За задния двор и придобивките

• 35 541
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • София
е, сега искаш да ме блокнат, снимка ли да сложа  Naughty

Що да не сложиш ако имаш. Не е в разрез с правилата на форума. И други са го правили.

# 496
е, сега искаш да ме блокнат, снимка ли да сложа  Naughty

Не бе.Само да ми кажеш наистина ли си виждала Лизетчето на живо Sunglasses

# 497
цъцъцъ, любопитки такива  Laughing
щом съм го написала, значи е така  Peace Живеехме на едно и също място, та даже и кафе сме пили заедно. И снимки имам, ама трябва да ги сканирам  Crazy Ама във форум да ги пускам, не е лоялно.

# 498
  • Kопенхаген
Темата взе да намирисва на тази: Познати във форума или Защо Пенка Т. се интересува от мен?  Grinning

# 499
 spam2
greendream, записвам се, ако ще пускаш снимка на лични.  Wink Виждала съм дъщеря и на снимки, прекрасно момиче.
Забавлявам се и с трите превъплъщения на Лизет, определено и тя с нас.  Simple Smile

# 500
  • София - Рим и обратно
Kaкво искате от Лизи, права е в 99 % от случаите, ама истината горчи.
Завиждайте си на "белите птици", дето "продавали" качествен секс на качествен мъж и на придобивките им, хич не им пречите да знаете Laughing Яд, яд.... Crossing Arms
Само какво ви бърка дали е в задния или предния двор, не ми стана ясно Laughing.

# 501
Всъщност видът на Лиз би трябвало да е доста лъскав, предвид претенциите й.
Иначе какво й ядете задника и аз неразбирам.

# 502
Kaкво искате от Лизи, права е в 99 % от случаите, ама истината горчи.
Завиждайте си на "белите птици", дето "продавали" качествен секс на качествен мъж и на придобивките им, хич не им пречите да знаете Laughing Яд, яд.... Crossing Arms
Само какво ви бърка дали е в задния или предния двор, не ми стана ясно Laughing.

Всеки с неговата си истина бе маце Simple Smile нали се сещаш , че няма как всички да сме на нейното или твоето мнение:)

# 503
  • София - Рим и обратно
Трой, викай "маце" на комшийките или на котката ти, моля. Благодаря ти.
Именно - всеки с неговата си истина, което не значи да точим лиги и да пръскаме жлъч в канчето на другия Simple Smile. Щом като не ни пречи да си ядем и да си пълним нашето, както искаме.
Само мен ли не ме интересува на какво мяза Лизет?

# 504
  Само тебе явно, на мен ми е интересно толкоз претенции на какво мязат.

# 505
  • София - Рим и обратно
  Само тебе явно, на мен ми е интересно толкоз претенции на какво мязат.
Е, добре убеди ме, ако ти изпадне нещо, мятай насам Mr. Green

Иначе, нали е ясно колко пефектно изглеждащи девойки без грам претенция и тлъстина, изяждат ежедневно дървото и си траят?

# 506
Всъщност да Laughing , купувам си смески брашна за пълнозърнест хляб от гръцкия Лидл и го пека на домашна фурна за хляб.

Брашното в гръцки Лидл в най-добрия случай е внос от България или Украина, но е много вероятно да е от Китай. Нима пазаруваш от Лидл (пък бил той и гръцкия) ако държиш толкова на качеството?
Joy Joy Joy Joy Joy Joy..Че как?То.."Уидл-ото" си е кат Кореком за гастарбайтерите..А добрите навици после трудно умират..Че и качество на Серджо Тачини по 5 евро на кило,пускат там..Пак в"Уидл-ото"имам предвид..Мое да не е Фурла,ма е Тачини Laughing

П.п.И все си мисля,че придобивките не са толкоз продукт на шоколадовата фабрика.По-скоро..на орални и най-вече ментални възможности ..Е мое и да греша де..Щот не си падам по-шоколада сигурно Whistling  
Уважаеми дами,придобивките са лесна цел!Много по-трудно е да съумееш да ги задържиш..

# 507
Че и качество на Серджо Тачини по 5 евро на кило,пускат там..Пак в"Уидл-ото"имам предвид..Мое да не е Фурла,ма е Тачини Laughing

Какво е това Тачини?

# 508
Всъщност да Laughing , купувам си смески брашна за пълнозърнест хляб от гръцкия Лидл и го пека на домашна фурна за хляб.

Брашното в гръцки Лидл в най-добрия случай е внос от България или Украина, но е много вероятно да е от Китай. Нима пазаруваш от Лидл (пък бил той и гръцкия) ако държиш толкова на качеството?
Joy Joy Joy Joy Joy Joy..Че как?То.."Уидл-ото" си е кат Кореком за гастарбайтерите..А добрите навици после трудно умират..Че и качество на Серджо Тачини по 5 евро на кило,пускат там..Пак в"Уидл-ото"имам предвид..Мое да не е Фурла,ма е Тачини Laughing

Боже  колко  мъка  има  на този   свят  ,  Боже.  Гастарбайтери   ли  почнахте  да   наричате   хората ,които  са  учили  и работили навън. Не  е  задължително  щом  живееш  в  чужбина  да  си нископлатена  чистачка  на   офис.

Дори    да  е  била  гастърбайтер Sharky  или  аз /  във вашите  очи/   аз лично   доста  повече  уважавам  парите   изкарани   по  този  начин , отколкото  тези  изкарани със  свирки  на   задната  седалка  на  някой  Кайен или Бентли.   Явно   в България   култа   към  свиркаджийката расте .  Чудя   се - така и така  са  махнали  паметника  на  Цар  Освободител  пред  парламента -  да  не  го  връщат ,  никакъв  Аспарух . Предлагам  на  негово  място -  наведена   дама -  дали  ще е   нагъзена  или ще  прави  свирки -  нека   авторът на  статуята  сам   прецени - и  двете  пасват  идеално  на  държавата  ни .

# 509
Честно, от името на темата мислех че иде реч за хемороиди.  Laughing

Хайде да направим сметка коя изкарва повече - тази дето има 5 - 10 годинки преди да се сбръчка и да я изхвърлят от задната седалка или онази, която има и нещо в главата и 25 годинки за да "спечели" и похарчи заслуженото, а и ще си вехне с достойнство.

Не се продавайте евтино, ей!

Общи условия

Активация на акаунт