За задния двор и придобивките

• 35 550
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Преди много години, един такъв обезпечаващ мъж беше в шок, като му казах, че не желая да бъда обезпечавана, а да постигна каквото искам сама. Разговорът беше по повод на факта, че съветвал дъщеря си да не се занимава с "голтаци", а да вземе пример от неговите любовници.
След този разговор до ден днешен ме гледа с много респект, а и малко като извънземно де Simple Smile)).

# 76
Ами много ясно, че сами са си го избрали и едва ли ще лъжат. Като са сигурни, че това е единственото нещо, което могат да правят достатъчно добре, за да изкарват пари, така ще ти кажат. Те може да имат и други качества и току виж се намери някой добър чичко, който да им отвори очите за тях. Ако е още по-добър и си отвори портфейла, за да ги спонсорира, обикновено го споменават цял живот в молитвите си и го зарязват след няколко месеца за някой по-млад и красив.
А ако е свъсем хепи енд, се омъжват за него. Раждат му набързо две-три деца и си намират млад любовник.
А не, бутински, не говоря за това "сама съм си го избрала", дето едва ли не тя си знае, че за друго не става.

Говоря за онова майсторско извъртане, на което Шанталчето е майстор.

Такава жена посмъртно няма да ти каже нито един от негативите на връзката, но от нейната уста ще излезе така: "Аз можех да имам когото си поискам, но какво да се прави, свят широк, а жените с голям бюст не сме много, освен това съм и естествено руса, така че аз царствено се спрях на г-н Х. Между другото той печели добре, но аз съм свикнала с тези неща...Ако поискам (или той вече не се държи добре) ще бъда с друг. Да, ние правим в леглото каквото си поискаме - а нима вие не сте така разкрепостени?!? - Горките вие..."

# 77
  • Най-сетне у дома
Ами много ясно, че сами са си го избрали и едва ли ще лъжат. Като са сигурни, че това е единственото нещо, което могат да правят достатъчно добре, за да изкарват пари, така ще ти кажат. Те може да имат и други качества и току виж се намери някой добър чичко, който да им отвори очите за тях. Ако е още по-добър и си отвори портфейла, за да ги спонсорира, обикновено го споменават цял живот в молитвите си и го зарязват след няколко месеца за някой по-млад и красив.
А ако е свъсем хепи енд, се омъжват за него. Раждат му набързо две-три деца и си намират млад любовник.
А не, бутински, не говоря за това "сама съм си го избрала", дето едва ли не тя си знае, че за друго не става.

Говоря за онова майсторско извъртане, на което Шанталчето е майстор.

Такава жена посмъртно няма да ти каже нито един от негативите на връзката, но от нейната уста ще излезе така: "Аз можех да имам когото си поискам, но какво да се прави, свят широк, а жените с голям бюст не сме много, освен това съм и естествено руса, така че аз царствено се спрях на г-н Х. Между другото той печели добре, но аз съм свикнала с тези неща...Ако поискам (или той вече не се държи добре) ще бъда с друг. Да, ние правим в леглото каквото си поискаме - а нима вие не сте така разкрепостени?!? - Горките вие..."

Nesiha, впечатляващо точно. Май отблизо си наблюдавала явлението.

# 78
 Колко акъл ще да си имал за да си инвестирал я заден, я преден двор- да си получил возило в замяна и след месец-два да си отново пешак?

Дрехи не съм чувала да си прибират мъже, но това с колите дръпнати назад е класика.
Как се събира кураж отново да се надупиш целево, идея си нямам.

# 79
 Laughing Чета, чета.. Crossing Arms

# 80
точно за Шанталчето си помислих и аз...а явлението съм го наблюдавала много,ама много отблизо и затова казвам,че нещата въобще не са толкова елементарни.

# 81
чети,чети и вземи поучи нас,заблудените Grinning Grinning Grinning

# 82
  • София
Преди няколко дни срещнах интересно семейство, с тях не се бях срещала сигурно петнайсет години.
Над 30 години разлика във възрастта имат, две деца, разбира се, той е много заможен и още тогава, преди време, когато се запознах с тях, никой не даваше бъдеще на този брак.
И ето ги сега, след двайсетгодишен брак, децата им големи, учат в чужбина, а те двамцата, като влюбени гълъбчета хапват си, пийват си и си гукат.

Касиди, пак до акъла опираме, когато става дума и за автомобила.
В талона ясно си пише черно на бяло кое на кого е, стига да можеш да четеш.
А и аз познавам разни, за които автомобилът изобщо не е никаква ценност. Впечатляват се много повече от имотчета, отколкото от движимо имущество.
Едната ми приятелка навремето беше изненадала един силно заможен ухажор, който беше дошъл да я вземе с последен модел баварец кабрио, влиза нашата в колата разглежда я с интерес и мило го пита "ау, много симпатична количка- шкодичка ли е?"
Другата ми приятелка различава автомобилите по цвят. Ако я попиташ каква е колата, ще каже- червена. примерно.

