За задния двор и придобивките

• 35 694
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
как беше тая песничка....

....във главата имаш ако и за кинти свириш яко..... Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=MzS84p00YYI

Whistling

# 211
Ами то с остаряването идва и помъдряването LaughingНеслучайно се казва млад и глупав,както стар и мъдър.

# 212
  • София
Повтарям - аз съм глиган-бизон. Това какво значи в светлината на обсъжданата тема?

Значи, че не може да отдадеш под наем задния си двор за рокличка и две кръгчета с Мерцедес.
Е що да не мога? Мога и още как. Виждала съм много крокодилки и глиганки да се уреждат добре (поне прилично).
Разбира се.
Но сделката е продажба с добре обезпечен договор. Simple Smile

# 213
  • Най-сетне у дома
Аз да вдигна ръка за уточняващ въпрос. А има ли значение как мъжът с възможности е направил кинтите си или може да е мутра и т.н, стига те да са налице?
Опитвам се да си доизясня очевидно по-популярното женско схващане за човешките отношения, за това питам.

# 214
Аз  пък   си  мислех  , че  темата   е  за  т.нар "  изгубено  поколение" .  Много  статии има  по  въпроса , една от  тях -  в  предпоследния   брой  на   " Капитал ".
Това    е  поколението   18-33  години  /   в активна   трудоспособна   възраст /  , много   често с  доста   добро   образование , които  нито   работят , нито   продължават  образованието .  Едно  поколение  момчета  и момичета ,които  се  носят  по  течението на  живота   без   грам   переспектива. Това   поколение   е характерно   не  само  за  БГ. Като  цяло   в Европа "изгубеното  поколение"  е около 30 % от  хората  в  трудоспособна  възраст .
Не  пазарувам в БГ , но в  редките   случаи    в  които  го правя ,  не   виждам   голяма   прилика между  мен  и   малката  пикла  ,която  също   си  качва   торбите  и подкарва  джип.
Разликата е огромна -  моят  е постигнат   с дълги   години   труд /понякога  да  си си  сам шеф  не  е толкова  привлекателно както изглежда  отстрани/,  и  нито   съпруг, нито  банка  , нито  лизингова   компания  може да  мо  го вземе, отнася  се и за  недвижимото  имущество. Докато  ефирът  на бг-телевизиите   е  доста  пълен   с  циврещи  манекенки  ,чиито  придобивки  са  прибрани   от  спонсора  , пък   като  капак   на това -  и  задния  двор  изтърбушен. Досадни  са  просто. Не  знам  дали  това   е имала  в  предвид  авторката , или   "изгубеното  поколение".  Все  още   се  опитвам   да  разгадая   темата , пък  като   намесихте  и диамантите -  съвсем  ми  се обърка  hahaha

# 215
  • София
Ти пък, сега, Соле! Парите не миришат! Нали ги заработва с тежък труд!

# 216
  • Galaxy 13197853088
Що за въпрос ... колко жени се интересуват от какво точно са парите??

# 217
  • Най-сетне у дома

И аз това се опитвам да разбера, за това питам  Wink.

# 218
  • Пловдив

Зависи все пак КОЛКО са парите. И от кога са парите, след известно време те избеляват, изсветляват и стават едни чистички.

# 219
Би трябвало всички, които имат малко от малко акъл да се интересуват, защото от това зависи с какви негативи вървят.

# 220
Има значение, поне дотолкова, че да е ясно с какъв тип човек си имаш работа.
Някак намирам разлика между оплодителя на фолк-диви Кико ли, Коко ли беше, и някой от типа на Хампарцумян.

Между другото, то и при втория дамите на сърцето на първия едва ли ще вървят и обратното. Макар Васил Божков да е странно изключение.

# 221
  • Galaxy 13197853088
Би трябвало ... много работи би трябвало, но на практика, това няма значение.

# 222

Интересуват се за последствията които трябва да делят с притежателя им.
Богатство далеч не е равно на безгрижие и сигурност.

# 223
  Да, ама някои от тия познанства са високорискови и притежателите на бленуваните кинти някак рано завършват летално, та е доста от значение.
 Впрочем това не знам като негативно или позитивно да го пиша.

# 224
Би трябвало ... много работи би трябвало, но на практика, това няма значение.
Напротив, дори и за тези, които си мислят,че няма значение, като се сблъскат с реалността, щат не щат научават значението от личен опит.  

Общи условия

Активация на акаунт