Отговори
# 405
  • Once there was a Hushpuppy...
каза ми: има ли значение каква е бактерията, ще ти изпиша широкоспектърни АБ капки и готово  Tired
Оле-мале,за бой са някои ЛЛ  Crossing Arms

Е, то до сега на нас само така ни изписват АБ. Миналата година, де...винаги широкоспектърен АБ, на изуст и аз мога Laughing
За по-сигурно нашата така дава АБ Peace

# 406
Здравейти, аз да се запиша при вас, че моята дъщеря е непрекъснато болна ooooh! ето сега пак сме си вкъщи. А как приема непрекъснатото вземане на болнични работодателя? Явно моят е много търпелив защото от миналата година, от яслате е все так. Но всяко търпение си има граници все пак...

# 407
  • София
Аз също взимам сама носен секрет за микробиология. Запасила съм се със тампони в стерилна среда (от аптека) и при съмнения и по-продължителни хреми винаги пускам.

Физиологичен разтвор и аз ползвам от голяма банка (за инхалации и за промивки на нослето със спринцовка). Сменям спринцовката при най-малкото съмнение за замърсяване (ако съм я допряла до нещо).

АБ не са ни давали никога досега "за всеки случай". Когато се е налагало е било след антибиограма и когато е ясно, че нещата няма да се разминат без АБ...

малката лисичка и в групата на големия има почти непрекъснато кашлящи и сополиви деца, но като са с бележка от ЛЛ, че са здрави, какво могат да направят учителките...

# 408
Аз също взимам сама носен секрет за микробиология. Запасила съм се със тампони в стерилна среда (от аптека) и при съмнения и по-продължителни хреми винаги пускам.

Физиологичен разтвор и аз ползвам от голяма банка (за инхалации и за промивки на нослето със спринцовка). Сменям спринцовката при най-малкото съмнение за замърсяване (ако съм я допряла до нещо).

АБ не са ни давали никога досега "за всеки случай". Когато се е налагало е било след антибиограма и когато е ясно, че нещата няма да се разминат без АБ...

малката лисичка и в групата на големия има почти непрекъснато кашлящи и сополиви деца, но като са с бележка от ЛЛ, че са здрави, какво могат да направят учителките...
Да,имаш право

# 409
Благодаря на всички за отговорите за инхалаторите!   bouquet  Изглежда най-много доволни има от Омрон Simple Smile Случайно някой да има отзиви за http://eruditabg.com/?pid=17&NewsID=165

# 410
Моя инхалатор е ОМРОН и сме доволни, към 120-130лв. ли беше, не помня...но върши прекрасна работа! Вчера си правих и на мен Peace
Сега видях, този с мечето го имаше в болницата когато лежахме. Там му правиха с него, но ми се струва съвсем леко по-шумен от Омрон-а Peace

# 411
.....Разбира се че работа на 6 часа е решение, и то идеално, но е трудно да се постигне. Казвам го според опита си. За няколко месеца фирмата може и да се съгласи, но за година-две е почти невъзможно.
Няколко месеца за начало е добре, после може да се намери трайно решение.
И какво би било трайното решение?

Благодаря за отговорите на всички Simple Smile. Ние все пак май ще включим и бабата в гимнастиките, и тъй като тя е с работно време до 17 часа, ще и е най-лесно да взима детето от яслата. А аз и таткото ще си работим по 9 часа на ден, и ще прекарваме доста малко време с дечко Sad.
Все още остава проблема с честите болнични, но се надявам и там да пробваме да я включим. (дано и тя се навие, че е малко сложна темата Simple Smile)

# 412
.....Разбира се че работа на 6 часа е решение, и то идеално, но е трудно да се постигне. Казвам го според опита си. За няколко месеца фирмата може и да се съгласи, но за година-две е почти невъзможно.
Няколко месеца за начало е добре, после може да се намери трайно решение.
И какво би било трайното решение?

