За задния двор и придобивките

• 35 635
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
По -скоро  ме интересува  мнението на  Шанталчето ,която  непрестанно  ни  повтаря , че  досега   е имала  само  богати   гаджета. Ако   фалира   милотУ, какво  правим?
Сега   вадя  тифтерчетУ и  записвам

Това, че Шанталчето(или някой друг) е имал само богати гаджета, на мен не ми говори задължително за меркантилност. Мъжът с пари има различно излъчване от този без пари- едва ли някой може да го отрече. Но не говоря за разни мазни селяндури с анцузи, а за наистина мъже на място.
Нищо чудно няма в това, че си падаш по строителни предприемачи, а не по работници на автомивка, примерно, и това не значи задължително, че ще се възползваш от парите на партньора си.
Именно .   И  големи  проспериращи   компании  фалират , тук  не говорим   за мазни  селяци .
 По  скоро  ме интересува  след  като  липсва  подобна   меркантилност  какво  се  случва  ,когато  си  свикнал   с един  стандарт  на  живот .Давам   пример  с любима   наша  съфорумка ,щото   аз точно Шанталчето не мога  да  си   я  представя   да  ходи на  работа  при това   с  градския   транспорт.

# 286
Направо.
Ако не разполагах със свидетелски показания, нямаше да съм толкова смела в твърденията за пуловерчето за 500 лева Simple Smile

Много ми се виждат за бенетонски пуловер. Може да е вълна и коприна, затова.

Кашмир.

ъъъ Mr. Green

никога няма да дам толкова пари, ако ще мъжът ми да ги рине Mr. Green
100% кашмир на макс мара
http://media.snimka.bg/s1/1323/028889316.jpg?r=0
за дооооста по-ниска сума Twisted Evil

...Ако   фалира   милотУ, какво  правим?
Сега   вадя  тифтерчетУ и  записвам

ти пък, и въпрос Laughing
ами ще си намери друго мило Twisted Evil Mr. Green

пс. къде е темата - покажете си тиквите  Flutter

# 287
Разликата между фалирал богаташ и безработен бедняк знаете ли каква е? Първият мисли как да си върне богатството, а вторият- как да си намери работа. И като правило постигат това което искат- първият си връща богатството, а вторият намира работа.
Това ако не се лъжа е изказано още от Кийосаки.

А аз през живота си тотално фалирали богаташи не съм виждала. Те имат обикновено предостатъчно инвестиции които им прикриват гърба, както и всички възможности във всеки един момент да се изстрелят обратно на върха. Богатият може да си даде всичко абсолютно до стотинка и пак ще бъде милион пъти по-богат от всеки беден. Защото неговото богатство е неговият ум. Начинът му на мислене е коренно различен от този на бедния. Втория не вижда по-далеч от кочинката си.

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 20:58 от Lizet33

# 288
  • София
А, защо.
Тръмп имаше няколко фалита.
Един особено грандиозен.

Всъщност, май не спомена да сте се виждали с него.

Анджък, де.
Ценител съм на кашмира, имам много, нося много и ако искам да си закупя кашмирен пуловер от няма да се обърна към Бенетон. За тази сума, имам предвид.
Бай дъ уей, техите са мейд ин Чайна.
Не, че е лош, не. Ама някой друг път.

Между другото един най-фините ми кашмири го спаси Богинята от екзекуция същия ден.
Дожаля и за дългогодишната му служба и вярност към каузата и предложи да му дам шанс за новообразуваните му дупки от молец и сега е при кварталната шивачка украсява се с мъниста по дупките и ще живее.
Колкото и да беше жестока към малината на Бенетон, сърцето и трепна за стария боен кон.

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 21:15 от Azzy

# 289

А аз през живота си тотално фалирали богаташи не съм виждала.
И аз. То си е начин на мислене- един мисли с десетачки, друг- с милиони.

# 290
А, защо.
Тръмп имаше няколко фалита.
Един особено грандиозен.

Това попречило ли му е да бъде мултимилиардера Тръмп?

Колкото ще фалита да има един богат, той винаги си остава богат. Кийосаки също е имал няколко фалита и това не значи точно нищо.

# 291
  • София
Да.
Защото тази порода носи нещо много специално, което няма общо с парите, а с волята за победа.
В комбинация с аналитичен и комбинативен ум и предприемачески дух.
Парите са само малък страничен ефект.

Веднъж някой тук ме попита за Абрамович дали бих го взела, ако го разделим- за нея финансовия фундамент, за мен Абрамович- гол като пушка.
Казах, че го вземам. Simple Smile
По гореописаните причини.

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 21:22 от Azzy

# 292
Ето ви го пуловерчето на Бенетон Simple Smile струва 245 паунда... лично аз не бих дала толкова Simple Smile

# 293
Да.
Защото тази порода носи нещо много специално, което няма общо с парите, а с волята за победа.
В комбинация с аналитичен и комбинативен ум и предприемачески дух.
Парите са само малък страничен ефект.

Веднъж някой тук ме попита за Абрамович дали бих го взела, ако го разделим- за нея финансовия фундамент, за мен Абрамович- гол като пушка.
Казах, че го вземам. Simple Smile
По гореописаните причини.

Абсолютно. Парите на богатия всъщност нямат никакво значение за мен. Има значение само и единствено той самия. Само жена която никога не е общувала с подобна екстраординарна личност- мъж който сам е направил състояние, не подозира какъв дар от Бога е да се докосваш до такъв човек. Богатите мъже които имам щастието да познавам са толкова уникални, толкова блестящи като знания, опит, интелект, харизма и прочие достойнства, че какво са парите им...- малък аксесоар само подчертаващ великолепието им. Тези мъже правят пари с такава лекота, с която дишат. Просто защото са гениални.

# 294
  • София
Да, само, че в малиново и оранж.Simple Smile

Лизет, аз направо се възхитих на този ти пост.

# 295
  • Варна
Ето ви го пуловерчето на Бенетон Simple Smile струва 245 паунда... лично аз не бих дала толкова Simple Smile

Ама е сладко, нали? Особено в цвят Божоле  Mr. Green

# 296
Сладко, сладко , но не бих дала 245 паунда Simple Smile За толкова пари мога да си купя къде къде по добри неща на много по сносна цена ... Simple Smile

# 297
  • Пловдив
Не е сладко като за 500лв.

# 298
  • Варна
Затова и не го купихме. Бяхме чудна сценка в Бенетон.

# 299
Някоя бабка ще ти го изплете същото за 20 лв или колкото да си платиш преждата.

Общи условия

Активация на акаунт