За задния двор и придобивките

• 35 656
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Лизет33, хайде по-спокойно, душо.
Всички разбрахме, че ти някога си била от скъпоплатените, а сега като жена на преклонна възраст си се отдала на хвърляне на боб, леене на куршум и разваляне на уроки.
Няма нужда постоянно да го припомняш. Научихме те вече.

# 121
Лизет33, хайде по-спокойно, душо.
Всички разбрахме, че ти някога си била от скъпоплатените, а сега като жена на преклонна възраст си се отдала на хвърляне на боб, леене на куршум и разваляне на уроки.
Няма нужда постоянно да го припомняш. Научихме те вече.

Имам 20 годишен брак зад гърба си мила моя. За съжаление доста евтино продадена. Като повечето глупачки тук, на които още не им е дошъл акъла.
От известно време и нататък, колкото ми е отредил Господ на тази земя, ще съм все по-скъпо платена.

# 122
Онзи ден влизам в Бенетон с две приятелки, гледаме едно пуловерче, питаме за цената и познай- петстотин лева обявява продавачката.
Ази това е доста невероятна цена като за пуловер на Бенетон  Peace

# 123
  • Бургас
Че българката масово се дава много евтино, е така. (Това съм го чувала и от чужденци за нас, за съжаление.) Именно затова е такова и "уважението" към жената у нас. И под "евтино" далеч нямам предвид само материалната страна - изобщо и като отношение и т.н. Гледаш го как се дръжи с нея, оплаква ти се, а в същото време: "обичам си го" и продължава слугинажа и подгъзуването. Еми така - докато си ги обичат, такова и отношение ще виждат. И чисто сексуално пак - масово у нас лесни момичета - за едните хубави очи и свалят гащите. Нормално е и толкова и да се цени следователно жената у нас.
Затова когато някоя мацка наистина успее чрез мъж си е достойно постижение.

# 124
Ако една жена е склонна да се продава - да се продава. И то на каквато цена може да го постигне.
Това със завистта направо е смешно. Като видя такива ,,жени,, чукам на дърво.
За мен отношенията мъж-жена не са покупко-продажба. По друг начин са подредени разбиранията ми и приоритети ми.

Няма как да завиждам  за нещо,което ненавиждам  Rolling Eyes

И да си умен не е лесно ама и да си прост - пак не е . Тъй,че не зауиждаййййтеее ! Mr. Green

# 125
  • София
Онзи ден влизам в Бенетон с две приятелки, гледаме едно пуловерче, питаме за цената и познай- петстотин лева обявява продавачката.
Бих казала абсурдна цена за пуловер на Бенетон.
Аз вълнени и кашмирени пуловери си взимам оттам /от БГ, защото в Италия на намаленията цената е двойно по-ниска, както споменах/, цената гравитира около сто евро и се засилих към един малинов кашмир и съвсем сериозно ми обяви тази цифра продавачката.
Магазина е на онзи на Витошка, действието се развива в петък, пуловерът се намира от входа на първия етаж в левият ъгъл, десният щендер, ако си с гръб към вратата.

# 126
  • Пловдив
Вие от къде се ориентирате какви са цените на Бенетон? Гледах в сайта им - цени няма. Чудя се дали не се минах.

# 127
  • София
Янтре, навсякъде са различни. Специално за Бенетон.
Примерно с въпросните пуловери от вълна и кашмир- вълненият е 60 лева, кашмиреният е към 200.
Следват няколко намаления и когато стигнат 50 % аз купувам кашмира /вълнените по-бързо свършват и пазарувам на по-ранното намаление/, който, всъщност последно миналата зима май за 120 лева купих.
А в Италия ми струваха три кашмирени пуловера /от същите/ на цена 60 евро, демек взимам за същата цена три.

И по принцип, Бенетон е среден, ежедневен клас по-принцип.
В този ред на мисли, цена от 500 лева за пуловер, макар и кашмирен, излиза от концепцията и класа на марката.
Ако някой пазарува пуловери от 500 лева, определено няма да го търси в Бенетон.

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 13:27 от Azzy

# 128
  • Пловдив
Да подозирам, че се минах с едно детско яке.... Бенетона в Пловдив на главната, оранжевите момчешки якета, закачени са на дясната стена, започват от 122 нагоре размер, т.е. не съвсем детските серии, защото и тях ги гледах Simple Smile

# 129
Злоупотреби с малък пазар, това правят Бенетон явно с тези абсурдни цени...

# 130
  • София
За теб намаления няма ли?
Че и за трима пазаруваш. Ще изкара до Коледа с якето на батко си, след това влизаш и взимаш каквото си си наумила. И за тримата, ако теб не те броим.
Извинете за отклонението.

Злоупотреби с малък пазар, това правят Бенетон явно с тези абсурдни цени...

Абсолютно.
И само Бенетон да бяха.

# 131
Ако една жена е склонна да се продава - да се продава. И то на каквато цена може да го постигне.
Това със завистта направо е смешно. Като видя такива ,,жени,, чукам на дърво.
За мен отношенията мъж-жена не са покупко-продажба. По друг начин са подредени разбиранията ми и приоритети ми.

Няма как да завиждам  за нещо,което ненавиждам  Rolling Eyes

И да си умен не е лесно ама и да си прост - пак не е . Тъй,че не зауиждаййййтеее ! Mr. Green

Всичко е покупко-продажба в този живот. Здраве, живот, любов...каквото се сетиш- ВСИЧКО струва пари. Човек винаги и навсякъде се продава. Ежедневно и ежечасно. Въпросът е срещу какво и колко добре го умее.

# 132
  • София
Ами не, не е. Истинска любов не се купува, купува се гол секс.

# 133
  • Galaxy 13197853088
Темата не е за това сякаш.

# 134
Ами не, не е. Истинска любов не се купува, купува се гол секс.

Купува се купува се...Я бъди някоя занемарена 150 килограмова лелка да те видя каква любов ще имаш. Ще имаш на куково лято.  Външният вид, здравето, самочувствието...всичко това пари струва. А това са директни фактори от които зависи любовта. Тя не минава през стомаха, а през очите, ума и леглото.

Общи условия

Активация на акаунт