Благодаря за отговорите на всички Simple Smile. Ние все пак май ще включим и бабата в гимнастиките, и тъй като тя е с работно време до 17 часа, ще и е най-лесно да взима детето от яслата. А аз и таткото ще си работим по 9 часа на ден, и ще прекарваме доста малко време с дечко Sad.
Все още остава проблема с честите болнични, но се надявам и там да пробваме да я включим. (дано и тя се навие, че е малко сложна темата Simple Smile)

Аз работя на 6 часа (постоянно) и честно казано друго работно време не мога да си представя. Моите имат няколко извън класни/градински занимания и все пак някой трябва да ги води и връща. Баби и дядовци нямаме наблизо, така че моето работно време е  единственото решение.

# 413
Пик Пандата е дост по-шумен от нашият Омрон (NE C801), за инхалации аз използвам банка физиологичен разтвор като на 3 дена сменям всичко, по съвет на УНГ.
От както го имаме положението е друго Peace Вече правя промивки на нослето със спринцовка и изтича всичко.
В момента й давам пробиотик на Лактофлор и Имунокинд, дано да я закрепя след толкова изпити АБ.

# 414
Везничка, относно въпросът за Ейдликуид - дава се 1 месец.

# 415
Добре, а как склонявате децата да стоят и да бъдат инхалирани? Моето е на 2 год., слагам я на стола за хранене и се опитваме да свършим работата. Тя само си върти главата, мрънка... почти нищо не вършим, ама стоя отпред с маската поне да диша някакви пари там.
Някакви трикчета, идеи?  Confused

# 416
Добре, а как склонявате децата да стоят и да бъдат инхалирани? Моето е на 2 год., слагам я на стола за хранене и се опитваме да свършим работата. Тя само си върти главата, мрънка... почти нищо не вършим, ама стоя отпред с маската поне да диша някакви пари там.
Някакви трикчета, идеи?  Confused
Ами да ти кажа честно мисия невъзможна на тази възраст Peace Но, естествено си има решение. моя беше на 2,7г. когато бяхме в болница и бяха едни борби със сестрите, ужас Rolling Eyes
Те ми казаха, че е добре да държа маската колкото се може по-близо до носа, дори и на 10-15 см. да е, да насочвам така че да вдишва по малко Peace
На стола за хранене с някаква играчка, да се занимава и да е горе-долу мирна до около 10мин.
А, ти срещу нея и така Peace

# 417
Здравейте,да се включа и аз  по темата с битката с вечните болести в градината.Малкият ми син е на 3 години(1 група )  и не е ходил повече от 7-8 дни в месеца на градина.За подсилване на имунитета давам Биозин -20 дни го пие сутрин  по 1 хапче  и 10 почивка ,като курса на пиене е 3 месец.Хремата борим със спрей Стеримар 4-5  впръскания на ден  и капки Виброцил,но носито ни е много запушено,а през нощта как хъркаааа...  От  както ходи на градина (от септември) много ми отслабна ,а и сега както е със запушено носле съвсем отказва да се храни и си мисля да започна да му давам бирена мая ,хем за подсилване на организма,хем за апетит ...вие какво мислите?

# 418
  • София
Благодаря на всички за отговорите за инхалаторите!   bouquet  Изглежда най-много доволни има от Омрон Simple Smile Случайно някой да има отзиви за http://eruditabg.com/?pid=17&NewsID=165

Ние сме с Пик Пандата, малко по-шумен е от Омрон-а, но е добър  Peace
Купувала съм го точно заради пандата ... дъщеря ми беше много малка, когато се наложи да го ползваме, докато я инхалирам се занимаваше с животинката и всичко ставаше лесно  Grinning. И до сега, като се покаже сополче или почне да кашля  си казва сама - давай Мечо  Peace
Ползваме го и ние с бащата ... 3-та година работи безотказно  Peace и върши чудесна работа  Hug

# 419

Аз работя на 6 часа (постоянно) и честно казано друго работно време не мога да си представя. Моите имат няколко извън класни/градински занимания и все пак някой трябва да ги води и връща. Баби и дядовци нямаме наблизо, така че моето работно време е  единственото решение.

И аз исках на 6 часов работен ден, но ми беше категорично отказано Crossing Arms И в крайна сметка решихме, че е по-добре да помага бабата, отколкото да остана без работа. Все пак заплатата си е заплата.. А нова работа на 4 или 6 часов работен ден е доста трудно да си намеря. А и като чуят, че съм с дете на 2 г. и отказват  Mr. Green

Добро утро на всички и днес по-малко болни дечица Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт