За задния двор и придобивките

• 35 494
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Ха, аз пък имам познат, дето казва, че ако се е родил жена са щели да му викат *петолевката*, и аз не разбрах какво му пречи , че е мъж.
 На мен не ми се е искало, никога.

# 16
Lizet33 , понякога като се пениш се чудя дали не се давиш в собствената си плюнка.
За твоята порода ще пусна отделна тема, обещавам.

Кьорав се пише така, нали? Това изречение видя ли го Всъщност темата не е за оплюване, всеки сам си е господар на живота.

И да, пускам в задния си двор. Подробности интересуват ли те?

EXQUISITE , говоря за определен тип жени. Съжалявам да го кажа, но си личат отдалеч.

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 20:49 от Kasidy

# 17
Ами една такава метреса скоро ми рева как щели да я бият и нея, и семейството й хората на някакъв мутряга неин бивш тузар. В миша дупка се беше скрила горката, по врачки беше тръгнала. Ааа, да и курс по английски записала.
То хубаво заден двор, хубаво придобивки, ама и малко акъл се иска и още повече красота, че да намериш правилния спонсор, а не някой бивш изрод и настоящ бияч.
Много бедни момичета си мислят, че това е начинът и докато могат пълнят задния двор с придобивки, и не направят ли нещо смислено до един определен момент, така се изпърцват, че и задният двор и придобивките им отиват на амортизация.

Като не си си дал гъза под наем, поне можеш да спиш спокойно, че няма да ти разбият фасона за някоя глупост и то хора, дето сте си бъркали по дупките.

# 18
Ами то задници под път и над път...И аз мисля,че не се учи,а или ти идава да си такава,или не.Не съм била и не искам да бъда такава.Задникът ми не е пачавра.

# 19
Пак предразсъдъци..
Но предполагам, че тези, които описваш - са наясно, че са временно и затова грабят с пълни шепи..Wink

# 20
  • София
Моделът на Златките и Николетките прави 70% от младите момичета да са от групата на желаещите да са "такива" (на тия, ползващите задния двор за upgrade в материалния живот, на модерен български м викаме "кифли", на английски е tart), вместо да следват и да напредват в живота на база собствените си знания. За да се налага толкова успешно Николетиния модел сме си виновни само ние, явно обществото ни има нужда от такива героини....

А тия с хубавите коли, придобити не с гъз, не се шляят по българските молове, 1) защото работят, и 2)защото си пазаруват от чужбина - в България стоките, които се внасят, са много некачествени и същевременно са 2-3 пъти по-скъпи.

# 21
Чакайте малко, нали не мислите, че е много сложно да караш хубава кола?

# 22
  • София
Да не говорим за шофиране в български условия, че ще изместим цялата тема. Joy Joy Joy

# 23
Тази тема да не е като онези теми, в които дружно опяваме как красивите жени са тъпи, добре че ние не сме от тях и т.н.  Simple Smile

# 24
Темата кърти, както казвате тук. Whistling
Оставя ме безмълвна, само ще чета отстрани ooooh!
 Sunglasses

# 25
И аз ще чета. Но с какво тази тема кърти, Шанталче, аз не разбрах?Тема като тема, описания женски персонаж е до болка познат на всички.

# 26
Не.Няма как поне с този ъкъл както се казва.Вижда ми се ужасно натоварващо.

Лошо обаче, ако някой тук се разпознае и не му хареса как изглежда отстрани.М то не може и агнето и вълка да са щастливи.

# 27
  • Варна
Тцъ, то и на мен ми казаха, че изглеждам като любовница на мъжа ми  Whistling
Не всичко е такова, каквото изглежда отстрани. Mr. Green

# 28
Винаги съм се чудила, когато се заговори за такива персонажи....
Говорещите по темата завиждат ли им, че не могат да са като тях....съжаляват ли ги....или какво точно провокира тези разговори? А може би - вижте ме, аз не си давам ххх....и съм по-голяма работа?

Всяко едно решение и действие има след себе си последици. И ако хората смятат, че жените практикувайки подобен вид...бартер да го наречем, имат само облаги...мисля че жестоко се лъжат.
За да получиш нещо, то трябва да дадеш, а понякога и да се откажеш от доста други неща.
И ако околните виждат само фасадата и лустрото, то много от тях не виждат останалото....а то не е никак розово в повечето случаи.

# 29
Богиньо,

Именно.. Sunglasses
Днес бях в Мол-а..
По работа..
Ама на връщане влязох в 2 магазина - и ето ме с торбите, в хубавата кола.
Като добавим и слънчевите очила и устните ми, които и без това всички смятат, че са силиконови..

Представям си как веднага влизам в описания типаж..
 Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт