За задния двор и придобивките

• 35 583
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Ами да, но има и нещо друго - то и всяка курва уж временно е такава, докато нали събере пари за...Въобще не е насочено към теб, Агент - а само в подкрепа поста на Лиз и твоя - всичко си има цена.... Peace

# 481

Защото скъпи ми мили женички, всички вие си продавате задниците. При това изключително евтино, за жълти стотинки, а понякога и направо даром си ги давате на абсолютни нищожества. Така или иначе в този живот всеки и всичко се продава. Поне съумявайте да се продавате достойно и скъпо.

Грешиш - някои купуваме! Съветът ти към тези, които се продават евтино, е добър... но не мисли, че си много по - различна от тях -  нали съзнаваш, че в моите очи и тези на жените, които купуват, ти изглеждаш точно така както тези "женички" в твоите очи.
Съвет обаче не се наемам да ти давам - за да го изпълниш си трябва сериозен потенциал.

# 482
  И какво излезе - едните твърдят, че е по-добре  да купуваш задници, вместо да продаваш своя, другите, че е идеално да продаваш задника си, щом го продаваш скъпо.

Някой нормален няма ли? Rolling Eyes

# 483
  • София
Вече никой не смее да си признае, че ще бъде сведен до една обикновена к...а, защото го прави без пари. Друго си е за пари, придава добавена стойност някак!

# 484

Защото скъпи ми мили женички, всички вие си продавате задниците. При това изключително евтино, за жълти стотинки, а понякога и направо даром си ги давате на абсолютни нищожества. Така или иначе в този живот всеки и всичко се продава. Поне съумявайте да се продавате достойно и скъпо.

Грешиш - някои купуваме! Съветът ти към тези, които се продават евтино, е добър... но не мисли, че си много по - различна от тях -  нали съзнаваш, че в моите очи и тези на жените, които купуват, ти изглеждаш точно така както тези "женички" в твоите очи.
Съвет обаче не се наемам да ти давам - за да го изпълниш си трябва сериозен потенциал.

Какво си купуваш? х**??? Joy

От това по-ненормално и унизително здраве му кажи. Колко трява да е изпаднала една жена за да купува просто ми е трудно да си го представя. Отделно на ръка че продаващ се мъж всъщност не е никакъв мъж.

# 485
Не ме разбра ..... надценила съм те Simple Smile
Имах предвид, че докато някои жени чакат да бъдат избрани от някой платежоспособен купувач, други сами правят избора и избират от най доброто.

# 486
Всичко много прекрасно, само трагедията на Лизета е че няма на кой да продаде задният си двор  Crazy Защото той е прекрасна градина с уханни рози и няма толкова богат, красив, умен, възпитан, морален и прекрасно влюбен безкрайно в нея мъж, който да може да вложи достойно най-ценната част от себе си  Joy Joy Майтапът настрана, тя е изоставила толкова много мъже, защото никой от тях не е достоен за нейната задна градина и сега влага в бизнес и инвестиции, докато чака Буда да се събуди   bouquet

# 487
  • София
Всичко много прекрасно, само трагедията на Лизета е че няма на кой да продаде задният си двор  Crazy

Има. Мечтае си за Путин.

# 488
"има" и "мечтае" са на два различни полюса  Peace

# 489
"има" и "мечтае" са на два различни полюса  Peace

Е,да ама тя има връзки с руските магьоснички тъй,че не я подценявайте. Wink

# 490
Лизетка е мечтателка Simple Smile Живее в свят в който всички жени носят диаманти и нямат нищо против да правят анален секс, а мъжете всичките до един блестят с завиден ум, чуство за хумор и правят бизнес сделки за милиони докато опъват средностатистическата бяла птица на задна прашка Simple Smile

# 491
Къде ти ще я подценявам, знаем се, виждали сме се очи в очи  Wink
Дет се вика: вълкът козината си мени, нравът - никога. Поне да имаше някакво основание за претенциите и помислите си Sick

# 492
Къде ти ще я подценявам, знаем се, виждали сме се очи в очи  Wink
Дет се вика: вълкът козината си мени, нравът - никога. Поне да имаше някакво основание за претенциите и помислите си Sick

Виждала си се очи в очи с Лизет ? Laughing
И какви са и очите? Flutter

# 493
е, сега искаш да ме блокнат, снимка ли да сложа  Naughty

# 494
  • Kопенхаген
Хм... странно  Thinking Мислех си, че пари се изкарват с глава, а не със задник.

Но явно има и такива жени, които мислят основно с половите си органи, а други за да разкрият повече потенциал и със задника, само и само да изкарат някой лев за парцалки и лъскави дранкулки, а и да са в бизнеса

Общи условия

Активация на акаунт