# 83
Nesiha, впечатляващо точно. Май отблизо си наблюдавала явлението.
Мдам... и последстващия ход на нещата когато старостта наближи - започва да се залага на това колко са "класни" - "Аз имам диаманти, а тези малки мърли нищо си нямат...".

Гъвкави са тези жени, добре се аргументират и отлично оцеляват, шапка им свалям.

# 84
  • София

А какво странно или неестествено има?Нормално всеки иска най-доброто, но приема най-доброто, което може да получи. На мен ми звучи много по-странно 19-годишно момиче да каже: "Приятелят ми е много свестен, печели добре-асансьорен техник е...." (истински случай!) , отколкото на тази възраст да се впечатли от 35-годишния мениджър.
 Негативи има във всяка връзка-и с беден, и с богат , и с красив, и с грозен... Да се втренчва в негативите и да се самосъжалява, че мъжът и има пари ли?

Не говоря за Шанталчето конкретно, а по принцип.  Peace

# 85
Не, никога не съм била материален човек, ако има любов, тогава е друго, но пък цената ще е същата.
И тя съвсем не е задния двор, поне според мен.
И бедните, и богатите мъже обичат секса, отпред, отзад, въпрос на вкус, с който и да се хване, все ще има секс.
Но тези жени плащат много висока цена, защото си имат господар. Повечето богати мъже гледат доста от високо всички надолу, за тях, дори да я обичат, тя е нещо, което да командват. Целият им живот е дирижиран.
Богатите мъже са 2 вида - или са го постигнали с много работа, или са синове на богати хора. Вторият вид е ясен - кранчето може да спре по всяко време, т.е. ако това е целта, несигурността е голяма.
За първия вид, съвсем откровено, страх ме е от такива мъже  Laughing
- 99.9% са работохолици, които често отсъстват. Докато нещата не са сериозни, няма значение, тъкмо ще има повече време за молове, а после? Ако се стигне до деца, или ще си ги гледа сама, или ще растат с детегледачки, баща ще виждат от дъжд на вятър. Парите са си пари, но не всичко се купува с тях...
- при големите пари често има сблъсък на интереси, при които може да пострада не само той, ами и семейството (да, знам, параноик съм  Blush)
- при евентуална раздяла борбата за децата ще е неравностойна
- всички решения ще взима той

...Иначе знам, че никоя, никога не е искала да бъде красива, добре облечена и добре обезпечена, основно от мъж.
Това е разбира се, е просто престъпление.

Какво общо има това?
Може да се постигне и по друг начин.

# 86
  • София
Естествено, че може и по друг начин да се постигне.
Може и двете. Тя да има собствен фундамент, образование, статус и доходи, съвсем отделно мъжът и да бъде заможен и загрижен и основен фактор в нейното материално обезпечение.

Въпросът е там, че по незнайни за мен причини, моделът, в който един мъж се явява основният фактор в онова финансово обезпечение , за което стана въпрос, ситуацията автоматично се дефинира като вид проституция.

# 87
Да ви кажа честно,полза от мъж,който си е в къщи,но в джоба му няма и 5 лева,полза няма Mr. GreenТой нека ме осигури материално,мен и децата,нека не мисля за ипотеката и тока,пък съм съгласна да не е винаги в къщи.

# 88
  • София
Не се вписвам в тоналността на много от вас, но ще отговоря, защото ми е интересна темата.
Не, не завиждам и никога не съм искала да съм на мястото на тези момичета. Ако и на двете страни в тази покупко - продажба им е добре, не съжалявам никого и не искам да съм на ничие място. Била съм в позиция - бутни ми, за да те побутна. Е, не го умея това. Признавам, че тези момичета имат талант и не само красиви глави, за да се справят в тази ситуация. Аз се чувствам добре в кожата си. След още 10 г. може и друго да запея:)).
Мен ми притеснява масовата чалгизация, 'щот според мен за това иде реч. Тези, които го правим за собстен гъдел, а не за да получим армаган в замяна, не останахме много.

# 89
  • София
Задник,задник,ама и акъл си трябва за тая работа.Щото като ти се наситят на задника,ще си останеш с пръст в уста и някой друг парцал,придобит от дашния период.Има много жени,които си подреждат живота единствено и само с голата си....слива+акъл.Това не е за всеки,това си е вродено.Да пърхаш с мигли,да мълчиш по прашки,да знаеш кога,с кого,колко.Дълбок усет си е нужен,ако искаш да постигнеш нещо повече от голо е..не.

Ужас, такъв живот не мога да го понеса! В крайна сметка всеки прави това, което най му идва отвътре. Такава като мен няма да пърха с мигли и да мълчи по прашки, по-скоро ще застане в поза Ф, пък ако ще светът да се обърне!

Общи условия

Активация на акаунт