За задния двор и придобивките

• 35 599
  • 742
  •   2
Отговори
# 330
  • София
А аз не смятам, че е толкова лесно да се мачкат чаршафите. Не е за мен тази работа.

# 331
Добре де, с кой трябва да правят секс умните, можещите и талантливите, за да не ги обвините в кариеризъм и натрупване на капитал?  Laughing

и  мен   това    ме  интересува?
С други умни, можещи и талантливи. Двама такива в тандем би следвало сами да направят капитал, нали?

зависи   и от  обстоятелствата  , но  по-скоро  - да .

# 332
А аз не смятам, че е толкова лесно да се мачкат чаршафите. Не е за мен тази работа.
Доста е трудно и доста качества се изискват. Не се отнася само за задния двор.

# 333
  • София
Точно, изискват се качества и нагласа, които аз или не притежавам, или не искам да притежавам. В живота ми може да ми се наложи да правя какво ли не, за да оцелея, но искам сексът да ми е само за удоволствие, а не с инвестиционна цел.

# 334
Темата е нелепа, особено  частта в заглавието за "задния двор" . Tired
Просто от време на време на някоя тук и писва от безпаричието и това, че само гледа витрините в мола без да може да си купи нищо над 50 лева на разпродажба, следователно пуска подобни теми за самоуспокоение, където всички дружно започват саркастично да съжаляват горките момичета в лъскави дрехи и возила и правят свободни съчинение за живота им.... Simple Smile
Така предполагам по-лесно се преживява 550 левовата заплата на мъжа и безплатното слугуване ала  Мадам тиква от Бургас в съседната тема.
Но, разбира се, всеки има право на  самоуспокоение, щом това ще му прави живота по-лесен Peace

Ето   това   ме  подразни .
Безумно   тъпи   и  нелепи  констатации.

# 335
Добре де, темата не е ли за разни Цецита, Златки и каква беше оная , Виолета не знам си коя. Какво ги намесвате умните и талантливите, тях не ги мислете.

# 336
След като са успели да се наместят така не са глупави. Поне са хитри и най- важното има кой да дава.
Талантът има различни измерения.

# 337
  Не бих го нарекла някакъв талант, просто е въпрос на мотивация, среда, начин на живот и достъп до притежателите на повече или по-малко сериозни кинти.

# 338
Точно, изискват се качества и нагласа, които аз или не притежавам, или не искам да притежавам. В живота ми може да ми се наложи да правя какво ли не, за да оцелея, но искам сексът да ми е само за удоволствие, а не с инвестиционна цел.

Кой ти каза че те не получават удоволствие? Убедена съм че удоволствието им е доста повече от твоето.

# 339

Кой ти каза че те не получават удоволствие? Убедена съм че удоволствието им е доста повече от твоето.

Да де..властта е възможностите са доста добър и мощен афродизиак..и за двете страни..)

# 340

Да де..властта е възможностите са доста добър и мощен афродизиак..и за двете страни..)

Властта  наистина   е  афродизиак , но за господата   ,които я  имат .  Никаква  власт   нямат тези  Златки  или  Николетки  освен  властта  и  свободата  да  си изпилят  ноктите  в   каквата  форма  си   искат.
Аз  пък  съм  убедена , че  изпитвам  многократно  по-голямо удоволствие  от  секса , защото  го  правя когато , както и  където  АЗ  си  пожелая.  И  не   го  правя  с желанието  да  се   харесам    , щото   видиш  ли конкуренцията  от  плеймейки е  жестока  и  ако  не получи   желания   секс  ще  си го потърси     в   обятиата на  друга,  а  за   мен ще  остане  не особено приятната   задача  да си търся   нов  спонсор .

# 341
  • София

И какво повече от моето може да е? Въпросният да не е с два? Или пък да му е пораснал и да е станал по-дебел? Или самият мъж да е по-способен да разгадава какво искам и очаквам?

# 342
  • Galaxy 13197853088
Лизет иска да каже, че само като те погледне ще се подмокриш от оказаната ти чест, да не говорим и ако те докосне.

# 343
  • София
Аз пък, точно такива мъже хич не ги понасям, защото зная какво мислят и очакват. Обичам аз да държа властта в тези работи.

# 344
  • Galaxy 13197853088
"Участта на жените е да властват, участта на мъжете е да царуват, защото властва страстта, а управлява умът." - Кант

Общи условия

Активация на акаунт