк към рибено масло което мога да давам на 2г си щерка Praynig Защото го има от каква ли не риба и какви ли не марки newsm78

Ето това ти препоръчвам:
http://apteka.framar.bg/30005408/%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BC% … 105-%D0%BC%D0%BB- от тукашните аптеки  Peace
А аз лично съм много доволна и от това:
http://www.iherb.com/Carlson-Labs-The-Very-Finest-Fish-Oil-For-K … fl-oz-200-ml/8768 - минах на това, след като Ескимото изчезна от пазара, но сега има отново внос, след като изпием шишето ще купя отново Ескимо Кидс Peace

# 515
Как точно действа рибеното масло при децата? Thinking
И колко време точно след АБ да давам пробиотик?

# 516
Ненаситените мастни киселини са важна част от нормалния метаболизъм на човешкото тяло, особено в централната нервна система.
Т.е. рибеното масло е важно за очите и мозъка, за тяхното развитие и нормално функциониране.
Отделно, че витамин Д, което често се намира в продуктите за деца повлиява благоприятно имунният статус, тъй като липсата или заниженото ниво на витамин Д през зимата или при по-понижено слънцегреене намалява имунните защити.
Чела съм, че рибеното масло понижава значително риска от отити при хрема или общо заболяване.

# 517
Sourcherry,ninnann ,много ви благодаря!Ще го купим защото зимата е дълга,а детето малко...Явно има нужда от подсилване на организма!Предполагам няма проблем да давам цяла зима без почивки?Хубавото е че в листовката пише че живака е изчистен,понеже риба тон е рекордьор по живачни отлагания Peace

# 518
И колко време точно след АБ да давам пробиотик?

Колкото дълго прецениш. Както съм писала и преди, аз давам пробиотик непрекъснато от края на пролетта и през лятото, през останалото време почти непрекъснато, освен когато съм забравила да купя. Но по време на боледуване, с антибиотик особено, много следя детето да не пропуска ежедневния прием.

bubka:) , рибеното масло е хранителна добавка, може да го даваш цяла зима без почивка.

# 519
Little wingels ,мерси,довечера го вземам Peace
Аз пробиотик давам поне седмица след АБ Peace Не знаех че може непрекъснато!Щом няма проблем,започвам и него.

# 520
  • София
Стана ми много интересно - повечето от вас целогодишно ли дават на децата си някакви хапове под формата на витамини, пробиотици, имуностимулатори и т.н.? Аз давам месец-два в годината максимум. Засега най-тежкият проблем на детето ми беше третата сливица, но там разните му витаминки и прочее нямаше да помогнат. Предпочитам да й давам плодове и фрешове, отколкото витамини.
Да не говорим за имуностимулаторите - ефект от тях не съм видяла таман никакъв. Дори тук, в темата, не чух някой да казва, че даден имуностимулатор е повлиял изключително положително върху детето му.

# 521
  • София
Хора в чудо се виждам със тия сополи- къде безцветни, къде оцветени.... Пак Макситрол взех да капя и назик спрей...и алиум цепа.
Дайте съвет какво да правя- тая ясла взе нещо да ме нервира яко  #Cussing out и се чудя носен секрет ли що ли да пусна (най-вероятно ще платя)...
Само тоя еуфобриум не съм купувала и чета разнопосочни мнения.

# 522
Боса нова, пусни си назален секрет. Ще изолират буба, ще я излекувате и после наново...
Яслите и градините са страхотен развъдник на щамове.

Ани, аз почти целогодишно давам рибено масло и пробиотик. Тук-таме зимата правя курс със Саностол и дотам.
Нищо не давам през лятото, когато не е на градина, а е у дома. Включвам пробиотик преди морето и по време на морската ни почивка.

# 523
  • София
Чери, аз преди и по време на морето също давам пробиотик, но се чудя каква точно е ползата да го правя целогодишно?
Саностол и аз давам по това време на годината.  Peace Ей, така, да не остана по-назад, а и защото детето много му харесва вкуса.  Grinning

# 524
Bossa Nova,от Еуфорбиум няма никаква полза!Поне аз не видях такава,освен още по-запушен нос и развихрена хрема Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт