За задния двор и придобивките

• 35 708
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Е, то е ясно, че според Бг мама – хората с възможности не гледат външния вид на жената, а душата  Joy
Ама да ви кажа дори мъжете без възможности - предпочитат външния вид също  hahaha

# 181
Жалко за тези които са си пропилели възможностите.

newsm78
Последно - да търсим пари и сигурност или да търсим единствено любов? Нещо си противоречиш...
Не говоря и за двете, то е ясно, че е дъ бест комбинацията.
Любов на млади годин / това трябва да се изживее/, но след това сигурност и пари.

# 182
Зная, че на доста жени не им се нрави идеята, че за искаш определено нещо /пари примерно/ трябва и да имаш определено нещо /визия примерно/, иначе става доста трудничко.
Мне, не съм съгласна. Не е до визия. Не е задължително жената да е много красива, красива. Е, да не е урод все пак, но не е точно до външност. Виждала съм съвсем ... средно качество, че към ниско жени да го правят.

Тя и красотата се купува в голяма степен  Peace

# 183
  • Пловдив
Е, аз като съм категория глиган-бизон, пак съм се похарчила.

# 184
Е, то е ясно, че според Бг мама – хората с възможности не гледат външния вид на жената, а душата  Joy
Ама да ви кажа дори мъжете без възможности - предпочитат външния вид също  hahaha

Мда...няма прости мъже. Само жените сме прости.

# 185
  • Пловдив
Повтарям - аз съм глиган-бизон. Това какво значи в светлината на обсъжданата тема?

# 186

диамант имаш ли?

# 187
  • София
Ами не, не е. Истинска любов не се купува, купува се гол секс.

Купува се купува се...Я бъди някоя занемарена 150 килограмова лелка да те видя каква любов ще имаш. Ще имаш на куково лято.  Външният вид, здравето, самочувствието...всичко това пари струва. А това са директни фактори от които зависи любовта. Тя не минава през стомаха, а през очите, ума и леглото.

Може да са изключения, но такива слоньеве с кофти дадености и още по-кофти облекло съм виждала да се пласират добре, че чак съм оставала със зяпнала уста. Явно си е до късмет, всеки си намира каквото му пасва.

# 188

диамант имаш ли?
А диамантът ще те прегърне ли и ще ти каже ли, че те обича ? Wink

# 189
Лизет,разбирам,че си много разочарована от 20 годишния си гол брак и сега си залитнала в другата крайност и ми е тъжно за теб. Само,че внимавай в продаването си да не осакатиш душата си - че така като гледам доста стремливо натам отиваш,а тогава наистина много боли.

И не,не е вярно,че всичко се купува и продава.
Нито приятелите,нито самочувствието,нито топлотата на човешките отношения, нито нищо от истински значимите неща в човешкия живот  - не може да се купи с ПАРИ.

# 190
  • Пловдив

диамант имаш ли?
Ню-ню диамантченце изобщо не е скъпо Mr. Green

# 191
Жалко за тези които са си пропилели възможностите.

newsm78
Последно - да търсим пари и сигурност или да търсим единствено любов? Нещо си противоречиш...
Не говоря и за двете, то е ясно, че е дъ бест комбинацията.
Любов на млади годин / това трябва да се изживее/, но след това сигурност и пари.

стига бе, жива да не бях Laughing да чуя такова сквернословие Stop

Повтарям - аз съм глиган-бизон. Това какво значи в светлината на обсъжданата тема?

дарлинг, то и абстрактно експресионистичните картини на марк ротко се продават за по 100 милиона долара  Laughing
всичко има цена. ценителите  са малко Wink

# 192
  • София

Значи, че не може да отдадеш под наем задния си двор за рокличка и две кръгчета с Мерцедес.

# 193
  • Tам през Атлантическия океан

Нито приятелите,нито самочувствието,нито топлотата на човешките отношения, нито нищо от истински значимите неща в човешкия живот  - не може да се купи с ПАРИ.

Може  Sunglasses ще е като да имаш фалшив диамант  Mr. Green

# 194
Лизет,разбирам,че си много разочарована от 20 годишния си гол брак и сега си залитнала в другата крайност и ми е тъжно за теб. Само,че внимавай в продаването си да не осакатиш душата си - че така като гледам доста стремливо натам отиваш,а тогава наистина много боли.

Божей...много си наивна. Отърсвай се от тези глупости докато имаш още време да живееш.

Общи условия

Активация на акаунт