За задния двор и придобивките

• 35 715
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Да,темата въобще не е за това.Шанталчето, нали си е умна,много точно е схванала сюжетната линия и е дала ясна формулировка няколко страници по-назад.Като видя такива жени благородно им завиждам и им се възхищавам.Това е,казах го,сега ме изяжте Mr. Green
п.п.идвам си от интервю за работа,одобриха ме,но не подскачам от радост,защото искам да дойде ден да можем да си позволим аз да не работя.

# 136
  • Galaxy 13197853088
а има и естествено хубави жени
и дори млади.

# 137
Всяка си го слага, но ако го прави срещу нещо повече - се нарича курва. И защо?

и дори млади.

Разбира се, че има, те нима не заслужават нещо повече? И ако го имат - веднага - тая е курва...въобще  Sunglasses

# 138
  • Пловдив
Не всяка, само тези с много грозни или много стари мъже. Joy Joy Joy Joy

# 139
Хубава е човек /жена/ да си знае цената.
Не всичко има цена, но и когато станеш "обществен" не е добре, както и когато поставяш чуждите интереси / те винаги съществуват/ пред себе си, също не е добре.
Имала съм възможност, но не съм я използвала. Съжалявам ли- не. Защо да съжалявам за нещо което съм считала за нередно?
Завиждам ли- също не, защото не винаги се вижда цената на такова нещо, а кой колко е платил го знае само той.

# 140
и дори млади.

Има. Но поддръжката на тази хубост също пари струва. Въобще...една жена ако трябва да бъде истински женствена, скъпо струва.
Младост далеч не значи хубост и обратното. А при много млади и хубави този период прелитаа светкавично като комета и помен от хубост не остава. Или си остават само с помена.

Това че си се продал прилично докато е траял естествения период, съвсем не значи че "купувачът" ще те търпи цял живот в "непродажен вид".

# 141
Друго си е казваш едва да свързваш двата края, ама да се къпеш в истинска любов  Flutter

# 142
Вилико,възвишено е,не разбра ли Laughing

# 143
  • Пловдив
Друго си е казваш едва да свързваш двата края, ама да се къпеш в истинска любов  Flutter
Мен да си видяла да се оплаквам?  Joy Joy Joy Joy

# 144

Грозни и стари могат да са само жените. Това е първи и най-важен критерий на оценка на една жена. Мъжете могат да са  бедни/богати, щедри/стиснати, умни/глупави....но преценка на мъж според младост и хубост...това е последна дупка на кавала. Е, ако си няма пари за да се котира с по-скъпи, може и този фактор да им послужи.

# 145
Мен да си видяла да се оплаквам?  Joy Joy Joy Joy

Е, значи си ореш задния двор ползотворно!
Няма ли кой сега да те нарече с оназ дума? Дето из бг-мама се използва винаги в такива случаи - нещо като с диамантите - неее, не искам, не бих приела, за какво ми е - моя ми носи шоколад и това достатъчно  Joy

# 146
Лисицата като види,че е високо гроздето,казва че е кисело,същата работа и тука.

# 147
  • Пловдив
Как беше вица - диамантите са най-добрия приятел на жената, а на мъжа най-добрия приятел е кучето. Кой е по-умния пол, а? Laughing Laughing Laughing

Смея се с глас по темата, ще събудя малкия и вие ще сте виновни. hahaha

# 148
Как беше вица - диамантите са най-добрия приятел на жената, а на мъжа най-добрия приятел е кучето. Кой е по-умния пол, а? Laughing Laughing Laughing

Смея се с глас по темата, ще събудя малкия и вие ще сте виновни. hahaha

Ма моля ти се...ССФ не се продава ни за диаманти, ни ти за Бентли...Това само ние простите курви го правим. А тя непродажната пере, чисти, лъска и по форумите съска. Laughing

# 149
Лисицата като види,че е високо гроздето,казва че е кисело,същата работа и тука.

Това е ясно. Котката по гръб не пада...също.
Аз пък съм материалистка, интересно обаче, че станах напоследък.
Обикновено момичетата имат такива наклонности повече - а аз на дърти години осъзнах, че голия х*й не може да ми донесе пълното щастие.

Общи условия

Активация на акаунт