Отговори
# 390
Сф -  аптека преди 3 години 116 лева. Ремедиум държат добри цени, мисля, че имат и сайт.
Една приятелка скоро си поръча, но от друг сайт...поразрови се...
Благодаря   bouquet

# 391
На гладно е да,няма проблем,аз много се притеснявах как ще го понесе,но днес ни беше 8-ми ден,не сме имали проблеми  Peace
Благодаря!

# 392
 Embarassed

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 17:08 от irina_77

# 393
Мили мами,одеве,като ходих до градината да взема раницата на дъщеря ми с нещата й,и естествено да дам бележките,видях пак сумати деца от нейната група (понеже се качих горе) болни...вече не знам да се ядосвам ли,да плача ли ...

# 394
Здравейте!Досега само ви четях,и сте ми много полезни,но днес реших да се включа с едно-две въпросчета!Взех на малкия Ед ликиудс,но моята докторка няма представа колко време се дава и колко се почива.Днес го пие 8-ми ден и се чудя да почиваме ли,или да давам един месец без прекъсване?Коментирали сте инхалаторите ние ползваме от съвсем скоро Омрон NE-C28P и съм доволна засега.
И още един въпрос четох много различни коментари за Бронховаксом,някой от вас дали го е ползвал?Благодаря   bouquet
Този сироп Ед ликиудс не е ли за деца от 1до3г?Не съм сигурна!Нека другите мами да кажат!
А за Бронховаксома- незнам- аз от днес почнах да го давам и ще видим!

П. П.  Наистина всички мами тук дават много полезни съвети!

# 395
Аз лично съм много доволна от Бронхо ваксом!Като свърши този последен прием,ще изчакам 3 месеца и после пак  Peace

# 396
Изпуснах половината тема, но сега ще се върна да чета, да събирам отзиви и опит.
Дъщерята е с ларингит (след рекордните 4 дни на ясла). Искам да й правя инхалации, питах ЛЛ с какъв физиологичен може- от банка можело. Е, да ама мене ме притеснява, това което пише, че се замърсява по някое време след отварянето. Да кажете вие с какъв вид ги правите?

# 397
Въпросът за физиологичния разтвор се коментира няколко страници назад, току-що прочетох изписаното от вчера насам, затова ти отговарям.  Peace

# 398
Сега ще се върна там, че започнах от началните. Мерси!

# 399
  • Once there was a Hushpuppy...
Изпуснах половината тема, но сега ще се върна да чета, да събирам отзиви и опит.
Дъщерята е с ларингит (след рекордните 4 дни на ясла). Искам да й правя инхалации, питах ЛЛ с какъв физиологичен може- от банка можело. Е, да ама мене ме притеснява, това което пише, че се замърсява по някое време след отварянето. Да кажете вие с какъв вид ги правите?

А, трябва ли да се притеснявам от някакво замърсяване при ползването на голямо шише физ. разтвор? newsm78 Не знам, ние също правим инхалации със спринцовка от голямо шише и я ползваме по около 3 дена и сменям....
Аз не го водих при личната ни за да взима секрет от носа. Сополките му затихват постепенно, сега има по 2-3 пъти в деня, и не се запушва.
Тонка ми беше отговорила за носен секрет, ама за пак да питам....може ли да я прескачам Л.Л. и да отивам на частно да му вземат секрет и да ми дадат бързо резултат?
Толкова да ми е тъпо да карам някой да работи, т.е. аз да казвам на лекар  - вземи секрет от носа...нали ме разбирате. Предпочитам да си свърша работата и после да отида да ми каже лечение, като е неспособна, отивам на друго място и така Tired

# 400
  • София
А, трябва ли да се притеснявам от някакво замърсяване при ползването на голямо шише физ. разтвор? newsm78 Не знам, ние също правим инхалации със спринцовка от голямо шише и я ползваме по около 3 дена и сменям....
Тонка ми беше отговорила за носен секрет, ама за пак да питам....може ли да я прескачам Л.Л. и да отивам на частно да му вземат секрет и да ми дадат бързо резултат?

Аз също ползвам голямо шише, сменям иглата и спринцовката на 2-3 дни ... след като свършим процедурите прибирам шишето и го вадя след месец, два отново, когато се наложи - нямам притеснения  Peace, коментирала съм с УНГ, който извади третата сливица на дъщеря ми  Peace
Можеш да прескочиш ЛЛ за секрет, да  Peace ... за съжаление ...
Аз носен взимам сама вкъщи (имам хранителна среда), сутрин обикновено - след сън и нося в лабораторията до нас ... виж гърлен не се ангажирам  Stop, но с носния е лесно  Peace, а и ми се налага често, отново за съжаление ... но откакто Никол ходи на градина какви ли не буби отглеждахме и тровихме  ooooh!

# 401

Аз също ползвам голямо шише, сменям иглата и спринцовката на 2-3 дни ... след като свършим процедурите прибирам шишето и го вадя след месец, два отново, когато се наложи - нямам притеснения  Peace, коментирала съм с УНГ, който извади третата сливица на дъщеря ми  Peace
Можеш да прескочиш ЛЛ за секрет, да  Peace ... за съжаление ...
Аз носен взимам сама вкъщи (имам хранителна среда), сутрин обикновено - след сън и нося в лабораторията до нас ... виж гърлен не се ангажирам  Stop, но с носния е лесно  Peace, а и ми се налага често, отново за съжаление ... но откакто Никол ходи на градина какви ли не буби отглеждахме и тровихме  ooooh!

Срам ме Embarassed, ама как става, с клечка за уши ли....и в стерилно шишенце ли? После, ясно ще отида в лаборатория и ще си платя...охх, какви неща ми се налага да знам ooooh!

# 402
  • София
Купувам си тампони в стерилна среда предварително от лабораторията, не с клечка  Grinning и не в стерилно шише  Peace
Общо взето тампона е точно, като клечката за уши, но е по-дълга, след бъркането в носа (надълбоко, да каже ох детето  Crazy) и се затваря в хранителната среда, след това се носи в лабораторията, но ако искаш не рискувай ... просто отиди с детето в лабораторията да му вземат там секрет  Peace, ти гледай  Wink как става  Hug

И изобщо не трябва да те е срам ... това е работа на ЛЛ по принцип  Peace
Педиатърката на моята дъщеря (която ползвам само за бележки, направления и т.н., когато Никол е болна се доверявам на друг педиатър, работещ в болница) последния път ми отказа направление за носен секрет ... каза ми: има ли значение каква е бактерията, ще ти изпиша широкоспектърни АБ капки и готово  Tired

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 19:36 от ninnann

# 403
 ninnann - охх, добре че ми каза Peace Благодаря ти! Вече, ще знам, като има зелен сопол направо ще ходя да му вземат секрет от носа...поне лаборатории има колкото искаш.

# 404
каза ми: има ли значение каква е бактерията, ще ти изпиша широкоспектърни АБ капки и готово  Tired
Оле-мале,за бой са някои ЛЛ  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт