Септемврийски бебчета засмяни, радват татковци и мами!

• 25 751
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Дочетох темата...
За обличането Мони седи в къщи по камизолка, ританки и чорапчетаи отгоре едно боди с дълъг ръкав. Другият вариант е боди с къс ръкав, чорапки и цяло гащеризонче.
Памперси - сега съм на Молфикс, добре попиват и са тънички, но най-ми харесаха на Памперс белия пакет и на ДМ марката - по-добре попиват акото. На Памперс зелените най- не ми харесаха. Другите марки още не съм пробвала, иначе сме на 2-ка Simple Smile

# 76
  • shumen
Момичета как сте?Ние с Дени се прибрахме от болницата.Изкарахме 8 дни на инжекции.От няма нищо го обърна на бронхеолит.Беше голям ужас.Вече сме у дома.Утре ще пиша повече и ще дочитам старите теми.Внимавайте сега има много вируси.Пазете много малките душички.

# 77
Пипи Дългото Чорапче  аз варя водичка с копър и анасон и на 100 грама слагам една чаена лъжичка захар , малчо много я харесва Simple Smile
За памперсите- Бяхме на Памперс актив , но малкия се обрина от тях  и ги смених с Пуфис - много съм доволна от тях, а и идеално пасват на бебо..сега вече сме на 4-ка Mr. Green
Фейт за нослето - със спринцовка впръскваш малко физиологичен разтвор в двете ноздри и после накланяш бебчо надолу , той сам ще изхвърли сополките...после виж на изхода понякога остават и с клечка за уши ги чистя.

# 78
Скай , сигурна съм, че не го прави нарочно. Просто ми е много смешна, като се мъчи да заспи или да не заспи, не знам кое се опитва НЕ прави  Mr. Green Но оставя ли я в кошарата веднага е  Shocked Забавлява ме много Simple Smile
И аз да попитам за въртележка за сгаваема кошарка. Някой дали има яснота за някоя  newsm78

# 79
  • софия
За въртележка , аз си взех една от продавалника, която уж беше за кошара, но не става на моята , не може да се закрепи(клати се ) , така че това е най-главното да видите.

# 80
  • Варна
Скай , шезлонга го взехме. За слинга чаках да ми звъннеш , но нищо  Wink  
Въртележки гледах , но се отказах. Ами  50 лв за някакъв боклук дето вади по една мелодия за по 2 минути...да ме извиняват.

# 81
Дайте линк да видя някакви идеи за шезлонги с вибрации.
У нас е 22-23 градуса,през деня е само с боди с дълъг ръкав и ританки,вечер с боди с къс ръкав и пижама-гащеризон с дълъг ръкав.
Джулия.Р- с нея се засякохме 1 ден в ОБ като бях родила,нея я изписваха,но бебе Явор беше на инжекции с някаква инфекция,тя дойде 2 дни по-късно да си го вземе,надявам се да са добре и скоро да се разпише.

# 82
bena82 Честит Даниел! Да е много здрав и да расте щастлив!

И аз излизах онзи ден със слинга под жилетката - утре имам ходене до центъра и мисля пак в слинга да се метнем и якето отгоре, пък да си сложа шал покрай врата, че няма да мога да го закопчая - за зимата ще го видим как ще сме!

Мдааа, и аз не влязох в класацията на преносените  Joy hahaha

millenitta като е на кърма недей да го мислиш много-много! И ние бяхме качили 1600гр за месец, пък храненията сами ще си ги разредят! Много ти е хранителна кърмата  smile3521 какво хапваш?

Сополи най-добре се справяме след физ. р-р с фитилче от салфетка и бъркам и ги вадя - обаче ревем като че ни колят!  Blush

Evvaa аз си преварявам от чешмата вода - нали така или иначе като се превари всичко й се губи - няма смисъл да преваряваш минерална според мен!

Мартичка аз съм имала кокоши трън - ходи се в 29ДКЦ в Гоце Делчев - там е кожния диспансер. Моите бяха доста упорити и да ти кажа 2г. с течен азот всяка седми цаи нищо - и с лазерна операция ги махах и пак  Crazy на мен ми помогна Титания - тинктура за мазоли - с 2 шишенца всичките изчезнаха само за 2 седмици  #Crazy
Но за всеки е индивидуално - мен с течения азот много ме болеше  ooooh!

Ние памперси засега нямаме оплаквания да ни влияят на кожата  Praynig само проверяваме различните марки.
В момента сме на Либеро 3-ка и добре й застават - засега Пуфис и Хъгис не съм пробвала - взехме Хъгис днес от Кауфланд и ние да ги видим - и на мен като на Рошличка не ми харесва как са ароматизирани Памперс прима и засега съм най-доволна от Молфикс и Либеро!

Аз също подадох документи за Аз мога повече, но се надявам да започна курса по-късно, след 6 мес. на малката, че да може да минава едно хранене без мен!

Пипи Дългото Чорапче аз за последно й преварявам вода и я подслаждам - като намалявах количеството захар, за да не й дам директно чиста вода, та така...  Simple Smile

Вкъщи ние сме с един дълъг ръкав, един къс, ританки или панталонки и плетени търлъци (на баба Simple Smile )

Barbera съгласна със sky* за слинга. И ние днес ревнахме по средата на прибирането и понеже го изпрах се носихме на ръце  Whistling

danaeka пазете се и се обличайте топло!

Бързо да се оправя бебе Явор на мама Джулия.Р!

И спирам да пиша и пожелавам Лека и спокойна нощ!

# 83
# 84
Мамчета ето ме и мен преди лягане:)
Успях да изчета и се явявам с въпрос. newsm78
Пия лактогонен чай.Има ефект определено.Моя мъник пак се успа,а аз преливам.Взех да изцедя малко да намаля напрежението.Изцедих от раз 55 мл.Но е по-рядка,по водниста кърмата.
Трябва ли да я изхвърля или да си я замразя като доизцедя и от тази нощ?И дали изобщо чая има нещо общо или това е предното мляко и затова е по-рядка?
Августа,благодаря за съвета.Имаме огромно количество ябълки.Наистина е рано за такъв вид сок дори и на 6м.Нямам търпение да ми донесат от Щатите уреда за готвене на пара и пасиране.Ябълката ще е идеална за него. Hug
Памперсите- и ние сме на 3-ка от доста време,но ластичетата на крачетата пак се отбелязват.Освен и аз да пробвам да ги скъсам като Фейт.ooooh!
Джулия_Р и бебе Явор са много добре.Излизахме на разходка вече 2 пъти с бебоците.Явор е голям сладур и кротушко.Просто на нея не и остава време за форума,но скоро ще се включи.Най-важното е,че Явор и мама се възстановиха бързо. baby_neutral
bena82 Честит Даниел!Да ви е жив и здрав и много да ви радва.  bouquet
А сега отивам да полегна,защото нашия син май ще пропусне това си ядене.Спи в шезлонга и дори няма да го разбутвам. newsm07
Спокойна нощ на всички бебчета и мами. Hug

# 85
Барби хич не стигнах аз до поръчка, че нали Нико се разболя, после Владко не спа две денонощия, после аз се разболях. Та завъртя ни въртележката, а Лъкито самичка си поръча.
Роска я сподели за слинга. Хареса ли ти плата, Мила стои ли вътре, удобно ли ви е, улучихте ли дължината, синьото толкова ли е хубаво, като на екрана?
Фючър   - предното мляко е затова.
Миленита  щом сте на кърма, споко човече!

# 86
  • Варна
Добре Скай   Simple Smile Сега си пиша с Франческа във фейса, доволна е от нейното кенгуро, та мисля.
Памперси до сега ползвах на Памперс всичките вариации, на Хъджис, днес купих и на ДМ да пробвам.

# 87
6 страница.....почти навреме наминавам.  Laughing

Bena82 , честит Даниел! Heart Eyes

# 88
  • София
Запис   
 newsm32  mrstraetz newsm32 Фейт

# 89
Zapis i ot men  bouquet,momi4eta predi malko vdignah visoka tem.38.5 ,a nqmam nikakvi priznaci za neq,ne me boli gyrlo ,gyrdite sa mi nared ,ve4e ne znam kakvo da pravq ,molq pomagaite Praynig,nqkoi imal li go e sy6tiq qproblem? Izvinqvam se za latinicata ,no sega sym s lap topa a tam ne moga da pi6a na kirilica

Може да си настинала щом не чувстваш дискомфорт вгърдите. мисля, че можеше само парацетамол да се пие в такива случаи  Rolling Eyes пробвай с душ, разтривки и нагревки и дано утре сутринта си по-добре  Hug

Мерси за отговорите за физ р-р ... а по колко капки да капна  Blush

Барбера ... и на нашето човече в началото не му хареса шезлонга ooooh! - не беше на кеф в момента /както и сега понякога не иска на него  Mr. Green/  но има дни когато без него не може. Ето вчера спа в него близо 3 часа  Crazy

оф ... лягам, утре ще дочитам ... отново  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт